De Weegclub is n forum voor mensen die af willen vallen of willen stabiliseren. Er zijn diverse week sprintjes waar je aan mee kunt doen. Je vult wekelijks je gewicht in en kunt zo zien wat je afvalt... Se mere

Al vele jaren noteer ik wekelijks mijn gewicht op de Weegclub site. Zo weet ik precies wanneer ik mezelf moet bijsturen qua eetgedrag. Dit is voor mij een heel belangrijke tool!

Wat jammer, de update van augustus 2026... Daarvoor was het véél overzichtelijker. Het wás goed zoals t was. Het ziet er mss moderner uit nu, maar dat ik vind in dit geval geen vooruitgang. In d... Se mere

Al vanaf 2008 ben ik lid van de weegclub. Ik zet regelmatig mijn gewicht erop en kijk dan terug . Als ik t.o.v de laatste keer ben aangekomen kleurt mijn vakje rood dit is voor mij een stimmulans... Se mere

1. Wellnesscenter
  2. Fitness- og ernæringstjeneste
  3. Vægttab

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Afvallen bij online Weegclub is gratis. Bij ons vind je eet dagboeken, grafieken, persoonlijk BMI tabellen, weegtickers, recepten en forum. Elk dieet is welkom: Atkins, Sonjabakker, Weight Watchers of South beach dieet.

4,1

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

4,1

4 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Voor mij dé stok achter de deur!

In februari van dit jaar ben ik (opnieuw) begonnen met een afvalpoging. Bij een sportschool vond ik niet de motivatie die ik hier op de site wel vind. De sprintjes zijn voor mij een goede stok achter de deur om door te gaan en het bijhouden van een eetdagboekje maakt mij veel bewuster van mijn eten. Dankzij weegclub ben ik niet aan het diëten, maar heb ik mijn leefstijl verandert en val ik in een rustig tempo af. Zonder moeite! Wat mij betreft een super site met enthousiaste en gezellige mensen! Als je een keertje in een dip zit, krijg je volop steun en tips om toch door te gaan en dat maakt voor mij deze afvalpoging een regelrecht succes :-)

17. maj 2012

goed idee, slechte uitvoering, vreemde moderators

Het idee zelf is vreselijk goed. De recepten, de lotgenoten, de grafiek, de ticker, helemaal top.

De zoekfunctie is iets vreselijks. Je vult een zoekterm in, en vervolgens krijg je niet het bericht zelf maar een topic met 300 bladzijden waar de gezochte term ergens tussen moet staan. Niet echt lekker zoeken.

De ticker is leuk, maar verschijnt niet automatisch onder elk bericht. Je moet eerst een code ergens vandaan halen, copiëren en plakken.

De site zelf is erg onoverzichtelijk. Dat is jammer, want er staan hele goede onderwerpen op.

Ben je BIJNA op je streefgewicht, nog eventjes en dan: joepiee! Maar nee, niks joepie. Vlák voor je op gewicht bent krijg je opeens een mailtje van een moderator: "ik heb je streefgewicht aangepast". Ik kijk op mn profiel: inderdaad aangepast, zonder mij eerst te vragen of ik dat eigenlijk wel wil. En als je vraagt waarom dat in vredesnaam gedaan is: "oh ik dacht dat je nog wel wat wilde afvallen maar als dat niet zo is zet ik het wel weer terug".
Say waaat??? En ik wás zelfs nog niet eens op mn streefgewicht! Mag ik dat zelf uitmaken alsjeblieft! VRAAG het dan eerst vóór je een verkeerde aanname doet!

Er is geen enkele mogelijkheid om je profiel te verwijderen.

27. marts 2012

super!

ik ben echt een superweegclub-fan! ik vind er de nodige steun bij lotgenoten en genoeg informatie over gezond gewicht verliezen!

9. februar 2012

leuk idee, maar site is onduidelijk

Ik vind het idee erachter erg leuk, maar de site vind ik niet handig.
Ik ben erg veel aan het zoeken wat ik waar kan vinden en je kunt zelf je ticker niet bewerken qua streefgewicht. Verder verdwijner er weegresultaten en tot nu toe kan ik nog geen aansluiting vinden bij andere leden.

11. januar 2012

Weegclub werkt!

Ruim 4 jaar geleden ben ik lid geworden van Weegclub. Ik ben niet alleen afgevallen, maar heb ook veel contact met lotgenoten. Sommigen zijn vriendinnen geworden. Er is veel informatie over veel verschillende diëten en iedereen behandeld elkaar met respect. Aanrader!!

Hartstikke goed!

Ik ben ruim 3 jaar lid en heb naast steun in de afvalstrijd veel geleerd en enorm gezellige contacten opgedaan. Ik ben zelfs een paar vriendinnen rijker! Als je het moeilijk hebt is er altijd wel iemand online om je erdoorheen te slepen en je kunt er voor elk dieet terecht. Je kunt elke week je gewicht doorgeven en dat komt in een grafiek, heel motiverend. En helemaal gratis!

Geweldige site!

Ik heb al heel wat tijd besteed aan de Weegclub, een online afslank website. En ik moet zeggen het helpt echt en motiveerd mij om door te gaan. Het is gewoon de gezelligste afslanksite van Nederland en nog helemaal gratis ook!

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto