På deres hjemmeside står der 1-2 dages levering, men efter 2 uger har jeg først lige modtaget en ordrebekræftigelse - vel og mærket efter at have sendt dem en mail med en påmindelse. I denne ordrebe... Se mere
Min datter skulle købe min fødselsdagsgave til mig, valgte hun at benytte Whiskygaarden.dk. Hun bestilte og angav min adresse som leveringsadressen. Den 14. modtager hun en mail om at pakken er se... Se mere
Jeg har bestilt whisky for ca. et år siden, den gang fik jeg en ud af tre bestilte. Pengene blev trukket for alle tre, men pengene blev korrekt tilbageført, da jeg brokkede mig. Jeg prøvede at få a... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Whiskygaarden har eksisteret siden 2005. Vi er kendt for den gode kundeservice og for et stort udvalg af de bedste flasker. Vi fører kun flasker hvor vi selv kan stå inde for kvaliteten. Hos Whiskygaarden bestræber vi os på altid at yde den bedst mulige service og give dig en rigtig god oplevelse.
Messingvej 54A, 8940, Randers SV, Danmark
- info@whiskygaarden.dk
- www.whiskygaarden.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svindel whyskygaarden levere ikke varer…
da jeg ikke modtog varen penge blev refunder til min konto
Leverer ikke varen
Jeg bestilte d. 27/3-17 to flasker Rom til en samlet pris på kr. 1.583, - inkl fragt, og fik mail om at ordren ville blive afsendt efter 1-2 hverdage.
D. 5/4-17 rykker jeg for levering, og får en længere forklaring samt lovning om at ordren vil blive afsendt senest d. 7/4-17.
I dag, d. 19/4-17, har jeg endnu ikke hørt noget fra whiskygaarden.dk, og har ikke haft held til at komme igennem på tlf.
Min vurdering - spild af tid at handle på whiskygaarden.dk
Alt for sløv levering
I denne ordrebekræftigelse stod der, at pakken ville blive leveret dagen efter.. dette er endnu ikke sket. VIRKELIG dårlig service. Her handler jeg i hvert fald ikke igen..
tom skal
Jeg prøvede at få at vide, om de havde de varer de viste på deres side, det fik jeg intet svar på.
Nu fremgår det at en søster (med frisørsalon) har overtaget forretningen, hende har jeg også prøvet at få oplysninger fra, uden at få tilbagemelding.
Det er vist ikke besværet værd, forretningen/hjemmesiden er en tom skal.
Ingen kommunikation
Har bestilt vare d. 19/5-2016, og modtaget en kvittering hvor der står at der går ca. 1-2 dage til de har behandlet min ordre. Nu er der næsten gået 1 måned og trods flere skriftlige rykkere har jeg intet hørt. Når jeg ringer lander jeg på en telefonsvarer.
Super virksomhed!
Jeg skulle bestille en julegave og ringede til whiskygaarden for at få lidt hjælp.
Jeg fik super god vejledning og god service!
Super god service!!!!!
Alle de gange jeg har bestilt fra Whiskygaarden, har jeg fået god service og hurtig levering. Jeg har også være til romsmagning arrangeret af Whiskygaarden, og det er helt sikker ikke sidste gang jeg gør det.
Super godt sted at få råd og vejledning. 👍
Manglende levering
Den 14. modtager hun en mail om at pakken er sendt og beløbet er trukket på hendes konto. Afsendelses datoen passer med, at pakken vil være fremme på dagen for min fødselsdag ☺.
Skuffelsen er stor hos min datter, der ikke modtager et tak for gaven fra sin far, der kan fortælle at der ikke er kommet en pakke. Ifølge track-and-trace havde PostDanmark ikke modtaget pakken med denne ID. Min datter rykker for pakken den 26. og den 27. modtages pakken.
Min konklusion er, at Whiskygaarden.dk først afsendte pakken efter at der var blevet rykket for manglende levering.
Dårlig kommunikation
Det hele var sådan set fint nok i starten, men efter modtaget vare så er der ingen former for kommunikation overhovedet.
Modtog heller ikke gratis smagsprøve
Købte en rom til egenafhentning i Randers. Ringede til Dinny for at aftale afhentningstidspunkt som man skal iflg. deres kontaktside. Kom i telefonsvarer men blev ringet op af Dinny et kort øjeblik efter.
Varen var klar og kunne afhentes med det samme. Super service og god kommunikation.
Langsom levering men god kommunikation.
Selvom jeg har skullet vente alt for længe på min levering, har Whiskygaarden været hjælpsom og givet mig den information jeg har bedt om. Jeg har været irriteret over den lange leveringstid, men jeg føler mig stadig godt behandlet. Jeg vil gerne handle her igen, men jeg vil dog sørge for at bestille i god tid, i tilfælde af flere problemer med leveringen.

Top, top, top
Go whiskey, små penge, god service, mere behøver man vidst ikke skrive :-)
Gode viljer men ikke helt styr på logistikken
Som tidligere skrevet i andre anmeldelser, er det allervigtigste for en netbutik, at de leverer varen uden problemer og hurtigt.
