Sommerdæk på bilen. Kan I ikke lave et FØR sommerferietur eftersyn, så jeg kan køre sikkert på ferie i maj. Kom og se op i undervognen, lav det, var mit svar. Det er betrykkende med så gode mekanikere... Se mere
Nu må det vist være min tur at komme med mine oplevelser hos VW i Horsens. Modtagelsen: Den kan nok ikke blive bedre ved indtjek/udtjek. Og det som man evt har fået lavet, det fungere bare. R... Se mere
Super service og kompetente medarbejder . Fik min firmabil repeteret hos jer og jeg kan slet ikke få armene ned. I forhold til andre VW værksteder jeg har prøvet, er jeres service helt i top. J... Se mere
Kundemodtagelse. Kontaktede dem den 5.10.2021 vedr. min Caravelle der netop havde passeret 100.000 km. Vandforbrug. Kunne få en tid den 18.11.2021. Når nu bilen bliver brugt til at køre 45-50.000 km... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Nu må det vist være min tur at komme…
Nu må det vist være min tur at komme med mine oplevelser hos VW i Horsens.
Reservedele: Her kan man ikke andet end at smile “højt” Altid en spydig bemærkning er klar fra personalet i front, og ligeså længeres nede bagved.
Hurtig præcis og sjov er det at bestille varer her.

Besvarelse fra VW Horsens
Tak for en god oplevelse
Tak for et professionelt forløb ifb. med bilkøb.

Besvarelse fra VW Horsens
Har været fast kunde i 10 år.
Har været fast kunde i 10 år.
Flinke medarbejdere, virkelig.
Men det værste værkstet.
Vh Arnbjørn

Skadesreparation
Skadesreparation - lånebil og efterfølgende rengøring lød jo godt... Påkørte et rådyr - og det betød desværre en reparation - mit forsikringsselskab anbefalede at anvende bl.a. VW Horsens, da de tilbød en rengjort bil retur.
Da bilen er forholdsvis ny, tænkte jeg at et autoriseret værksted var at foretrække. Får bilen forholdsvis hurtigt tilbage derfor 3 stjerner - men den er sat til af fuglelort udvendigt, og der er ikke rørt en finger indvendigt, så rengøring var så overhovedet ikke sket. Lånebilen nåede jeg at køre 142 km i - den skulle så tankes for 140 kroner!

Follow-up på værkstedsservice
Siden jeg i forgårs havde en uheldig oplevelse med VW Horsens er der sket en positiv udvikling i sagen. Jeg blev i går kontaktet af Jesper Werge som beklagede forløbet og gerne ville have lov til at forbedre mit indtryk af virksomheden, han ville prøve at se om der kunne gøres noget hurtigt for at hjælpe mig. Senere på formiddagen blev jeg kontaktet af værkstedet og fik et tilbud om at aflevere bilen med det samme og få en lånebil, de ville så forsøge at undersøge problemet samme aften eller morgenen efter (i dag). Jeg afleverede bilen og fik en lånebil, i formiddags blev jeg igen kontaktet af værkstedet, de havde nu fået undersøgt problemet og det lader til at være en fejl i et elektronisk relæ der sender Skoda Connect information. Relæet bruger for meget strøm og dette kan bevirke at batteriet ikke har power til at aktivere alle Assistent systemer. Vi blev hurtigt enige om at bedste løsning er at fjerne relæet, da jeg alligevel ikke bruger Skoda Connect. Jeg har hentet min bil og er tilfreds med oplevelsen. Selvsagt kan der ikke blive 5 stjerner, da forløbet startede forkert, men 4 stjerner er bestemt en god anerkendelse af hvordan et firma håndterer en klage.

Besvarelse fra VW Horsens
De ringer ikke tilbage !!!!!!
Ringede til autocentralen Horsens den 21. februar 2022 kl 0806 angående en reklamation på min bil der er mindre end seks måneder gammel. Jeg fik at vide de vil ringe tilbage til mig. Det er så ikke sket endnu, og det er i dag den 7. marts og har ikke hørt fra dem endnu. Det er sgu ikke service.

