Bestilte Zinck-Lysbro haveredskaber sent torsdag aften den 19. juli 2012 og de blev som lovet leveret mandag den 23. juli 2012. Ved køb for 1.000 kr. leveres fragtfrit ellers 50 kr. mod byggemarkede... Se mere

Det kunne have været 5 stjerner om underleverandør tog det med indpakning mere seriøst, men ellers tak til Peter fra Weliketools for rigtig god service, jeg vil gerne bruge jer igen til mine indkø... Se mere

Weliketools.dk har rigtig gode og udførlige beskrivelser af deres varer, som er vigtige når en kvinde som jeg skal købe julegaver til mændene i familien - mænd som vil have det bedste og er meget spec... Se mere

1. Elektronik og teknologi

Om weliketools.dk

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Weliketools.dk er en webshop med nøje udvalgte mærker og masser af specialværktøj. Vi giver vores klare anbefalinger til hvert produkt, og med vores parametre (Light, Medium, Heavy og Pro) kan du hurtigt fastsætte dit værktøjsbehov. Vores fokus er at skabe en fed oplevelse for dig!

Vi lancerede i november 2011 – vores erfaring går dog meget længere tilbage, da vi er uddannet indenfor værktøj og har arbejdet i branchen i mange år. Vi knokler på at få vores webshop til at blive endnu mere attraktiv både med flere produkter og fede funktioner. Vores ambitioner er høje, så vi håber at du vil være med fra starten til at dele vores passion for fedt værktøj!
Læs mere...

Huset / Sommerhuset
Lejligheden / Flyttet hjemmefra
Motorcyklen / Scooter
Ure
... eller gå op opdagelse i alle vores mærker!

4,4

Ekstraordinær god kundeservive

Jeg bestilte mine vare kort før jul en sen aften. 20 min efter bestilling fik jeg besked på at de ville prøve at få varen frem men det ikke var sikkert at det kunne nås. Dagen efter kunne de så se at det ikke kunne nås men de prøvede at få den frem til et mellemlager hvor jeg selv kunne hente den. Det hele kommunikeret professionelt og venligt. Det fungerede uden problemer og gaven ligger nu klar under træet. Tak for hjælpen.

23. december 2013

Fin og hurtig levering.

Kan ikke gøres hurtigere !!! 5* for det !!!!
Det trækker ned at man skal betale :Privat levering (0,28 kg.) 60,00 DKK for 12 stk. torx bit, der kunne være sendt i en prøvepose. Vægt uden den store kasse (170gr.)
Kan bortset fra det klart anbefales !!!!

25. april 2013

vogn op! forhelvede

har endnu ikke modtaget de bestilte varer så minus 10
jpgm55@gmail.com

22. april 2013

Besvarelse fra weliketools.dk

Hej Jens - vi er skam ganske vågne og vil meget gerne sende dine varer.

Vi er ved at skifte platform til vores webshop, og har derfor været lukket ned i en uges tid. Og det har ramt dig. Oveni er dine varer i restordre. Det kan vi kun beklage. Alt dette tager vi normalt hånd om og informerer vores kunder, men det er lidt ekstraordinært hos os i disse uger. Du har modtaget en mail direkte med mere konkret om levering mm.

Hilsen fra
Peter

kanon service

super service,og varen kom som aftalt,godt nok a 2 gange.men det betød ingen ting.da det var en bedre kvalitet en den jeg havde bestilt,og til samme pris.
det kan man sku da kalde god service.da er dog minus til deres hjemmeside
da der er flere ting man slet ikke kan se.
mvh steffen

19. marts 2013

Super kompentent og venlig service

Venlig og hjælpsom service. Jeg havde nogle spørgsmål vedr. de varer jeg havde brug for og fik venlig og kompetent support.
Varerne var ikke på lager men blev leveret hurtigere end forventet og varslet.
Jeg kommer til at handle hos WeLikeTools igen.

18. marts 2013

Bare nemt

Let og bekvem handel på nettet og produktet er helt som forventet. Kan klart anbefales og jeg handler der helt sikkert igen.

28. februar 2013

Flot service

Flot service hele vejen i gennem, desværre en fejl på deres hjemmeside, som de dog hurtigt rettede helt tilfredsstillende. 4½ stjerne

2. februar 2013

Overordentlig fin service

Efter at have bestilt en vare , som viste sig at være udgået , fik jeg tilbudt en anden og tilsvarende , men lidt dyrere vare , til samme pris - blev kontaktet direkte over telefonen , og jeg havde en meget behagelig samtale og en fantastisk oplevelse af en webbutik , hvor indehaveren er meget engageret , og det er noget , som jeg sætter meget , meget stor pris på !
Jeg har handlet der før , og det gør jeg igen ! Jeg kan kun anbefale denne butik i de allerhøjeste toner til ALLE , som har brug værktøj og og service ud over det sædvanlige !!!

