De broeken waren niet tijdig leverbaar in verband met geen levering vanuit de leverancier. Hier werden wij keurig van op de hoogte gesteld door middel van een duidelijk e-mail. Helaas waren ze erg... Se mere
Perfecte regenbroek voor een mooie prijs. Hiervoor elders een regenbroek waarvan de smalle pijpen alleen maar IN mijn laarzen konden, waardoor ik flink water in mijn laarzen kreeg. Daarna een Hema r... Se mere
Mijn bestelling voor werkschoenen had ik aangevuld met sokken. De schoenen waren direct leverbaar maar de sokken niet. Na een mailtje gestuurd te hebben direct reactie met een alternatief die wel dire... Se mere
Wear2work, de specialist in werkkleding en werkschoenen. Groot aanbod, ruime eigen voorraad, heel veel keus, binnen 1 werkdag in huis.. dat maakt Wear2work uniek.
Molenvliet1A, 3961MT, Wijk bij Duurstede, Holland
- info@wear2work.nl
- www.wear2work.nl
Svarer typisk inden for 24 timer
Gewoon goed
Gewoon goed. Er kon niet binnen 24 uur geleverd worden maar dat werd netjes gecommuniceerd. Ben verder goed op de hoogte gehouden van de adequate levering. Netjes verpakt ontving ik mijn bestelling met duidelijke instructies hoe verder te handelen mocht het artikel niet passen/ bevallen.
TOP.
Mooie website, snel bezorgd, super vriendelijk
Mooie website.
Precies de schildersbroeken die ik zocht.
Snel binnen. En heel erg vriendelijk.
Kom zeker weer terug
Gr Sijbesma schilders
Uitstekende klantenservice
Producten zijn goed en zoals beschreven. Ik had een vraag over retourneren en de klantenservice was erg snel en hielp uitstekend!!!! 5 sterren
Super snel en duidelijke bestelling en…
Super snel en duidelijke bestelling en levering gehad, echt niets op aan te merken. De geleverde producten zijn ook van goede kwaliteit.
Duidelijke webshop
Duidelijke webshop, en snel geleverd. het product ook naar verwachting.
heel slecht retour beleid!!!
Artikel besteld binnen een paar dagen binnen. De overal blijkt veelte groot te zijn. Besteld voor €60 pakken waren €22,50 waar nog btw op kwam en verzendkosten. Btw krijg je niet terug betaald en retourkosten zijn voor jezelf. €20 kwijt nu. Nooit meer bestellen hierzo
Snelle levering maar levering en retourkosten voor de koper
De bestelling was netjes en snel afgeleverd. Het bestelde product paste mij niet. Ik heb het niet teruggestuurd omdat retourkosten voor de koper zijn. Dus voor mij geen Wear2work meer!
Altijd goed bij Wear2work
Wanneer ik iets nodig heb aan werkkleding, werkschoenen of PBM's, koop ik deze het liefst bij Wear2work. Dit vanwege het grote aanbod, de aantrekkelijke prijzen, het bestel en betaal gemak en de snelle levering.
Top snelle levering en lekker warm t…
Top snelle levering en lekker warm t shirt.
Unprofessional and rude attitude from staff member
Today I experienced very unprofessional and rude attitude from worker in this shop , let me explain ..I purchased a working shoes Albatros , when I tried them I notice they are a bit too small so after 30 minutes of wearing them in the work I decide to give up and bring them back to the shop to change them for other size or model…worker behind the kasa laughed me out with words that they are very dirty and that everybody can do that to wear the shoes a bring them back and expect get new one even her second colleague was looking at her with weird face like what the hell is she talking about by the way the shoes looked absolutely new only the bottom was used due to walking (I walked in them around 30 minutes in the clean warehouse) which is normal I guess so now I have at home shoes in value 100€ and I cannot do nothing with them so tell me….i order a shoes and when they are small I can’t return them? I even don’t ask for money back I just wanted different size or model !!! terrible service and I don’t recommend to no one buy something here and I suggest relearning your workers because this is not how customer supposed to be treated…
Bezorging
Had gekozen voor avondbezorging en de pakketbezorgerbezorger stond toch om 14.00 voor deur.
Goede lokale winkel met webshop
Wear2work is een goed voorbeeld van dat het goed is om bij lokale bedrijven te bestellen ipv grote ketens. Paar schoenen besteld, veters snel uitgerafeld, veters worden niet los verkocht. Klantenservice gebeld, alternatieve veters komen mijn kant op. De geweldige postdienst in dit land heeft pakketje weer is kwijt gemaakt. Weken later de klantenservice maar weer is gebeld, vriendelijke mevrouw aan de lijn kende mijn verhaal nog en stuurt zonder problemen nog een keer de veters op! Fijn dat dit soort winkels nog bestaan naast de grote ketens!
Snelle levering
Snelle levering, keurig verpakt en sneller dan verwacht.
Snelle levering!
Goede en snelle levering plus een paar…
Goede en snelle levering plus een paar sokken er gratis bij.Top
De beste ademende werkschoen
het product kwam volledig overeen met mijn verwachtingen. Ademende werkschoenen, niet onbelangrijk als je die schoenen doorgaans altijd aanhebt , vaak in extreme omstandigheden.
Werklaarzen besteld
Werklaarzen besteld. Eerst bericht vanuit de leverancier dat het vertraging zou hebben, 2 dagen later bericht van postnl dat het geleverd was wat niet klopte. Door weer2work is actie ondernomen en dag later geleverd. 👌💪super opgelost en ik heb warme voeten. Bedankt.
prima snelle levering