Golf 8 GTE
Skrev under på en leasing aftale i starten af Juni måned 2021, og der blev jeg lovet min Golf GTE i oktober måned (Dog senest første uge i november), da det blev november og jeg stadig ikke havde hørt noget skrev jeg jævnligt mails til sælgeren for at følge op på situationen. Da vi begyndte os at nærme midten af december prøvede jeg at skrue bissen en smule på da det værste ved denne forsinkelse er at det var umuligt at give en leveringsdato eller blot en "senest" leveringsdato, hvilket jeg er utrolig skuffet over, da en ting er at jeg sagde ja til at vente forholdsvis lang tid på bilen i Juni måned men at der pludselig var en ubestemt forsinkelse på mindst 3 mdr. havde jeg det meget svært ved da jeg stod og skulle sælge min efterhånden godt nedslidte bil, som jeg endte med at skulle have nye bremser, for fjedre og mere for at komme sikkert på arbejde, da vi nærmede os midten af Januar 2022 måtte jeg simpelthen give sælgeren et ultimatum, nemlig at de havde en uge til at give mig en leveringsdato ellers måtte jeg opsige vores kontrakt, dette kunne ikke lade sig gøre - idet jeg opsiger leasing kontrakten ringer sælgeren 2 timer efter min mail, og siger han kan skaffe en helt identisk Golf GTE, dog en smule mere lysegrå end mit ønske, dette er under alt kritik at jeg først kan få dette tilbud ved opsigelse af aftalen, derfor takkede jeg nej til dette da jeg ikke kan udstå den måde at drive forretning på! man kunne jo gætte på andre som havde bestilt deres bil senere end jeg selv, har fået tilbudt deres bil før mig !... denne oplevelse er til 1/"0" ud af 5 stjerner!!
2 ud af 5 stjerner gives kun fordi jeg har købt en Golf 8 GTE som jeg er meget glad for og DOG!, VW har kendt til en kæmpe fejl med centrallåsen som gør denne ikke virker efter bilen har stået stille i over 1 minut, dvs. jeg skal indsætte nøglen fysisk i døren for at låse bilen op, hvilket er rigtig irriterende på daglig basis, især fordi bilen kun er lidt over et år gammel koster 365.000-400.000,- Kr. og der findes åbenbart stadig ikke nogen løsning nu 4-5 mdr. efter fejlen er konstateret fra deres side og IGEN kan VW værkstedet ikke oplyse hvornår jeg kan forvente denne løsning kan løses, for det første er jeg overbevist om det ikke kun kan være min bil denne fejl er på, for det andet er det en konsekvent fejl at bilen går i "sleep mode" og slukker for central låsen og derved burde det være til at løse hurtigt fremfor en periodisk fejl, har kontaktet VW Horsens 2 gange med en uges mellemrum hvor de lovede at ringe tilbage fra værkstedet vedr. denne udfordring - nu 2 uger senere har de stadig ikke ringet tilbage...
Opdagede ikke væsentlig fejl
Autoritetstro brugte jeg VW Horsens til service af min Passat, og jeg gjorde forud opmærksom på en lyd, der kom ved nedgearing og acceleration. Da jeg kørte en tur med mekanikeren efter service og lyden kom, var beskeden - som desuden blev leveret jævnt nedladende - at den skulle være der. Efterfølgende finder jeg ud af, at jeg har en defekt trækaksel og løse hjullejre. Jeg betalte over 4000 for et service, og de har ikke tjekket min bil, som de skulle.
Jeg sender efterfølgende en klagemail, men om de har makuleret den eller hvad, vides ikke. De har hvert fald undladt at svare helt på den. Jeg smider aldrig så meget som en krone på det værksted igen. Mekanikerne har enten for travlt eller er ligeglade. Det må være den eneste forklaring på, at man ikke finder en fejl, kunden har bedt om at få lokaliseret og endda været meget præcis omkring både i lyd og hvornår den opstår.
Jeg har nul tillid til VW Horsens og vil aldrig anbefale dem til nogen.

