2,9

Middel

Langt fra som på billedet

Skulle prøve at hoppe med på kærestens wefeat vogn når vi får take away istedet for burger eller wok som jeg normalt får. Bestilte den med oksekød og chili, da den så rimelig god ud på billedet med flotte kødstrimler.

Smagen var rigtig god, og styrke på chilien god. Men jeg fandt aldrig oksekødet i strimler som på billedet. Heller ikke nede i bowlen… seriøst. Troede de havde glemt det, men så alligevel ikke. Fandt 3 helt små stykker kød, der helt seriøst var på størrelse med en ært hver… så de må da have haft hånden nede i kødskålen da de blandede salaten.

Så 2 stjerner er for god smag, men manglede virkelig kød for at give lidt diversitet i konsistensen. Og så fordi jeg bare godt kan lide kød. Så hvis det er hvad man kan regne med af kød, bliver det nok wok igen næste gang vi ska have tale away. Og jeg synes i skal ændre billeder på hjemmeside.

5. januar 2023

God mad og betjening

Den nye justering med kun at have én størrelse på bowsl'ene nu er genialt som en mellemting mellem den lille/store, da man ikke fik nok i den lille, og den store var lidt for pricey. Den mættede perfekt og smagte helt fantastisk. God service også! Denne oplevelse skete hos We feat Aalborg, 21. maj 2022.

21. maj 2022

Ingen salg til kunder åbenbart .

Wefeet Aalborg miste lige en potentiel kunde.
Jeg kom ind og ville gerne købe en juice. Stod derfor foran skiltet ved juicen. For enden af disken stod en kvinde og en mand, i dyb snak. Kvinden hilste dog luge med nød og næppe, hvorefter deres indbyrdes snak fortsatte.
Jeg forlod stedet, og gik til et andet sted for at få en skøn frisk juice.

23. april 2022
wefeatorganic.com-logo

Besvarelse fra wefeatorganic.com

Kære Helle. Mange tak for din anmeldelse og feedback, selvom vi selvfølgelig er kede af at høre om din oplevelse. Vi har talt med personalet, som beklager situationen meget og vil meget gerne invitere dig ind på en juice på husets regning, som undskyldning. Det håber vi selvfølgelig du vil tage imod :)
Ha' en dejlig mandag.
We Feat

Fast one - det må du nok sige

Fast one? Det må du sgu’ nok sige. En ekstremt flot og fin salat, men altså - var alt i den mon for gammelt? Den kylling smagte jo af svin. Jeg måtte simpelthen lade den stå.
Ærgerlig ærgerlig oplevelse.

15. april 2022

Lækker mad og enormt god service

Kom ind med to børn til morgenmad. Min søn er allergisk overfor æg, men kunne spise alle deres morgenretter :D Helt vildt sød service, som gav både mig og de andre kunder meget opmærksomhed, og hyggede om børnene. Mega lækker mad (fik avokado-maden) og bedste chai the! Kan bestemt anbefale We Feat i Aalborg. Kan se at mange skriver det er dyrt, hvilket jeg faktisk ikke syntes det var - fik mad og drikke til 3 personer for ca 300 kr. - så kan man jo selv bedømme ;)

13. april 2022

Dårlig service

De har sikkert god mad, men tjeneren kunne ikke engang hilse da jeg kom ind. Hun havde alt for travlt med at snakke psykologi studie med en kunde/veninde. Værdigede mig ikke et blik eller en hilsen overhovedet. Så gik igen.

14. marts 2022

Fulgt de 3 cafeer fra start og er stor FAN…

Fulgt de 3 cafeer fra start og er stor fan, hvad enten det er morgen-/frokost-el aftensmad😜 Altid lækre friske salater, sat sammen m vanvittig gode dressinger og toppings.
Du bestemmer selv om der ska ændres på ingredienserne, udelukkes el tilsættes mad emner. Bowlerne er kun eksempler, som er nøje sammensat af indehaveren i samråd m en ernærings ekspert. Således kan du få salater, smooties el juice m lige de ønsker/ behov du måtte ha smags-kalorie- og energi mæssigt.
Kaffen er den bedste i Danmark (OG det ER den...!) Morgenmads udvalget er ikke bare lækkert og meget anderledes, men bred og meget forskellig fra andre caféer👌
Du kan vælge at sidde og nyde stedet/stemningen/musikken, og gøre det til en oplevelse, eller "take away".
Måske sidst nævnte burde være lidt billigere end først nævnte, for du kan sidde så lang tid du ønsker og arbejde m dine gøremål, med de sødeste og skønneste glade unge mennesker bag disken. Alle nøje udplukket og valgt, fordi de VIL det positive i hverdagen, og se det enkelte menneske m smil😆🥰

9. juli 2021

Vi bestilte men modtog ingen…

Vi bestilte men modtog ingen bekræftelse.
Vi prøvede af ringe men We Feat har ikke noget offentligt telefonnummer. Hvilken forretning giver ikke kunderne mulighed for at ringe til dem?

26. september 2020

Lækre salater:-) Noget helt unikt er…

Lækre salater:-) Noget helt unikt er personalets høje humør og imødekommenhed. Jeg besøger ofte min lokale We Feat i Guldsmedgade i Aarhus, og jeg bliver altid mødt med varme og genkendelighed. Det vidner om en god arbejdskultur, som ejerne i den grad har formået at skabe. Der er særligt én sød, lyshåret pige, der altid møder mig med jordens største smil😊 Salaterne kunne godt opgraderes en smule. Derfor kun 4 stjerner😉

28. august 2020

Friske økologiske bowls

Super lækkert og friske økologiske bowls. Jeg vender hele tiden tilbage. Eneste grund til at de ikke får 5 stjerner er fordi prisen ligger til den høje ende for en studerende som mig. De er helt sikkert et besøg værd

3. juni 2020