På det dumpede whiskygaarden fatalt, da de bestilte whiskyglas med 1-2 dages lovet levering ikke var dukket op på dag 5. En telefonopklaring til virksomheden afslørede, at min ordre simpelthen var forsvundet! Noget der åbenbart sker i enkelte tilfælde. Men det må bare ikke ske! Derefter gik leveringen fint, så varen landede på dag 8 på grund af weekend.
Whiskygaarden "slipper" med tre stjerner for god side, godt produkt og ægte beklagelse over smutteren. Det skræmmer mig ikke fra at prøve stedet igen.

Besvarelse fra Whiskygaarden.dk
Top professionel service, og spændende whiskysmagninger
Jeg har flere gange handlet hos Whiskeygaarden i deres lokaler i Randers, hvor tiden hurtigt kan flyve afsted med en super god Whiskey snak med ejeren Dinny Eriksen, som er en dybt seriøs whisky entusiast. Priserne er fornuftige og servicen i top. Kan kun varmt anbefale Whiskygaarden, også til dig som mere er til Rom. Her er udvalget også stort.
Har desuden lige deltaget i en af de whiskysmagninger som Whiskygaarden tilbyder som var et super godt arrangement til en god pris og et fantastisk spændende udvalg af whiskyer man kunne smage.
Alt i alt 5 stjerner for en perfekt oplevelse
Fantastisk service, stor viden og rigtig fine priser!
Vi bestilte en flaske whisky over nettet med afhentning i lokalerne i Randers. Vi havde regnet med en sviptur til Randers for at hente flasken, men det blev i stedet til et 2 timers meget hyggeligt og interessant besøg i Whiskygaardens lokaler.
Ejeren er en rigtig whiskyentusiast med en stor viden indenfor området! Det var en ren fornøjelse at dele whiskyhistorier.
Vi endte med at komme hjem med en ekstra flaske god whisky og 2 meget fine drikkelige "visitkort".
Helt sikkert et sted vi handler igen og kan kun medgive stedet de varmeste anbefalinger.
Fantastisk service
Jeg bestilte to relativt små ting fra Whiskygaarden, og bad dem samtidig om en lille tjeneste. Inden for få dage modtog jeg en perfekt vare, godt forsejlet og i fin stand. Samtidig kunne jeg se i pakken at de havde imødekommet mit ønske om en lille ekstra ting.
Alt i alt utrolig god service !!
Altid meget hjælpsom!
God kendskab til de produkter de sælger, super god service.
Problemfrit, hurtig levering, god service og lav pris
Efter mine erfaringer er Whiskygaarden.dk, det sted man bør gå hen, hvis man ønsker sig en behagelig oplevelse, når man skal købe whisky gennem onlinehandel. Leveringstiden og deres service er helt i særklasse. Leveringstiden er 1 til 2 dage, enkelte gange 3 dage, men det er stadig mere end tilfredstillende for mit vedkommende.
Deres service, hvad angår rådgivning og information om deres store produktudvalg, gør at jeg aldrig har været skuffet over mine køb ved whiskygaarden.dk. Derudover kan man få tilsendt gratis smagsprøver, så man er altid klar over, hvad man køber.
Whiskygaarden.dk er, med andre ord, klar over at luksusbetonede varer og en service ud over det sædvanlige følges ad. Jeg har i hvertfald aldrig oplevet andet, og derfor vil jeg give mine varmeste anbefalinger til dig, der måske ikke har den store erfaring, men alligevel interesserer for whisky. Og til dig, der er hærdet whisky-veteran, som leder efter den nye perle til samlingen hjemme i barskabet. Men specielt til dig, der leder efter den perfekte gave idé til din mand, din kone, din ven, eller din medarbejder.
Tilfreds med varen, men lang leveringstid
Jeg har kun handlet med whiskygaarden en gang.
Jeg er tilfreds med varen og prisen, og der var også som lovet en lille smagsprøve med i pakken.
Pakken var forsvarligt pakket ind.
Ved bestilling blev oplyst, at varen ville blive leveret i løbet af 1-2 dage.
Jeg modtog bestillingsbekræftigelse den 1/2, og først den 6/2 modtog jeg mail om, at nu var min vare afsendt.
Jeg nåede da lige at blive lidt bekymret for, hvor min whisky blev af.
Men heldigvis havde jeg bestilt i god tid inden jeg skal bruge whiskyen.
Jeg kan godt finde på at købe hos Whiskygaarden.dk igen. Men vil sørge for at bestille i god tid.
Sen levering og dårlig service
Jeg modtog min vare langt senere end jeg fik at vide da jeg bestilte den og da jeg kontaktede butikken fik jeg besked om at der ville blive ringet tilbage, men det gjorde der ikke.
Samtidig blev jeg tilbudt at få en prøveflaske med, som jeg aldrig så skyggen af da varerne ankom 2 uger efter aftalt tid.