4-6 ugers ventetid & dårlig kundeservice
4 ugers ventetid på service. Så vi overskred service dato. Bilen går så i stykker inden. Og vi kan så ikke få den hentet pga service er overskredet pga de har lang ventetider. Får så forsikringen til det i stedet. Vi kan heller ik fået låne bil, da de ik havde nogen. Vi ventede så over 5 uger på at få vores bil tilbage. De første 2 uger står den bare og venter på at blive lavet. Og det er ikke fordi de ikke kan få reservedele. De har bare ik tid sagde de. Men over 5 uger uger for at lave en bil...er simpelthen under alt kritik. Får at vide de har 4 ens biler med samme problem til at stå. Den kæde burde holde hele bilens levetid. Men det virker ik sådan. Det kostede os 40.000 kr at få lavet. Det skilt de efterlod i bilen...med at de først er tilfreds når vi er det....holder de i hvert fald ik. Vi er ik tilfreds. Har skrevet til hovedkontoret og de svarede ikke rigtig på vores spørgsmål og undren. Skrev igen og har stadig ikke fået svar. Det er ikke god kundeservice. Det var sidste gang vi gider bruge dem.
Prismatch er rent fup
Det reklamer meget om Prismatch på deres hjemmesiden men det holder ikke! Jeg fik tilbud fra et autoriseret værksted om samme reparation men den vil de ikke Prismatch helt og var 700kr dyre!
Håber det påstand i kommer med er dokumenterede.

Besvarelse fra VW Horsens
De har ikke styr på tingene
Den korte: Overholder ikke aftaler. I stedet for at lave klima service ødelagde de klima anlægget, gav en sten skylden, i stedet for deres fejl. Kan først fikse deres fejl når de har tid, i stedet for at omgående rette deres fejl. Sender mig regning for lån af bil, selvom den forsikringen (som de “sælger”) dækker for alt udover “ekstra” kørte km. Når jeg gør opmærksom på fejlen, henviser de bare til at “den må jeg tage med forsikringen”.
Den lange: Skulle have lavet en Bilka-bule gennem forsikringen og olie/service og klima service. Min forsikring betaler for en lånebil, så det benyttede jeg mig af. De skulle have bilen 4 dage, men dag 5 måtte jeg selv ringe for finde ud af at den endnu ikke var klar. Vi aftalte hvornår jeg kunne hente den, men den aftale blev heller ikke overholdt. De ringede 15 min før jeg skulle hente den, med beskeden om at de havde “glemt” at lave en del af det aftalte arbejde, så jeg kunne først hente den til eftermiddag. Grundet mine aftaler ville det først være muligt at hente min og aflevere lånebilen 4 dage senere, men så blev det lige pludselig muligt at lave resten næsten med det samme.
Hentede bilen at par timer senere. Bulen var lavet, bilen bad ikke længere om service og olieskift, super. Da jeg starter bilen kom der en hvæse efter et par sekunder samtidig med at klima anlægget starter. Jeg tænkte ikke det var unormalt, efter som den lige havde fået klima service. Jeg er bestemt ikke en mekaniker, og det vil give mening hvis en overtryksventil frigav et overtryk, eller noget andet den gør efter den er blevet serviceret. Men et par dage efter (søndag), finder jeg ud af at den ikke køler. Dagen efter ringer jeg til værkstedet, fortæller at den nu ikke køler og at jeg havde bemærket en hvæse lyd. Den første forklaring de kommer med er at en sten nok har ramt køleanlægget, og afviser selvfølgelig at deres mekaniker kunne havde lavet en fejl. Vi aftaler en tid et par dage senere hvor det er fysisk mulig for mig at komme, men i stedet for at kigge på det med det samme den dag, har de først tid efter middag. Jeg gør dem opmærksom på at jeg har en aftale andetsteds, og de forslår at de nok skulle køre mig hvis bilen ikke blev færdig (derfor får de 1 stjerne, eller ville det havde været skulle være et nul). Den blev ikke færdig før jeg skulle afsted, og som lovet, kørte de mig.
Det de skulle lave, var nu lavet.
2 regninger kom pr mail, første var blot det arbejde jeg skulle have lavet, alt godt der.
Men regning nr 2 var en overraskelse. Min forsikring er den du bliver tilbudt med købet af den bil, bilen er købt samme sted som jeg fik serviceret. Forsikringen tilbyder en gratis lånebil under reparation af skader, de første 100 km pr dag er gratis, derefter skal man betale pr km, og skal selvfølgelig også afleveres fyldt med brandstof.
Da jeg havde kørt mere end de gratis km forventede jeg en regning på det, men samtidig havde værkstedet også smidt en regning på forsikring af bilen. Så i stedet for at sende regningen til forsikringen, sender de den del til mig.
Jeg smider dem en mail, og svaret er bare “Betal og så må jeg snakke med forsikringen om det”, what?
Fantastisk salgsarbejde
Fantastisk salgsservice
Fik i Fredags min nye bil - en sprit ny T-Cross. Mødet med Salgschef Kasper Farsø var en nærværende, frisk og god oplevelse. VW Horens var det første sted jeg så på bil... havde planlagt yderligere to besøg og prøvekørsler. Men da jeg også sætter pris på tillid, troværdighed og dygtig salgsarbejde tog jeg en hurtig beslutning og vi handlede straks. I Fredags kunne jeg så hente min bil. Og sikke en personlig aflevering... og grundig gennemgang af bilens funktioner. I går mandag , fik jeg et opkald fra Kasper og værksted som lige ville afklare at alt var OK... Hvis ikke det er fantastisk service, så ved jeg ikke. Helt klart den bedste bil-købe-oplevelse jeg har haft, til dd. Jeg er helt sikker på at jeg vil anbefale andre at købe bil her, også selv om man ikke lige bor i Horsens, som jeg. Jeg har besluttet at jeg fremover gerne tager turen fra Aarhus, for at få god service og eftersyn af min dejlige nye bil.
Hilsen Mette

