Wagamama Anmeldelser 128

1,6

Maden var gammel. En af os fik den serveret øjeblikkeligt, hvilket tyder på at de recycklerer bare gamle retter og den anden ventede 15 minutter for at få en eller andet blandning af alt mulig slags k... Se mere

Virkelig dårlig mad uden smag og sure tjenerer, som er ligeglad med gæsten. Kan ikke anbefales. Maden kom lige med det samme og det er selvfølgelig meget rart, man ikke skal vente for længe. Men det b... Se mere

Dårligste oplevelse igår hos Wagamama tivoli først vente tid på 45 min før man kom ind. Og så startede mad kaos hvis man kan kalde det. forkerte retter kold mad rejer der smagte af olie drikkelse hvor... Se mere

1. Restaurant
  2. Takeaway

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

wagamama noodle bars - serving up tasty noodles worldwide

1,6

Dårlig

Nul stjerner

Mine to døtre og jeg havde den værste oplevelse på Wagamama og vi sætter ikke vores ben der igen. Dårlig, ubehagelig og uhøflig betjening. Dernæst var de løbet tør for kimchi, flere råvarer samt ingredienser- og de rådede ikke bod på det- ved eksempelvis at tilbyde andre tilsvarende grøntsager/ forårsløg ell. lign. for de manglende dele i retterne, som derved kunne give lidt friskhed og løfte de smagløse retter. På trods af de manglende dele i retterne krævede de fuld pris fra alle gæsterne. Endvidere er kvaliteten af maden i den grad faldet til et så lavt niveau, at det på ingen måder kan anbefales, men derimod kun frarådes at komme der.
Hvis vi kunne give nul stjerner gjorde vi det.

18. juli 2024

Wagamamas kvalitet er dalet kraftig

Wagamamas kvalitet er dalet kraftig. Smagen er ikke den samme mere, og styrken i maden er svag. Portionerne er tilmed blevet mindre.

Brugte deres herre toilet, og her stank af urin. Der var vådt på gulvet fra det ene toilet, og det andet var lukket af. Kunne bruge det midterste. Det mangler jævnligt opsyn og rengøring. Det var tidligt på aften, uden mange kunder i restauranten. Så det burde have været en smal sag

9. april 2024

Wagamama Tivoli Nytårsaften 2023

Vi var to vennepar inde på Wagamama nytårsaften, hvor vi havde forudbestilt nytårsmenu 2023. Det var et 2-timers arrangement med en 3 retters menu og fri bar. Det var en rigtig god oplevelse med glad og fin betjening, hvor vi intet manglede. Grunden til at Wagamama ikke får den sidste stjerne, er at hovedretten var lidt for stærk efter skandinavisk standard. Vi kommer helt sikkert igen en anden god gang.

31. december 2023

Advarsel imod rejeforret

I lørdags besøgte min veninde og jeg, som flere gange før, wagamama i Tivoli, da vi er meget begejstrede for en bestemt suppe. Vi synes betjeningen er venlig og stemningen god, og har aldrig haft noget at klage over. Men det har nu ændret sig drastisk. For første gang ville vi have en forret. Min veninde valgte en blomkålsret, jeg en rejeret. Smagte skønt. Men natten blev frygtelig. Præcis klokken 3.45 vågnede jeg med en grim kvalme, og sagde straks til mig selv “åh nej - madforgiftning”. Og jeg skal love for, at de rejer ville op igen. Jeg kastede op med et kvarters mellemrum resten af natten og næste formiddag hver halve time, hvor jeg måtte på arbejde uanset hvad. Jeg var dårlig resten af søndagen. Min veninde fejlede intet, så vi var sikre på, at det kun kunne være rejerne, der var blevet dårligt håndteret med snavsede hænder eller de var for gamle. Vi tør aldrig bestille noget med rejer på wagamama mere, og er faktisk også blevet usikre på, om vi har lyst til at spise der igen pga bekymring over renligheden i køkkenet🤢

2. december 2023

Wagamama tivoli

En aften i Tivoli med mad på Wagamama, som var en stor skuffelse og en meget kedelig oplevelse - jeg lider af gluten intolerance og bestilte derfor en ret med soba nudler, som er lavet på boghvede.... da retten kom var nudlerne hvide...boghvedenudler er mørke, så jeg måtte spørge tjeneren om det nu også var glutenfrie nudler...det var det ikke... hun blev irriteret og vrissede: ja, det sker så hver gang! Jeg skulle naturligvis have sikret mig inden jeg bestilte maden og beklagede meget imens hun gik med tallerkenen med maden og jeg bestilte en anden ret...phad thai med risnudler, kylling og rejer... herefter ventede jeg over 30 minutter på min mad imens resten af min familie spiste, i trykket stemning...øv...😔 jeg var ved at opgive da min mad kom...en kedelig gang nudler som kun smagte brændende stærkt af chili med tørre rejer og tør kylling. .og der var ingen æg i min Pfad thai, til gengæld gigantiske stykker rødløg .... Jeg spiste det jeg kunne og så var det bare med at komme ud, så vi kunne nyde Tivoli og få humøret op igen... og aldrig mere Wagamama...!

