Prachtige cursus materialen, zowel boek als online. Is compleet en met veel oefenvragen, tips, etc. Stof is echter soms moeilijk te begrijpen door gebrek aan achtergrondinformatie / uitleg over waarom... Se mere

Se, hvad kunderne siger
Op alle vlakken voor elkaar. En als je een vraag hebt snel antwoord. Vriendelijk personeel en die infoverstrekking is perfect afgemeten. Geen eindeloze spam maar wel zinnige herinneringen. 2 Vaarbew... Se mere
Na mij via internet te hebben georiënteerd op welke partijen een cursus VB2 aanboden heb ik gekozen voor VBO Watersportcursussen. De informatie op de site en inhoudelijke toelichting en omschrijving... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
VBO Watersportcursussen is in 1995 gestart en is jouw opleider voor het Klein Vaarbewijs 1 en Klein Vaarbewijs 2, Basiscertificaat Marifonie, GMDSS en Marcom-B. Voor zowel de beginnende als ervaren watersporter. Je zit gegarandeerd goed; VBO Watersportcursussen geeft 100% slaaggarantie op alle online cursussen! Niet geslaagd, geld terug. De online cursussen bevatten: - onbeperkt proefexamens - gratis app - voorleesfunctie - feedback - foto's, plaatjes, video's - direct starten - 12 maanden toegang - dagelijks leren van je fouten - leer op jouw eigen tempo - geen vooropleiding nodig. Het examen Recreatievaart / Klein Vaarbewijs (ICC) en maritieme radiocommunicatie / Marifonie en GMDSS wordt afgenomen door CBR. Het lesmateriaal Klein Vaarbewijs en Marifonie/GMDSS is afgestemd op het examenprogramma van CBR. VaarBewijs Opleidingen (VBO) is uitgever van het VBO cursusboek Klein Vaarbewijs 1 & 2, VBO cursusboek Marifonie Marcom-B, VBO cursusboek Algemeen Stuurbrevet en Marifonie/VHF geschreven door Ben Ros en Sanne Blommers. Heb je vragen of wil je advies, neem dan contact op met ons via de telefoon of mail. Wij zijn je graag tot dienst.
Kontaktoplysninger
De Slof 10 J, 5107 RJ, Dongen, Holland
- 0162323396
- info@watersportcursussen.nl
- www.watersportcursussen.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Leuke cursus, en handig om gedaan te hebben
Ik heb in het verleden basis brug en sluiswachter cursus gevolgd. Dit is volgens mij exact hetzelfde , alleen moet ik hiervoor examen doen bij het cbr. Voor de rest perfect samengesteld en duidelijk. Wat ik wel jammer vind is dat aan het eind je proefexamen kan doen en dat is ook top, wisselen van vragen, alleen degene die zogezegd cbr vragen zijn krijg je iedere keer dezelfde vragen.
Voor de rest geen min of pluspunten.

Besvarelse fra VBO Watersportcursussen
Prima cursus, goed te doen!!
De cursus is goed te volgen en er is voldoende oefenmateriaal beschikbaar.
Soms lopen de afrondende vragen na een hoofdstuk vooruit op het volgende hoofdstuk maar dat went vanzelf.
Als je, net als ik, helemaal blanco bent qua stof dan is het best veel om te verwerken want de inschatting van 20 uur studietijd heb ik ruimschoots overtroffen.
Excellent Course
Excellent Course – Highly Recommended!
I had an outstanding experience with VBO Watersportcursussen! The course material was clear, well-structured, and incredibly informative. Whether you're a complete beginner or looking to refresh your knowledge, the content is presented in a way that's easy to understand and remember.
The online platform is user-friendly, and the practice questions were especially helpful in preparing for the exam. I felt confident and well-prepared thanks to their thorough explanations and smart learning tips.
Customer service was also top-notch — quick to respond, friendly, and genuinely invested in helping you succeed.
Denise D.
Vaarbewijs binnen 1 maand
Ik heb met deze cursus in 1 keer klein vaarbewijs 1 gehaald, binnen 2 weken na aanvang!

Besvarelse fra VBO Watersportcursussen
Heldere opbouw, diepgang in lessen, topcursus!
Heldere opbouw in de lessen. Duidelijke voorbeelden. Veel lesstof, dus er valt veel te leren. Situaties op het water komen in latere lessen steeds weer in andere vorm terug waardoor je weet of je de onderwerpen echt begrijpt. De dagelijkse 'memo trainingen' over de vragen die je in de lessen fout beantwoorde helpen. Als ik nu het examen (komende week) ook meteen haal verdient deze cursus 10 sterren:) Tip: maak veel aantekeningen vanaf les 1.
Heel eenvoudige voorbereiding
De aangeboden theorie en oefen vragen sloten naadloos aan bij het examen. De mogelijkheid om via de app of online met regelmaat vragen te oefenen maakten de voorbereiding erg eenvoudig. Ik was binnen 10 minuten klaar met het examen en had 0 fout.
Goede begeleiding
Goede begeleiding, je kunt regelmatig oefenen. De oefeningen zijn uitgebreid en wordt herhaald tot je het kunt.
de vertaling van Engels naar Nederlands is niet altijd correct. bijv. Door wordt vertaald als deur.
perfect wijze van response. Memotrainer is prima enz.

Besvarelse fra VBO Watersportcursussen
Leerstof sluit goed aan op het cbr…
Leerstof sluit goed aan op het cbr examen. Ik heb het vbo vaarbewijs boek en de online examentrainer KVB 1 gebruikt. Het cursus boek is echt een goed lesboek. Anders dan bij het anwb boek waar je om de 50 pagina's een paar vragen krijgt, krijg je bij vbo na een paar pagina's alweer vragen om je kennis te testen.
Ik heb de online examentrainer gebruikt om vragen te stampen. Hierbij was de memotrainer erg handig. Ik heb de training 2.5 maand gebruikt om te leren. En Ik ben in 1x geslaagd met 3 foutjes van de 40 vragen.
Ik heb het gehaald!
Na deze cursus online te hebben gedaan ben ik geslaagd voor mijn klein vaarbewijs 1! Erg fijn om het te hebben gehaald. Echter vond ik het wel jammer dat deze cursus steeds dezelfde vragen gebruikt. Desondanks raad ik het zeker aan.

Besvarelse fra VBO Watersportcursussen
super goede on line ervaring!
goed geholpen aan de telefoon bij registratie. goede opzet, veel oefenen en ook dagelijks vragen helpen goed !