Super hurtig levering, fuldt ud tilfreds og vil bestemt bestille fra Webkoekken.dk igen hvis jeg skulle have brug for nyt udstyr. Jeg havde bestilt en Gasdæmper 380N til KESSEBÖHMER hævebeslag, der ko... Se mere

Handel helt uden problemer. Mange herinde klager over alt for høje fragtpriser, jeg har valgt at se bort fra den, og isoleret set på den samlede pris, og må konstatere at min pris på hængsler fra Bl... Se mere

Købte 2 stk gasfjedre til en skabslåge, 99 kr. stykket, meget billigt (andre internetbutikker vil have 269 kr. for præcis de samme) og de virker lige efter hensigten. Leveringen var fra dag til dag. o... Se mere

Jeg skulle bruge en ny gastryksåbner til microbølgeovnens låge som efterhånden var blevet lidt "træt". Jeg fandt straks leverandøren på nettet og afgav bestilling. Dagen efter lå varen hos os! Bare p... Se mere

4,8

Erik

Hej jeg syntes det er det bedste firma jeg har handlet med på nettet,
på vej til bilka om formiddagen, siger min kone at vores 2 hjørneskabe ved gulv, kan hun ikke mere komme ind i, så vi henfer nogle tilbud hos, hth og kvik køkner, de kostede det dobbelte af hvad vi skulde give hos webkoekken.så vi bestilde 2 karuseller kl 1700, samme dag og havde dem kl. 10,00 næste dag med venlig Erik Hansen
ps. havde sat dem op inden de nåede at trække pengene fra min konto.

12. juli 2012

Dyr Porto

Jeg bestilte 2 gas dæmpere,og portoen var 66kr ok,men da jeg fik pakken var der kun frimærker på for 35kr ?mærkeligt.levering:bestilte dem mandag og modtog dem en uge syntes det er lidt lang tid når varen er på lager men ok.Er bare vant til at modtage vare fra nettet i løbet af 2 dage hvis de er på lager.
Mvh Claus

22. maj 2012

Overskuelig og nemt at handle.

Var i tre forretninger for at købe en gaspumpe med negativt resultat. Gik derefter ind på Webkoekkens hjemmeside og fandt let den ønskede gaspumpe, bestilte og dagen efter lån den i postkassen. Sådan!

20. marts 2012

Ingen problemer

Alt forløb som det skulle. Pakke blev leveret som ønsket. Eneste forbehold jeg kunne have er, at hjemmesiden er lidt knudret, når man skal have levereret til virksomhedsadresse.

30. januar 2012

Bare helt ok.

Bestlte tilbehør til et lågehængsel, som det var svært at finde andre steder. Her kunne vi finde det til næsten ingen penge. Varen var sendt næsten først vi havde bestilt den, så det var bare helt perfekt.

24. december 2011

Bestilte 1 gasfjeder til køkkenlåge og havde den dagen efter.
66 kr i porto er dog lidt i overkanten, når der var for kr. 23 porto på forsendelsen.

16. december 2011