Weldings Anmeldelser 5

2,5

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Pas på disse svindler

Pas på disse svindler. Jeg har lejet en butik hos dem hvor jeg ikke fik mit depositum tilbage selv efter nye lejer overtog efter betale deres eget depositum. De svarer ikke på mails og opkald siden. De er virkelig frække hold jer lang væk fra disse advokater

15. juli 2024

Besvarelse fra Weldings

Kritikken er ikke berettiget. Lejemålet ophørte 2017, og depositum blev opgjort umiddelbart efter. Lejer var ikke til at få i tale, hvorfor sagen blev afsluttet via hans far, der i hele lejeperioden havde været bagstopper for lejer, når regningerne skulle betales. Der var intet tilbage til udbetaling på grund af mangler ved det lejede. Tværtimod løb både far og søn fra krav om efterbetaling. I øvrigt havde SKAT foretaget udlæg i depositummet. Havde der derfor været noget til udbetaling, skulle SKAT have haft beløbet.

ALDRIG UDFØRE ARBEJDER FOR NINA OG…

ALDRIG UDFØRE ARBEJDER FOR NINA OG ANDERS WELDINGS

Efter flere forsøg på at hente vores penge hjem – skriver jeg denne anmeldelse

Vi har op til flere gange været ude på forskellige adresser ifm med udførelse af forskellige vvs-opgaver –
Nina og Anders har det med at kaste os rundt i forskellige retninger.
Enten skriver de fra en krypteret mail (som vi ikke kan se) – enten er de på ferie i flere måneder eller så er der bare ingen kontakt – samt bliver man også mødt med en truende adfærd og en vis tone der ikke er behagelig – måske de ved de er gal på den???

De bestiller et stykke arbejde, men vil gerne have det faktureret et helt andet sted – hvilket man kan undre sig over - hvad skjuler de mon?

Ydermere er de begge advokater og er dybt ligeglade med at betale for det stykke arbejder vi har udført.
Jeg har op til flere gange prøvet at ringe til både deres kontor, privat tlf mm – hvor man bliver mødt med en truende adfærd – især fra Anders.

Dette er en opfordring til ALLE der bliver kontaktet eller bliver bestilt til noget arbejder –
LAD VÆRE MED AT ACCEPTERE EN ORDRE ELLER OPGAVE FRA DEM – I FÅR IKKE JERES PENGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sagen er nu kommet så langt at vi rigtig gerne vil have vores penge hjem – det er blevet en principsag for os.
Jeg personligt vil og kan ikke forstå at man er sådan som menneske – samt kalde sig selv for advokat

8. juli 2020

Besvarelse fra Weldings

Denne anonyme anmelder, Dan Rasmussen fra Dan Rasmussen VVS, har udført et arbejde for os privat. Arbejdet er mangelfuldt og Dan har ikke ønsket at gøre arbejdet færdigt. Hvis han mener at have et tilgodehavende hos os, bør han gå rettens vej og ikke kaste os og vores firma ud i ukorrekte beskyldninger og nedsættende omtale på trust pilot. Jeg kan ikke lade udtalelsen stå ubesvaret selv om indholdet i sig selv viser den manglende seriøsitet.

Vi havde fornøjelse af at have Welding…

Vi havde fornøjelse af at have Welding advokater til at gennemgå vores købskontrakt da vi skulle købe bolig. Vi oplevede en utrolig grundig gennemgang, med fremragende opfølgning. Dette gav os en god tryghed da vi skulle handle og på den baggrund vil jeg gerne anbefale dem.

5. april 2019

Nina Welding......

Vi skulle have advokaten Nina Welding til at lave ægtepagt, børnetestamente og særeje - Jøsses en rejse vi kom på hos Nina welding og det endte med at være adskillige tabte tusind kr., da hendes endelige udkast var en "overflod af fejl". Da jeg havde brugt ekstremt lang tid på at gennemlæse, forstå og rette fejlene og sendte det til hende blev hun mobset og ville ikke længere hjælpe os færdige, returnerede tinglysningsafgiften og svarede aldrig på hvor alle fejlene kom fra.

Vores næste advokat ordnede det hele med et enkelt indledende møde, et udkast som vi rettede til også det endelige fejlfrie udkast - og så var det overstået.

22. januar 2019

Pas på med ejendomshandler hvor Anders Welding er advokat

Anders Welding, advokat hos Advokatfirmaet WELDINGS har hjulpet deres klient til at købe vores ejerlejlighed. I refusionsopgørelsen skriver han "Det gøres opmærksom på, at vand- og varme afregnes overfor den til enhver tid værende ejer af lejligheden, og køber og sælgers skal således indbyrdes afregne evt. over- og underskud. Det er således ikke medtaget i refusionsmellemværendet."
Det opfatter jeg som rimeligt og godkender det.
Men da tiden kommer for afregning af vand og varme, så svarer køber ikke på gentagne henvendelser, og advokaten vil heller ikke have noget med det at gøre og skriver:
"Sagen er afsluttet herfra, hvorfor du må afklare forholdet direkte med køber"
Når man ikke kan stole på køber og købers advokat ikke vil sørge for at køber overholder aftalen, så har man ikke mange muligheder.

Så pas på med ejendomshandler hvor Anders Welding er advokat.

17. december 2018

Besvarelse fra Weldings

Refusions beløb ved afregning af varme udgør et særligt problem ved ejerlejligheds handler, og derfor har Klaus rådgiver i sagen (ejendomsmægleren) i købsaftalen indført et vilkår om, at fordeling af overskydende eller manglende beløb i henhold til varmeregnskabet sker mellem køber og sælger, når varmeregnskabet foreligger. Dette er et helt sædvanligt vilkår. Det er op til køber og sælger selv af sørge for en fordeling, når varmeregnskabet foreligger, også fordi dette oftest først er tilfældet lang tid efter rådgivningens afslutning. Jeg kan forstå, at Klaus mener at have et tilgodehavende i henhold til varmeregnskabet, og jeg har henstillet til min klient, at han medvirker til en opgørelse og fordeling. Dette er tilsyneladende ikke sket, hvorfor Klaus må rette henvendelse til sin rådgiver og anmode denne om bistand ved beløbets inddrivelse. Jeg kan ikke gøre andet end at henstille til min klient, og under alle omstændigheder har jeg ingen juridiske forpligtelser overfor Klaus som sælger. Jeg har omtalt situationen i en vejledning på vores hjemmeside, se https://www.weldings.dk/vejledning-og-info/33-refusionsopgorelsen