Jeg solgte min meget gamle iPad til WeBuyIt. Inde for 4 dage, havde de modtaget, vurderet iPad’en samt udbetalt pengene. Jeg er super tilfreds :)
Super oplevelse! Jeg skulle af med en Macbook Pro og valgte Webuyit for deres gode priser i første omgang. Jeg blev positivt overrasket over hvor hurtigt de behandlede min sag og i øvrigt holdte mig... Se mere
Så nemt at få lidt penge for sin gamle telefon. Har nu solgt 4 telefoner og det er gået lige let alle gange. Modtaget fragtlabel, sendt pakken afsted, fået bekræftelse på modtagelse og modtagelse af... Se mere
Virkelig dårlig håndtering af ordrer. Sendte to telefoner mandag D. 9/10, blev modtaget hos Webuyit om onsdagen. Jeg får afvide fredag ca klokken 13 at mine telefoner er til test, dog har jeg int... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
1. Få et uforpligtende tilbud Find dit produkt, besvar et par spørgsmål og få et uforpligtende tilbud. 2. Send produktet til os: Det er gratis. Vi sender pakkelabel og bedømmer dit produkt så snart vi har modtaget det. 3. Du bliver betalt hurtigt Vi bekræfter vores tilbud senest 2 dage efter vi har modtaget og kontrolleret dit produkt. Når du har accepteret tilbuddet kan der gå 1-2 dage yderligere før din bank har registreret vores betaling.
Danmark
- www.webuyit.dk
DBA-dræberen
Solge min Iphone 5c. God pris. Hurtig ekspedition.
Tusind gange nemmere end at sælge på DBA, hvor man skal slæbe sig gennem endeløse trækasserier med useriøse købere.
fantastisk
Jeg valgte efter noget ovevejelse at sælge min iphone 6 på WeBuyIt, da jeg havde haft nogle useriøse købere på DBA som valgte bakke ud i sidste øjeblik og useriøse bud, sendte min tlf ind til dem og fik hurtigt svar allerede dagen efter, jeg fik så en pris de kunne tilbyde som de reklamere med på deres hjemmeside, venlig samtale på email, og det var hurtigt klaret, min tlf blev solgt og penge på vej til mig, de kan sagtens anbefales, det noget hurtigere end vente på folk på dba som er useriøse eller tror de kan købe ens ting for en slik...
jeg bruger dem helt sikkert en anden gang...
Næsten alt for nemt.
Handlen blev gennemført inden for en uge, selvom at jeg kom til at oplyse et forkert kontonummer (da ringer en flink fyr fra kundeservice og tjekker op på det). Fik en god pris for min iPhone og undgik alt bøvlet med at sælge til en privatperson. Jeg blev hele tiden fulgt med i processen på mail, hvilket var rigtig rart. Jeg var lidt skeptisk i starten, omkring det at sende sin mobil ind, men modtog inden for 2 dage en mail med at de havde modtaget den. 5 stjerner herfra og en god anbefaling herfra!
Hurtig opkøb af mobil, fin pris!
Solgte to iphones til Webuyit. Fik fint tilbud på telefonerne på hjemmesiden, og med det samme tilsendt pakkelabel pr. mail. Sendt telefonerne til dem, og fik hurtigt svar tilbage, med bekræftet tilbud af opkøbspris. Hurtig og venlig dialog med kundeservice, og bekræftigelse af, at salget var gået igennem. Havde pengene på min konto 2 dage efter.
God hurtig service, mangler dog lige den sidste mm for perfekt.
Jeg var i gang med at ville sælge min telefon via Den Blå avis, og der ser jeg at de har et sammenarbejde med WeBuyIt.
Efter lidt bøvl på DBA med urelistiske underbud samt flere der hopper fra, så besluttede jeg at prøve WeBuyIt. Jeg tjekkede anmeldelser her hos TrystPilot, og kunne se det virker som et godt firma.
Min telefon var under et år gammel og havde altid været i cover både for og bagside - så jeg kunne ikke se andet end den ville kunne gå som "Perfekt" jf. deres beskrivelse - ligeledes havde jeg både original indpakning, ubrugt headset og ledning samt lader - som alt blev sendt til dem via en pakkeseddel jeg modtog pr. mail - så ingen udgifter det.
Jeg laver min registrering på WeBuyIt's hjemmeside i weekenden, mandag ligger der en pakkeseddel i min e-mail og så er den sendt tirsdag. Onsdag er der allerede svar fra WeBuyIt om at de har kikket på den - super hurtig og fin service.
Lidt skuffende vælger WeBuyIt dog at sætte telefonen ned i kategori til "God" (som er samme kategori som telefoner med ridser og defekt skærm mv.) og jeg får at vide at: "Telefonen er meget pæn og velholdt, men den har nogle skrammer på skærmen og rundt i kanterne. " så derfor kan De ikke kan sælge den videre som: ”i perfekt stand”.
Jeg kan dog ikke genkende at den skulle have skrammer - men ja, det er en telefon der har været brugt i 10 måneder, så ja, den står jo ikke som ny telefon.
Jeg ville gerne have lagt et billede med at telefonen eller et link så du selv kunne have bedømt det - men det tillader TrustPilot ikke - men skriv gerne og spørg, så sender jeg gerne til dig.
Jeg kan kun se at man ville kunne opnå "Perfekt" kategorien hvis man sender dem en ubrugt telefon - så vær opmærksom på det, hvis du vælger at benytte WeBuyIt og jeg vil også anbefale at du fotodokumentere din telefon fra alle vinkler hvis du selv mener den er i "Perfekt" stand
Havde jeg vidst dette, havde jeg hellere ikke sendt dem både ledning, lade stik og de ubrugte headset – det var jo netop for at opnå perfekt stand – så jeg kunne lige så godt have beholdt dem som reserve da det ikke gjorde en forskel – så overvej også det inden ud sender det til dem også.
Jeg vælger dog alligevel at sigte ja tak til tilbuddet, selvom jeg nok kunne have fået 10-15% mere hvis jeg havde været lidt mere aktiv på DBA
Vedr. betalingen så faldt den også hurtig så det hele er klaret inden for 1 ugen.
Så pga. de stiller større forventninger i sigte end de faktisk lever op til, så kan jeg kun give dem 4 og ikke 5 stjerner - havde de valgt at skrive på hjemmesiden at "Perfekt" betød en ubrugt telefon, så havde jeg ikke forventet at min, ret velholdte telefon, kunne gå som perfekt, da jeg jo har brugt den flittigt og jeg ville have behold ekstra udstyret som der ikke var nogle krav om skulle følge med.
Ellers var min oplevelse ret positiv.
Nem, intuitiv hjemmeside - hurtig handel til fornuftig pris
Jeg fik glimrende kundeservice via mail. Handlen forløb helt gnidningsfrit.
Utrolig hurtigt og sikkert.
Solgte min gamle Samsung S6 og fik en fornuftig pris. Hele vejen følte jeg mig sikker, og alt løb rigtig hurtigt.
Er allerede i gang med at sælge en anden telefon for et familiemedlem.
De kan varmt anbefales.