10. november 2012

Virkelig en fornøjelse at handle med jer. Hjælpsomme og tjenestevillige - jeg kan varmt anbefale alle at handle med jer!!

23. oktober 2012

Besvarelse fra weliketools.dk

Hej Perry, Lyder bare godt og tak for varm anbefaling. Håber toppen fik løst opgaven.
Hilsner Peter

God behandling dag jeg ringede med min tvivl

De var rigtige søde da jeg ringede og forhørte mig,så køb bare der.

21. oktober 2012

Besvarelse fra weliketools.dk

Tak Peter, glad for at vi kunne hjælpe. Det er nogen gange et opkald, chat eller en mail som lige overbeviser om at det er det rigtige køb I foretager jer og det hjælper vi selvfølgelig med. Desuden har vi en del specialvarer og det kræver lidt vejledning eller dybere produktforklaring sommetider. Ring bare igen :-)

En leverandør med ansvar

Jeg bestilte 6 stk skruetvinger, men der var kun 4 i den pakke som jeg modtog. Firmaet eftersendte 2 stk, selvom det ikke var sikkert at fejlen var deres. Det syntes jeg var en flot service, og jeg vil bestemt fremover bestille mit værktøj hos WeLikeTools - det er en leverandør med ansvar.

19. oktober 2012

Besvarelse fra weliketools.dk

Hej, og tak for kommentaren. Betyder meget for os fordi vores princip er at vi hellere vil tabe penge på en ordre end at have en utilfreds kunde, meget simpelt - det tjener sig selv ind i længden.

Billigste pris

Billigste pris inkl levering og alt gik som forventet og leveringen var som lovet... Thubs Up

16. oktober 2012

Besvarelse fra weliketools.dk

Hej Klaus, godt at høre. Er bare glad for det gik snorrelige. Ser frem til at hjælpe dig en anden gang.
Hilsner Peter

God service (hurtige svar på spørgsmål - selv sent om aftenen! - og afsendelse af varer allerede næste dag)

15. oktober 2012

Besvarelse fra weliketools.dk

Hej Jens, tak for rosen. Ja det er faktisk super hyggeligt at kunne med lidt ro om aftenen sidde og chatte med jer kunder og gå lidt i dybden på produkterne. Altid hyggeligt og det gør at jeg holder mig skarp på produkter, nyheder og alternativer.

Kunne ha været 5 stjerner,

Det kunne have været 5 stjerner om underleverandør tog det med indpakning mere seriøst, men ellers tak til Peter fra Weliketools for rigtig god service, jeg vil gerne bruge jer igen til mine indkøb ;-)

Paul Winther

2. oktober 2012

Besvarelse fra weliketools.dk

Hej Paul, ja jeg kan jo kun give dig ret. Ærgeligt med indpakningen, men heldigvis lykkedes det og jeg fik rettet den del af vores logistiske del her efter. Tak for tilbagemeldingen, det kan vi heldigvis lære af.
Hilsner Peter

Troede ikke kvalitet og billigt hang sammen, jeg tog fejl!!!!!

Kan kun anbefale andre at købe godt værktøj her, det er bestemt et af de billigste online værktøjsshoppe sted der findes.
Kvlitetsgrej til spotpriser og super hurtig levering. Prøv dem, i bliver ikke skuffede....(-:

20. september 2012

Besvarelse fra weliketools.dk

Hej Peter, super fed tilbagemelding, tak for det! Vi prøver at få den svære øvelse at holde kvalitet og service nede på en flad pris igennem vores udenlandske leverandører og sparer på mellemleddene, så jeg er bestemt glad når det bliver værdsat :-)

Superfin service

Bestilte en akku-græstrimmer, som iflg.hjemmesiden kunne leveres 2-5 dage efter bestilling. Den kom efter to dage. Nul problemer. Særdeles tilfredsstillende.
Handler gerne igen hos Weliketools.dk

6. august 2012

Besvarelse fra weliketools.dk

Hej Ove, tak for den gode ros. Sidder her og skriver tilbage på vores kunders kommentarer og det er bare meget nemmere og langt mere tilfredsstillende når jeg skal besvare ros end var det omvendt, så tak for det :-)