Banner for Wifimedia

Wifimedia Anmeldelser 2.774

4,7

Sehr guter Hifi Laden. Freundlich, Service sehr gut. Schnelle Antwort bei Probleme. Top Sehr gut. Weiter so. Uitstekende hifi-winkel. Vriendelijk personeel, zeer goede service. Snelle reactie... Se mere

Had eerst een Fiio K13 r2r en WiiM Vibeamp besteld, maar dat werkte niet lekker samen met Roon. Zonder problemen kunnen retourneren en nu blij met WiiM Amp Ultra en WiiM Sub Pro. Ze bieden als beta... Se mere

Na wat administratief gedoe bij de leverancier zat ik al een hele tijd zonder hoofdtelefoonversterker. Wifimedia wachtte niet af, maar nam het initiatief door direct een nieuw exemplaar uit eigen voor... Se mere

- FiiO JM21 uit de OUTLET-afdeling in perfecte staat. Bestelling traceerbaar en snelle, gratis levering naar België in een degelijke verpakking. Ik ben zeer tevreden en beveel deze verkoper aan.... Se mere

1. Elektronikbutik
  2. Hi-fi-butik
  3. Butik med stereoanlæg
  4. TV-butik

Om Wifimedia

About Wifimedia

We specialize in high-quality streaming solutions for both audio and video. From our roots in the Netherlands, we’ve grown into one of the leading streaming specialists, offering both a top Experience Center and an extensive online webshop.

Experience the best

Visit our Experience Center in Arnhem for the best Hi-Fi, Head-Fi, and imaging solutions. We have also webshop with fast delivery across Europe.

WIFIMEDIA PROJECTS

Need custom smart entertainment solutions? Our expert team is here to help with projects across Europe.

Follow Us

Stay connected with us on social media:

Instagram Instagram

Facebook Facebook

4,7

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Alle sprog

Op de aangegeven datum geleverd

Op de aangegeven datum geleverd, al was niet helemaal duidelijk waarom de bestelling uit twee delen bestond, maar sowieso prima op tijd.

De producten voldoen aan de omschrijving en zijn op tijd geleverd.

9. marts 2026

Sehr guter Hifi Laden

Sehr guter Hifi Laden. Freundlich, Service sehr gut.
Schnelle Antwort bei Probleme. Top Sehr gut.
Weiter so.
Uitstekende hifi-winkel. Vriendelijk personeel, zeer goede service.

Snelle reactie op problemen. Topklasse.

Ga zo door!

10. marts 2026

Snelle verzending

Snelle verzending, heldere tracking.
Alleen jammer van de moeizame service van UPS om het pakket om te leiden naar een pakketpunt.

6. marts 2026

Snelle correcte levering en mooi product

WifiMedia heeft mijn bestelling, de FD15 van Fiio snel en netjes verpakt verzonden. De volgende dag al bezorgd!
Dit is een zogenaamde ‘in ear monitor’ oftewel ‘iem’, en werd aangeboden met een kleine korting omdat het een retour betrof.
Verder alles uitstekend in orde en alles compleet en in nieuwstaat zoals omschreven.
De iem stelt niet teleur, het geluid is erg goed.
Wat erg belangrijk is, is dat de bijgeleverde foam of siliconen tips/buds goed je oorkanaal afsluiten bij het dragen. Hier valt of staat de kwaliteit van het geluid mee. Heb je het eenmaal goed, dan klinkt de set prachtig, en hoor je vrijwel het hele spectrum aan frequenties. Nee, er zijn geen putdiepe bassen, maar de (sub)bas die er is klinkt lekker en heeft textuur. Doordat de bas niet dik en overheersend is, hoor je het middengebied beter en is alles in balans.
Voor de meeste mensen bieden de meegeleverde tips goede resultaten, maar mochten de bijgeleverde tips dit alles niet leveren, zoek dan online naar een alternatief. Kost wellicht een klein beetje extra, maar het is absoluut de moeite waard en zo haal je het maximale uit deze mooie FD15 iem’s van Fiio. Warm aanbevolen.

5. marts 2026

Heel blij met Wikimedia

Heel blij met Wikimedia. Ik was op zoek naar nieuwe speakers. Heb deze uiteindelijk netjes ontvangen, maar in mijn persoonlijke set-up waren deze speakers niet de juiste keuze. Wifimedia heeft aankoop en retour zeer netjes afgehandeld. Complimenten.

27. februar 2026

Snelle levering, goede service. Top kwaliteit.

Ze bieden als betalingsmogelijkheid ook payin3 aan. Maakt grotere uitgaven wat behapbaarder.

24. februar 2026