Ikke valuta for pengene
Efter flere indledende positive samtaler med CEO i Wezet, valgte jeg at købe ind på Traumeorienteret Breathwork Facilitator uddannelsen, da jeg havde tillid til at det var et solidt undervisningsteam, hvor særligt en underviser tiltalte mig pga. faglig baggrund samt undervisningserfaring, og med undervisning på dansk samt en meget strukturet, spændende og progredierende undervisningsplan, både fagligt og personligt.
Det hele startede rigtig godt, men efter et par moduler begyndte strukturen at sejle. Der blev ikke sendt fælles information ud i tide, man skulle rykke flere gange for svar på spørgsmål, nogle gange kom de, andre gange kom der ingen svar.
Så var der en anden underviser til et emne end hvad der havde stået i planen fra start af, så blev der taget centrale emner ud af undervisningsplanen, hvor vi fik at vide de ville komme på en overbygning. Og pludselig var der en markant ændring i adfærd, atmosfære, tone og det ellers tidligere trygge undervisningsmiljø.
Der der skulle være et trygt, legende og oplevelsesbaseret læringsmiljø blev utrygt, dikterede beskeder, konstant ændringer i plan og struktur.
Og dråben var da den gennemgående underviser blev sat af undervisningsteamet og vi fik at vide vedkommende heller ikke ville være tilstede under certificering.
Da de 6 planlagte moduler var gennemført, stod jeg med rigtig mange faglige spørgsmål, manglende undervisning i elementære emner fra undervisningsplanen, manglende viden om flere af de ting der havde tiltalt mig fra undervisningsplanen - og et meget flosset nervesystem.
Konsekvensen har været at jeg skal ud at finde og inverstere flere penge og tid på den manglende viden samt en breathwork facilitator der er villig til at tage mig til certificering. Og så er der et meget presset nervesystem, der skal samles op igen, samt en tro og motivation der skal genetableres.
Jeg har bestem ikke fået det udbytte som jeg trods alt investerede en del penge i.