Udsøgt salgsservice
Har lige hentet min nye bil - en brugt T-Roc hos Jer. I tog min Audi A3 i bytte. Fra første tlf kontakt med Kasper Farsø har det været en udsøgt købsoplevelse. Opfølgning og yderst effektiv og venlig håndtering. Hurtig behandling, så jeg kunne hente min bil indenfor en uge. Mht bilkøb er det den bedste oplevelse jeg har haft, og jeg kan kun anbefale andre at købe bil her, uanset man ikke bor i Jylland. Tak til Kasper og alle andre hos Jer der har håndteret salget.
Hilsen
Lisbeth Christensen
Inkompetent værksteds personale.
Inkompetent værksteds personale.
De har monteret trailer stikket på hovedet på min nye Skoda.
Jeg har talt med værkstedet om det flere gange og det er endt med at de har sagt at det er normal Skoda standard og helt normalt at vende stikket på hovedet.
Jeg bad om at få et 7 polet stik på, det kunne de ikke klare, så jeg har fået et 13 polet stik på samt en med leveret adapter. Adapteren kan ikke drejes i da stikket vender på hovedet og adapteren derfor ikke kan komme forbi trækket.
Der har mindst været 3 mand fra Skoda Horsens involveret som alle syntes det er normalt at vende trailer stikket på hovedet.
# Sælger SKODA
# Værksteds værkfører / Leder
# 2 X Mekanikker
Auto-Centralen Horsens A/S
Vejlevej 1
Horsens
Jeg her yderst tilfreds med jeres…
Jeg her yderst tilfreds med jeres service og personale, her er man altid budt velkommen med et smil og en kop kaffe nar passaten er til service. Dejligt med venligt og serviceminded personale i jeres branche, det skal man ofte lede meget langt efter.
Ikke tilfredsstillende
Dårlig kommunikation og dårlig service og en følelse af, at man aflevere en fin bil men får et lig tilbage med skader på lak og underlige forklaringer og en ribbet pung og en følelse igen af at man er blevet taget ved næsen ift hvis der havde været klar kommunikation. Desuden kan man som kunde overvære hvordan medarbejdere taler nedsættende om éns bil: tsk, det er en 7 år gammel bil (der var tale om en lak stift). Jeg har fået lavet alt på min bil på dette værksted siden jeg købte bilen hos vw i 2012. Jeg tror og håber at servicen og venligheden kan findes bedre.
Flinke folk men ringe service og siger…
Flinke folk men ringe service og siger ikke hele sandheden.VW horsens