2,9

Middel

Mine katte siger nej-tak

Mine katte vil overhovedet ikke spise Whiskas tørfoder, og onkringboende vildkatte vil heller ikke røre det.
Det er piller med stregkode 5 900951304286, som bestemt ikke skal prøves igen.

15. september 2024

Dårlig emballage dræber killinger

En hjemløs kat kunne ikke håndtere sine tre nyfødte killinger, så jeg måtte træde til. I Maxizoo stod modermælkserstatning der, men for at undgå klumper tog jeg den flydende Whiskas kattemælk lige ved siden af. Der var ingen markering om alder. Jeg ved mu at den markering er skjult bagpå så småt at jeg måtte stole på hvad andre sagde der stod. To killinger er døde og en er, hvis den overlever, formentlig blind for livet. Fordi Whiskas ikke gider sætte ordentlig markering om brug på deres emballage. Selv de ansvarlige i butikken, som vidste om killingerne, anede ingen mistanke. Nu skal jeg begrave uskyldige killinger fordi Whiskas ikke kan markere deres produkter ordentligt. Nogen burde straffes for det, men det bliver kun de svageste jo, og det var her tre uskyldige killinger. Føj, Whiskas, føj hvor er I ulækre!!

8. november 2023

Min kat gider stortset ikke spise andet…

Min kat gider stortset ikke spise andet end whiskas. Men det er blevet urimelig dyrt. For 2 år siden kostede en kasse med tolv portionsposer ca 36 kr. Så steg den til 46. Så steg den til 56 og nu er den gudhjælpemig steget til 77,95!! De sidste to prisstigninger er her inden for den sidste måned. Hvordan er det okay? Min kat SKAL jo spise. Jeg synes det er super unfair og det går ud over dyrene i sidste ende for der vil være færre der har råd til at adoptere et dyr og sikkert være flere der afleveret deres dyr igen fordi de ikke har råd. Det er skruen uden ende. Jeg forventer at i næste måned stiger det vel til 100 kr!!!

5. februar 2023

God kontakt/service ved reklamation.

Jeg havde fået en pakke whiskas killingefoder og den ene pose, ud af 12, var muggen indeni. Jeg skrev til dem på deres hjemmeside og fik svar indenfor en dag eller to.
De sendte en fin pakke som erstatning - leveringstiden var lidt lang, med det havde de informeret om på forhånd.

Kan varmt anbefales herfra.

18. december 2022

Er dette din virksomhed?