Skrækkelige mennesker
Skrækkelige mennesker,
vil du gerne have en lidt dårligere dag?
Så handler du bare med dem, så er du garanteret intenst dårligt humør efter en intenst dårlig opførsel
Skrækkelige mennesker,
vil du gerne have en lidt dårligere dag?
Inden handlen spurgte jeg, om det var muligt at få sendt direkte til adressen fremfor til pakkeshop.
Jeg fik at vide, at det var ikke noget problem, jeg skulle blot angiv det i kommentarfeltet under bestilling. Det gjorde jeg, og jeg sendte dem tilmed en mail for at sikre mig, at den nu og ville blive sendt direkte til adressen.
Der fik jeg dog svaret, at det var ikke muligt og den ville i stedet blive sendt til en pakkeshop.
Så nu kan jeg i stedet køre 10 km til den nærmeste DAO pakkeshop, fordi de ikke har styr på noget som helst eller aner hvad de snakker om.
Efterfølgende mails til dem, blev aldrig besvaret.
Tilmed kan der ikke betales med kort. Man kan kun lave en bankoverførsel eller sende pengene med MobilePay. Det fremgår tilmed ingen steder, hvilket kontonummer eller MobilePay nummer der skal overføres til. Heller ikke i den ordrebekræftelse man får på mail. Man skal selv kontakte dem for at få de informationer.
Pas på med at handle her.
Ingen problemer med fragt, det tog de 2-4 dage jeg blev oplyst om. Men god kundeservice, hurtigt svar på mail, og virker generelt meget flinke.
Lidt besværligt med betaling, men det løste sig i løbet af kort tid. Overordnet set, en stor tommel op herfra
Yderst dårlig behandling
Kan ikke anbefale at handle der