Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Ok priser og hurtig levering..
Var lidt skeptisk over at bestille da der var delte meninger omkring firmaet, levering osv.
Men...
Dagen efter bestilling modtager jeg en mail om at varen er sendt.
2 dage efter modtager jeg varen. :-)
Super hurtig levering
Jeg bestilte natten til onsdag og i dag torsdag kunne jeg hente i postboksen.. super sted og billigt jeg sparede 350kr. på blæk til min Canon printer kan varmt anbefaledes
Billigste pris og hurtig levering
Bestilte originale Canon farvepatroner søndag, de blev leveret tirsdag. Kunne ikke finde dem billigere andre steder, og der var ingen fragt. Kan absolut anbefales baseret på dette køb.
På trods af fejl leverance - super kundeservice
Super hurtig leverance. Fik desværre de forkerte vare men fik pengene tilbage med det samme - igen super hurtigt. Der handler jeg igen :-)
Perfekt
Wesellcd.com er et fantastisk sted at handle. Leveringen er hurtig og priserne helt i bund.
Jeg har selv købt CDer mm. derinde til priser som er under dem vi ser i de danske forretninger og varen kom efter blot 3 dage.
Fremragende - igen !
Har købt hos WeSellCD.com nogle gange efterhånden, og de lever sgu altid op til forventningerne. Super !
Super
Har efterhånden handlet der en 20-30 gange igennem årene, og har aldrig haft nogle problemer med dem. De sender varerne hurtigt og stabilt, og deres priser er supergode. Her kommer jeg til at bestille mange dvd-skiver fremover.
Rigtig god service.
WeSellCD har en rigtig god kundeservice, og rigtig gode priser.
Jeg var kommet til at bestille den samme vare to gange, og med en mail var det problem løst.
God forretning
Hurtig levering!
Godt udvalg af varer, god emballering og hurtig levering.
wesellcd
Har handlet gennem dem 10 gange og hver gang har det været hurtigt
No title
Altid hurtig levering og god service. Selv da de engang, havde leveret en forkert vare, end det jeg havde bestilt, kom den rigtige vare inde for 24 timer, samt en retur blanket til det jeg havde modtaget forkert.
No title
Har handlet gennem dem 3 gange og hver gang har det været hurtigt og problemfrit.