Sehr guter Hifi Laden. Freundlich, Service sehr gut. Schnelle Antwort bei Probleme. Top Sehr gut. Weiter so. Uitstekende hifi-winkel. Vriendelijk personeel, zeer goede service. Snelle reactie... Se mere

Had eerst een Fiio K13 r2r en WiiM Vibeamp besteld, maar dat werkte niet lekker samen met Roon. Zonder problemen kunnen retourneren en nu blij met WiiM Amp Ultra en WiiM Sub Pro. Ze bieden als beta... Se mere
Na wat administratief gedoe bij de leverancier zat ik al een hele tijd zonder hoofdtelefoonversterker. Wifimedia wachtte niet af, maar nam het initiatief door direct een nieuw exemplaar uit eigen voor... Se mere
- FiiO JM21 uit de OUTLET-afdeling in perfecte staat. Bestelling traceerbaar en snelle, gratis levering naar België in een degelijke verpakking. Ik ben zeer tevreden en beveel deze verkoper aan.... Se mere
Om Wifimedia
About Wifimedia
We specialize in high-quality streaming solutions for both audio and video. From our roots in the Netherlands, we’ve grown into one of the leading streaming specialists, offering both a top Experience Center and an extensive online webshop.
Experience the best
Visit our Experience Center in Arnhem for the best Hi-Fi, Head-Fi, and imaging solutions. We have also webshop with fast delivery across Europe.
WIFIMEDIA PROJECTS
Need custom smart entertainment solutions? Our expert team is here to help with projects across Europe.
Follow Us
Stay connected with us on social media:
Mercatorweg 28, 6827 DC, Arnhem, Holland
- 026-8200215
- sales@wifimedia.eu
- www.wifimedia.eu
Svarer typisk inden for 2 uger
Top service, met fantastische producten voor een scherpe prijs
Wat een heerlijke winkel is WifiMedia! Hier kun je nog in alle rust de mooiste producten ervaren en in een setting zoals ik dit thuis ook gewend ben. Sinds 2019 ben ik al klant en destijds een LG OLED 55C9 tv aangeschaft. De beeldkwaliteit kwam in de winkel tot leven, en ik kon toen voor het eerst ervaren dat OLED de zwartwaarden subliem kon weergeven ten opzichte van de oudere LED tv’s.
Mijn OLED werkt nog steeds goed, maar toch heb ik opnieuw gekozen voor een LG OLED tv, maar nu de G5 serie. Ongelooflijk hoe deze tv zo vlak tegen de wand geplaatst kan worden, waardoor je kabels ook niet meer ziet en het lijkt alsof de tv een schilderij is.
En de beeldkwaliteit is nog weer verder doorontwikkeld. Ongelooflijk!!
Bedankt Rik (en team) voor jullie hulp, en tot de volgende keer!
Verkoop spullen met een goede…
Verkoop spullen met een goede installatie-handleiding, controleer of die er is en zorg er desnoods zelf voor.

Besvarelse fra Wifimedia
Zeer snelle levering !
Prima ervaring
Prima ervaring. Bestelling doen ging vlekkeloos en de bestelling is ook op het verwachte moment bezorgd.
Het enige wat jammer is, is dat je een app nodig hebt om je pakket te kunnen tracken. Als deze eenmaal verzonden is krijg je wel netjes een Track&Trace via de mail welke je via de desbetreffende vervoerder kan tracken maar op de order pagina zelf wordt je naar een shop app verwezen voor je tracking.
Niet echt een punt maar meer een tip. Gezien hoe de vervoerders in Nederland met jet pakket omgaan zou wat beschermingsmateriaal tussen de productdoos en de verpakkingsdoos geen overbodige luxe geweest.
Product niet op voorraad
Product niet op voorraad, maar toch zeer snel geleverd. Goede en heldere communicatie. Strakke levering. Top.
Overzichtelijke website met duidelijke…
Overzichtelijke website met duidelijke productbeschrijving. Snelle verzending.
Volgens afspraak geleverd en stevig…
Volgens afspraak geleverd en stevig verpakt.Duidelijk uitleg hoe de Marantz te gebruiken
Gewoon prima gedaan
Razendsnelle reactie!
Als je 's-avonds laat, een vrijdag nota bene, en je hebt zaterdagochtend als je je bed uitkomt al de gewenste reactie hebt doe je het goed.
Fijne website
Duidelijke, overzichtelijke website met goede informatie. Levering correct verlopen. Product zat goed verpakt.
Very good service
Very good service! Quick delivery and very helpful in case of problems. Recommended!
GoodPrice-GoodService
I placed the wrong order and contacted the Customer Service team, who resolved the issue immediately. I bought the 'Sivga Nightingale Pro' from Italy and the box was delivered within five working days.
Serious shop, recommended.
Prima site
Prima site, heldere informatie en product wat (onder andere door duidelijke informatie) perfect aansloot op mijn vraag/behoefte. Dat in combinatie met snelle levering helemaal goed! Aanrader!!
Hat alles bestens funktioniert 👍👍👍
Snelle service
Sennheiser HD 650 had een defecte kabel, na contact op te nemen en de koptelefoon te brengen snel een nieuwe verzonden gekregen.
Great service and products / I'll buy…
Great service and products / I'll buy again from Wifimedia
Uitstekende winkel
Uitstekende winkel. Mooie selectie, prima service, goed advies, snelle levering.
Instagram
Facebook