1. Websitedesigner
  2. Erhvervs- og IT-konsulentbureau
  3. E-handelsbureau
  4. Udbyder af e-handelsløsninger
  5. Webdesigner

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Webzoo yder support og designer webshops og hjemmesider i Joomla og Flash, der bryder de grænser, andre ligger under for! Vi servicerer kunder i hele landet fra Jylland til Sjælland, fra Århus til København og fra land til by.

4,3

Professionelt og effektivt

Webzoo lyttede til hvad vi havde brug for og gav værktøjerne til udførelsen af dem - de gav forslag til hvad der ville være godt for udseende og hjemmeside og hvordan man skal kigge på hjemmesiden som bruger. Tænk at man kan nå så meget på en dag - virkelig godt Joomlakursus!

Ujammi, Indigenous Peoples Secretariat

7. oktober 2010

WebZoo lytter..

Vi havde et behov for at få skæddersyet et webkursus med nogle meget specifikke emmer, og WebZoo var bare kanon med oplæg, træning og havde den helt rette kompetance!!
Super! - Vi fik alle vores ønsker opfyldt + lidt mere.

Trine K. Jensen
Radiometer ApS

1. oktober 2010

Helt i top når det gælder at forstå kundens behov

Og så gør det jo heller ikke noget, at de også har et sikkert greb om at skabe lækkert nytænkende design og overblik over nettets muligheder generelt.

Leadership Equity stod overfor at indtage verdensmarkedet med vores nye ledelsesudviklings værktøj. Og det stod helt klart, at vi havde brug for en helt ny hjemmeside.

Vi valgte WebZoo og de har ikke skuffet os.

Udover selve designet har WebZoo hjulpet os med at få overblik over vore behov og de har været en stærkt medvirkende årsag til, at et ikke umiddelbart håndgribeligt produkt er kommet til at fremstå klart og overskueligt.

Leadership Equity's hjemmeside kommer til fortsat at udvikle sig. Og WebZoo kommer helt sikkert til at være en stor del af denne proces.

Dorthe Stricker
Markedsføringschef
Leadership Equity

2. september 2010

Indlevelse og service

Da vi skulle have to nye hjemmesider til vores pædagogiske institutioner, har Webzoo har været nærværende og professionel gennem hele processen: Lige fra idéer, teknisk support og selve produktet, som vi er yderst begejstrerede for. De ramte fuldstændig plet i forhold til design og opsætning. Processen for vores hjemmeside har involveret mange mennesker og meninger - men det har webzoo tacklet med stor tålmodighed.
Jeg vil anbefale webbureauet til andre!

Annette Hedegaard, projektkoordinator for institutionerne Gjeddesgaard og Gjeddesgaard-Falster.

18. maj 2010

Super Joomla kursus!!

Min kollega og Jeg skulle lave hjemmeside for firmaet vi arbejder for. Efter nogen overvejelse valgte vi Joomla som platform. Vi blev ret hurtigt klar over, at vi ville få brug for noget grundlæggende Joomlaviden. Her kom Webzoo ind i billedet.

Webzoo arrangerede et halvandendagskursus for os, hvor vi lærte de grundlæggende færdigheder for at kunne installere, opbygge og vedligeholde et Joomla site. Herunder også almindelige designregler samt søgemaskineoptimering.

Indholdet blev leveret på en engagerende og letforståelig måde, og der var masser af gode eksempler vi kunne bruge senere. Under kurset var der rig mulighed for at stille uddybende spørgsmål.

Vi føler i den grad vi har fået ”bang for the Buck” og kan i den grad anbefale Webzoo

Ole & Steen

23. april 2010

Kursus i Joomla

Jeg deltog i et kursus i Joomla hos WebZoo, og det var en fantastisk oplevelse. Deres professionalisme er helt i top og ligeledes deres fleksibilitet. Selve kurset blev skruet sammen, så det passede præcis til mine ønsker, og forskellige eksperter skiftedes til at undervise mig, så jeg fik mest muligt ud af det.

Denne måde at skræddersy et kursus på er helt unik, og jeg kan på det varmeste anbefale WebZoo, hvis du ønsker en kompetent undervisning.

Næste gang, jeg skal opdateres i Joomla eller andet, vil jeg uden tvivl kontakte WebZoo, så jeg er sikker på at lære mest muligt. At de samtidig er nogle venlige, sjove og ukomplicerede mennesker, gør kun oplevelsen bedre.

22. april 2010

Tryghed, service og professionelt - Webzoo

Jeg havde et ønske om en webshop, hvor udtrykket var anderledes of designet ikke lignede alle andre webshops. Efter en del søgen fandt jeg ud at af det krævede mere "end bare lige". Da Webzoo tidligere havde hjulpet mig med en hjemmeside, var det naturligt atter at vælge dem som leverandør af webshoppen.

Samarbejdet har IGEN været yderst professionelt, og præget at meget dialog og sparring. De har formået at forstå mine ønsker og få dem virkeliggjort! Funktion og design går hånd i hånd. Jeg er yderst tilfreds med det endelige resultat.

Det er en sand fornøjelse at samarbejde med Webzoo og giver dem min varmeste anbefaling.

12. april 2010

Vælg Webzoo!

Webzoo-holdet har igennem hele projektet været engagerede, dedikerede og enormt fleksible. Jeg har haft en meget tæt kontakt til Webzoo igennem hele forløbet, og jeg har hele vejen følt, at de gjorde deres yderste for at levere et fantastisk resultat. Kvaliteten af Webzoos arbejde er både professionelt og gennemarbejdet. Deres priser er gennemsigtige og bestemt rimelige. Jeg er slet ikke i tvivl om, at vi kommer til at arbejde sammen i fremtiden, og hvis nogen spørger, vil jeg ikke tøve et sekund med at anbefale Webzoo.

25. september 2009

Er dette din virksomhed?