På Herning Messen i 2025 bestilte vi en seng. Desværre løb vi ind i nogle udfordringer med renoveringen af det soveværelse, den skulle stå i, så først i januar 2026 kunne vi modtage sengen. Der v... Se mere
Vi købte massage stol på messe i Herning. Vi snakkede med Soner. Meget behagelig menneske. Ingen tvivl om at han er sælger, men på en god måde. Vi følte os ikke presset på nogen måde til at købe. V... Se mere
Vi mødte WeCare4U på Ferie for alle i Herning messe center og fik lov til at prøve en klapstols løsning på en massagestol, der var intet pres fra sælgeren og efter endt behandling sagde vi pænt tak og... Se mere
Hej WeCare4u Tak for handlen, vores forventning til sengen lever helt op til den grundige forklaring i gav til os. Vi er ligeledes glade for den hurtige levering, vi bestilte sengen søndag efter... Se mere
Mange har behov for højere livskvalitet eller har problemer med ryggen, hovedpine, blodomløbet, uro i benene osv. Massage hjælper mange mennesker med øget velvære via en massagestol, en massageseng eller et håndholdt massageapparat. WeCare4u leverer massagestole, massagesenge og andre massageapparater til mange private hjem, hvor velvære og sundhed prioriteres højt. Vi leverer også til virksomheder & arbejdspladser.
Kærup Parkvej 11, 4100, Ringsted, Danmark
- +4528100600
- mail@wecare4u.dk
- www.wecare4u.com
God betjening
God betjening, købte massage stol, fik en god forklaring og ved levering var der flinke medarbejdere der kom, de forklarede også hvordan det hele virkede.

Besvarelse fra Wecare4u
Har købt 3 da andre der har prøvet min…
Har købt 3 da andre der har prøvet min også vil have

Besvarelse fra Wecare4u
God service. Hurtig svartid via mail. Hurtig levering. Alt i alt en god oplevelse at handle hos dem.

Besvarelse fra Wecare4u
Endnu en hurtig levering og et…
Endnu en hurtig levering og et fantastisk massageprodukt. Jeg har denne gang købt en nakkemassage... Hvem synes ikke det er fantastisk med sådan et apparat efter en lang arbejdsdag:)
Produktet er hurtigt at tage i brug og det virker som det skal.

Fin og professionel oplevelse
Fin og professionel oplevelse - og samt en god oplevelse af instruktionen til massagestolen ved leveringen.

Besvarelse fra Wecare4u
Produktet lever op til beskrivelsen
Produktet lever op til beskrivelsen. God kvalitet og fornuftig pris.
Hurtig respons - hentede produktet i butikken.

Besvarelse fra Wecare4u
Vi købte både ny seng og massagestol
Vi købte både ny seng og massagestol. Alt er i top. Kvalitet, service og levering var bare lige som det skulle være. Det er ikke sidste gang jeg henvender mig der når nye møbler skal indkøbes. Og det er de sødeste mennesker man er i kontakt med. Professionelle, men meget menneskelige ansatte.

Besvarelse fra Wecare4u
Har i flere år haft en lille massepude…
Har i flere år haft en lille massepude og været rigtig glad for den bestilt en af de mindre stole mandag fik lev tirsdag af 2 flinke og meget kompetent unge mensker

Har købt en øjenmassagebrille
Har købt en øjenmassagebrille. Havde fået den anbefalet af en kollega. Hurtig levering. 2 dage efter bestilling havde jeg den. Den lever 100%op til forventningerne. Kan ikke vente med at bruge den efter arbejde hver dag. Lider af kroniske hovedpiner og håber at den kan afhjælpe disse gener.

Besvarelse fra Wecare4u
Hurtig levering, produktet lever 100% op til forventningerne! Prøvede produktet hos en bekendt og blev hurtig forelsket! Købte den med 2x 2 massage kugler til blandt andet læn og ryg. Den er ganske enkelt uundværlig!

Besvarelse fra Wecare4u
Fin handel og hurtig levering kun ++++…
Fin handel og hurtig levering kun ++++ herfra

ICARE ØJENMASSAGE....
ICARE ØJENMASSAGE.....
Et rigtigt godt produkt der giver en god massage og er dejligt afstressende, fik den anbefalet, og efter jeg har erhvervet en selv, har både familie venner kollegaer købt en...
Dog vil jeg tilføje at den strammer omkring næsen, dette gør ondt, forstår ikke hvorfor i ikke har løst det problem ....! Alle der har prøvet den siger det samme.
Jeg bruger en svamp jeg har klippet til, og som jeg sætter omkring næsen inden maskinen kommer på. Dette fjerner det ubehagelige ved næsen..
Dette problem synes jeg i burde løse.
Udover det minus er det et super godt produkt til en fair pris.

Besvarelse fra Wecare4u
Modtog en defekt massage pude (hvilket…
Modtog en defekt massage pude (hvilket jo egentligt burde trække anmeldelsen ned) men måden hvorpå de håndterer sagen, har alligevel efterladt mig med en god oplevelse og derfor de 5 stjerner.

God kundeservice.
Produktet jeg modtog fejlede intet - Men det levede ikke op til de forventninger jeg havde.
Mit køb blev refunderet uden problemer.

Besvarelse fra Wecare4u
Spar penge og køb et andet sted
Køber en stol på en messe.
Historien fra ejeren af virksomheden er at den er lige så godt som ny, da den blot kort har stået i et privat hjem. Da jeg modtager den er den ikke i så god stand, hvorfor den bliver byttet ud til en anden. Den anden stol er lidt pænere, men den LARMER helt vildt når den er i brug. De kommer og udskifter en del, men den larmer stadig.
De vil ikke gøre mere og mener at det er helt normalt at en stol larmer så meget.
Min mor har købt en stol hos en anden virksomhed - den kostede 1/4 og siger ingenting...
Så gør dig selv en tjeneste og køb en stol et andet sted.
WecareNOT4U vil sikkert sige at de har udskiftet det der larmer - men hvorfor larmer den så stadigvæk? Det gør dem på deres udstilling ikke og det gjorde den første heller ikke.