WebHosting A/S Anmeldelser

4,9

Hello World! Gang på gang bliver Webhostings Support ved at overraske positivt med en service der ligger langt over hvad man må forvente af en udbyder! Hvor ville Danmark se anderledes ud, s... Se mere

Webhosting kan jeg trygt anbefale til både superbrugere og dem der lige som jeg kan have brug for lidt support. Absolut fantastisk program der kan importere mine mails med mapper osv. Perfekte besk... Se mere

Har brugt webhosting.dk gennem nogle måneder til flere ganske tunge hjemmesider, der alle kræver en MySql databaseserver der er veltrimmet og stærk på ressourcer, stillet til rådighed. Ingen danske... Se mere

Som udvikler af Sitemagic CMS har jeg høje krav til tilgængelighed, performance og fleksibilitet. WebHosting er ubetinget det hostingselskab i Danmark, der leverer den bedste performance og højest... Se mere

1. Webhostingvirksomhed
  2. DNS-udbyder
  3. E-mailudbyder

WebHosting A/S er en af Danmarks ældste webhotel udbydere med rødder helt tilbage til starten af 1990'erne. Vi tilbyder høj oppetid, hurtige servere med få kunder per server, god funktionalitet med faciliter som ikke findes andre steder og altid gode tilbud på domæner og hosting.

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fantastisk kundeservice

Vi var blevet ramt af et hackerangreb på vores hjemmeside, og på en lørdagformiddag, var der i løbet af få minutter respons fra virksomhedens kundeservice, som guidede os tilbage til et punkt, så vores hjemmeside var til at redde. Kan kun anbefale dem!

25. oktober 2015

Fremagende support

Her er et webhotel, der virkelig har forstået vigtigheden af god service og support.
Siden 2003 har jeg benyttet Webhosting til flere forskellige websteder.
Altid hurtig, forståelig og kompetent support.
Webhosting får uden forbehold mine bedste anbefalinger.

7. oktober 2015

Fremragende support

Mit website var blevet lagt helt total og aldeles ned af hackere. Jeg kunne ikke engang logge ind i mit back office. Jeg skrev en mail til WebHosting, og med det samme var der en tekniker på sagen, som lynhurtigt kom frem med en mulig løsning. 15 minutter i telefonen og et meget beskedent beløb senere, var mit site oppe at køre igen og fuldt opdateret. Stor ros til WebHosting..

15. september 2015

10 år uden ét problem.

Det lyder måske lidt for positivt, men hvor finder man et firma, hvor respons på et problem kommer hurtigere end man kan nå en øl fra køleskabet.
På trods af, at Webhosting har vokset sig store, er der altid én på kontoret der med kort varsel giver mig "help-desk" på selv mine måske latterligt inferiøre, selvskabte problemer. Alle pengene værd.
Og bruger-fladen når man logger ind på sin konto er overskuelig og intuitiv.
Er man ny er der hjælp til at komme igang.
Er man erfaren med sigt på at få en professionel hosting når der skal laves business hvor oppetid er altafgørende kan jeg ikke se noget, der hindrer for et valg af Webhosting.
Tak.

14. september 2015

Meget høj klasse

Jeg har flyttet hosting til WebHosting A/S og oplevet et virkeligt højt serviceniveau. Supporten er ekstremt kompetent og hjælpsom på et niveau, jeg ikke tidligere har oplevet. For fremtiden bliver WebHosting A/S det eneste hosting-firma, jeg benytter.

9. september 2015

super service

Jeg var kommet til at købe en pakke jeg fandt ud af at jeg ikke havde brug for, og efter at have skrevet lidt frem og tilbage med dem fik jeg et opkald og et tilbud om at få den rigtige pakke og mine penge retur :)

kan varmt anbefale det firma.

28. august 2015

Super Service!

Fik svar på under 30 min. Dette var altså om natten kl. 00:00 til 00:29.
Om dagen går det endnu hurtigere. Gad flere gik op i service som Webhosting. Desuden er de markedets billigste!

23. juli 2015

Fremragende kundeservice! De er hurtige til at svare og er til at snakke med.

De varmeste anbefalinger herfra!

Søren C.

23. juli 2015

thumbs up

Jeg har ingen prolemer med at anbefale webhosting til alle. Hoteludbydere plejer at have helt urimelige regler for opsigelse: Ikke hos webhosting, der er det nemt. Fedt at der er nogen, der vil overleve på glade kunder og ikke urimelige bindinger.

3. juli 2015

Gode priser, fantastisk support

Jeg har nu købt et par domæner hos Webhosting.dk og vil også gøre det fremover. Jeg vil til enhver tid vælge større udbydere fra for at få den simple og billige løsning hos Webhosting. Da jeg havde et DNS spørgsmål fik jeg svar 3 minutter efter - og efter 10 minutter var alt fikset og online. Thumbs up herfra!

9. maj 2015

Overraskende fantastisk support!

Skrev en mail til Webhostings support om hvordan jeg opdaterer min Mysql server til nyeste udgave da det kræves for at opdatere min Wordpress til 4.1.1... kl. var omkring 1 tiden i nat da jeg sendte mailen. Under en time efter havde jeg modtaget svar og svaret lød således:

"Det gør man ved at eksportere hele sin database, importere den igen til en nyere mysql (kan man se i MySQL ikonet i vores kontrolpanel) og så rette sin wp-config.php til den nye server :-) Det er vist ikke hver dag man får dette gjort kl 01:15 om natten, har gjort det for dig nu :-)"

Hvor fantastisk service er det lige? Tak for hjælpen og fantastisk service!

16. april 2015

Effektiv hosting og imponerende service

Jeg har benyttet webhosting.dk til både private hjemmesider samt sider til virksomheder i flere år. Jeg har aldrig oplevet problemer fra deres side og når jeg selv har lavet et eller andet rod i den, får jeg en super service. Jeg er meget tilfreds.

15. april 2015

webhosting forever

har efterhånde brugt webhosting.dk i mange år og må sige at de har en god service.
de fleste gange jeg har brug for dem er det faktisk ikke deres problem. men service får man stadig og de hjælper gerne en videre.
kan varmt anbefale dem, god service, næsten igen udfald på server, samt overskuelig backend.

9. april 2015

Vildt god service!

Jeg har flere gange måtte skrive til supporten da der var nogle ting jeg ikke forstod eller noget jeg skulle have styr på.

De svare vildt hurtigt og de gør rent faktisk noget! De kunne jo bare skrive "Du kan gøre sådan her" men i stedet gør de det for dig! Jeg fik endda et svar hvor de beklagede at der var et problem de ikke kunne gøre noget ved hvor MEGET kort tid efter skrev de igen og sagde at de havde prøvet noget og at det måske ville ordne mit problem men der var ingen garanti.

Basically: Virkelig god support som ved hvad de snakker om!

31. marts 2015

Ualmindelig god og professionel service!

Det er næsten svært at beskrive hvor god en service du får hos WebHosting.dk - Deres servere er super hurtige, belastningen på serverene er lav, supporten er professionel og servicen er i top. Uanset om om du ikke kan finde uf af dit email system, eller det skal hentes data tilbage fra et lukket domæne, klare de opgaven til perfektion. Jeg har tidligere benyttet mig af flere hosting selskaber, men det gør jeg ikke mere. Aldrig mere. Webhosting er og bliver min nummer 1! Og vælger du dem, bliver de med garanti også din nummer 1!

23. marts 2015