19. november 2023

Grov tjener

Kommer lige fra Wagamama. Da vi havde ventet i næsten 20 minutter på at bestille gør jeg tegn til den nærmeste tjener, som starter med at kalde mig "rude". Jeg spurgte ret forbløffet hvad der var rude og så sagde hun noget med at jeg havde slået i bordet, hvilket jeg på ingen måde havde gjort. Vi endte med at gå, ret chokerede over hendes aggressive fremfærd. Jeg spiser der ikke igen.

3. september 2023

Aldrig mere!

Maden var fad og smagløs. Bestilte laks, som ikke var gennemstegt. Da den endelig kom tilbage var maden kold, og blev smidt pp bordet.
Ubehøvlet tjener, som blev irriteret og svarede flabet igen, da vi gjorde opmærksom på den dårlige kvaltet. Han svarede, at han ikke talte med køkkenet, og at vi måtte forstå hans position. Min veninde fik intet at spise. Vi ville gå i Tivoli med vores billetter, da vi endelig kom til at betale. Vi blev nægtet at gå ind i Tivoli trods billetterne. Til sidat kom en anden tjener og lukkede os ind. En kedelig start på en aften, som skulle have været hyggelig. Maden var dyr for den ringe kvalitet.
Jeg giver én stjerne, fordi jeg ikke kan give 0. INTET positivt at sige..

29. august 2023

Suppe havde intet med ramen at gøre

Bestilte ramen, men fik en smagsløs bouillonsuppe med kyllingestykker, spaghetti, vårsalat, en smule forårsløg og bambusstykker fra dåse. Jeg har spist på Wagamama før, men dette var sidste gang. Kvaliteten var meget ringe i fht prisen, og det jeg fik havde absolut intet med ramen at gøre. 1 stjerne fordi det ikke er muligt at give 0.

17. august 2023

Lækker

Lækker, lækker mad. Lidt for meget støj, men det afholder os ikke fra at komme igen

26. juni 2023

Desværre en virkelig dårlig oplevelse i…

Desværre en virkelig dårlig oplevelse i Tivoli-restauranten. Vi blev mødt af en ikke særlig venlig tjener, der, helt uden øjenkontakt, ledte os til vores bord, som vi havde reserveret. Der var mange mennesker og højt støjniveau, men tjenerne fokuserede kun på at få flest muligt ind og ikke på de kunder, der netop var sat til bords. Vi fik et menukort- igen uden øjenkontakt eller smil- i en grad, så vi blev helt nervøse over, om vi mon havde gjort noget galt, hvilket vi på ingen måde havde (vi havde jo reserveret i forvejen og var helt almindeligt høflige).

Vi prøvede i 35 minutter at få lov at bestille, prøvede at få øjenkontakt med en anden tjener, der dog blot så på os og rystede undskyldende på hovedet. Da den første tjener viste en familie (uden reservation) til bords og kort tid efter tog imod deres bestilling, opgav vi og måtte rejse os og gå igen-vi var sultne!

Maden ved jeg af gode grunde ikke så meget om…

Jeg kommer desværre ikke igen.

13. april 2023

Sløj service

Bestilte, efter at have ventet et godt stykke tid, en laksesalat uden løg.
Store stykker løg i salaten som jeg sendte tilbage.
Flere retter kunne vi ikke vælge da de manglede råvarer, og reklamen der stod på borden for en lemondrik var også udsolgt. Høfligt personale men de var ikke opmærksomme og vi måtte nærmest kaste os efter dem for at få lov at bestille, sende tilbage og betale. Kommer der aldrig igen.

2. april 2023

Super god mad og rigtig god service!

Super god mad, og servicen var helt i top. Vi var der en lørdag aften, der var mange mennesker, men det super gode personale havde helt styr på det, og vente tiden var meget kort.

Maden var super god, og alt i alt en super god oplevelse.

Et sted jeg klart skal tilbage til igen.

24. februar 2023

Lækker mad

Vi spiste ret tidligt, ankom kl 17. Maden kom efter 10-15 min til os alle 4. Store portioner. Meget smagfuldt. Havde også bestilt 2 deleretter som også smagte dejligt. Mange mennesker på arbejde. De var søde og opmærksomme hele tiden.
Da vi gik kl 19 var der kø i hele entréen, så der er masser mennesker som stadig kan lide restauranten.

Vi kommer helt klart igen. Det er også rigtig gode priser.

17. februar 2023

Virkelig dårlig service ved Tivoli

Virkelig dårlig service ved Tivoli, venter for det første 50 min bare på at bestille vores mad. Så kommer den ene hovedret som bliver smidt på bordet af en tjener der bare kigger den anden vej. Derefter går der 20 min før den anden hovedret kommer. Har aldrig prøvet så dårlig service til så høje priser.

26. januar 2023

Er dette din virksomhed?