Jeg har fået lavet min guldring om for 6200 kr fik sat en safir i og rattet den op,jeg spurgte hvad den ca. nu,damen sagde ca 12-15 tusind,det tænkte jeg var en god pris, så tog jeg ud for at sælge de... Se mere

Toilet lukket pga a rengøring. Damen kunne hverken dansk eller engelsk bortset fra ordet "No" Og ville ikke pege mig i retning af nærmeste WC. Tilsidst sukkede hun og sagde "opstair" Fed kundes... Se mere

Vil anbefale etniske danskere, at gå langt uden om Waves. For her er det kriminelle udlændinge der styre. De kommer i flokke, truer kunder/butiksansatte, & tager hvad de vil. Centret/vagt... Se mere

Når der skal indløses fødselsdagsgave skal den afhentes på centerkontoret - der er dog ingen henvisninger til hvor kontoret befinder sig, hverken på standere eller oversigt over centeret - kun ved o... Se mere

1,8

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Umuligt at indløse fødselsdagsgave

Efter de har lukket centerinformationen i waves, er det umuligt at indløse en fødselsdagsgave hvis ikke man har en mobiltelefon. Jeg har en arbejdsmobiltelefon med arbejdsmail, men kan ikke se privat mail på denne. Katja i CafeKorn var sød, men kunne ikke hjælpe uden en kode. Dette er ikke i orden, og diskriminerer på det groveste. Det er intet værd

7. februar 2020

Ringe ringe service i information

Ringe ringe service i information

Jeg skulle i dag ha 2 gavekort til fødselsdag, jeg kommer kl 16.45 og siger jeg gerne vil købe 2 gavekort. Det siger de at de kan ikke lade sig gøre da de har lukket kassen kl.16.45 altså 15 min før de lukker, og de henviser mig til 2 gavekort jeg skal kan aktivere og tank op.
Siger at det rigtigt dårligt service da jeg er der 15 min før de lukker og skal bruge dem med det samme. Så jeg vil ikke kunne nå det, og så siger den ene det ved du ikke. jo det ved jeg godt for jeg skal give dem nu og her. Er så nød til at gå med de 2 kort i hånden og selv aktivere dem på trods jeg skal bruge dem nu og her.
Jeg sidder så til en føsdag hvor de skal gives og prøve og få dem aktiveret og ja det kan så ikke lade sig gøre for den aktivering kode er kun på 3 tal på kortet men den siger det skal være 5. Og der er ikke nogle vejledning på det rigtigt hvor man evt finder de 5 tal. Ud over det lange kortnr. Jeg sidder så og ikke kan give de gavekort da vi ikke kan få aktiveret dem og sætte penge ind.
Det er seriøst virkelig dårlig service og især når det så ikke er en mulighed selv at gøre det.
Og især også at man lukker kassen 15 min før lukketid. Der kan jo komme en ældre person der evt også skal bruge det med det samme og ikke er hverken har mobil eller skal være i selvom med ældre der ikke har mobil. I de 15 min hvor information stadig åben.
Forstår virkelig ikke at man lukke kassen 15 min før luk. Virkelig dårlig service af jeres information.

30. november 2019

1 stjerne for ikke at være…

1 stjerne for ikke at være familievenlig i forhold til pusleplads. Det er super fint at have en pusleplads, men det kræver at man registrere sig ved at gå helt hen til informations skranken og registrere sit sundhedskort for derefter at bruge det til at logge ind i puslerummet. Ingen andre toilletter har pusleplads!!

14. december 2018

Waves Hundige, under udenlandsk herredømme.

Vil anbefale etniske danskere, at gå langt uden om Waves.
For her er det kriminelle udlændinge der styre. De kommer i flokke,
truer kunder/butiksansatte, & tager hvad de vil.
Centret/vagt & politi tør ikke gøre noget.
For man kan da ikke bare opgive et center, eller kan man ?.
Det er ikke sikkert for etniske danskere, at komme i Waves Hundige.
Godt at der er andre centre, hvor udlændinge endnu ikke har overtaget.

6. januar 2015

Hvorfor handle i Waves når man kan handle på nettet?

Hvornår finder butikkerne ud af at de er under pres fra internettet? Har i dag handlet i Waves og som tak for at jeg handlede i deres center, blev jeg begavet med en p afgift på 650 kr. Min forbrydelse bestod i at jeg ikke havde opdaget at batteriet på mit p-ur var løbet tør for strøm mens jeg havde været på ferie.
Det jeg hasselerer over er, at der overhovet ikke var pres på Waves parkering - når man så samtidig ved at Waves får 30% af afgiften for noget som absolut ikke havde nogen som helst negativ betydning for nogen, så virker nettet som et attraktivt og billigere alternativ til butikscentre som Waves.

21. februar 2013
Vis anmeldelser på alle sprog. (32 anmeldelser)