Overholder ikke aftaler
Overholder ikke aftaler, arrogant personale.
Mega dårlig service.
Benyt aldrig VW Randers værksted.
Overholder ikke aftaler, arrogant personale.
Mega dårlig service.
Benyt aldrig VW Randers værksted.
'Servicepartner'??? Det må være en betegnelse, der ikke kan gøre sig gældende for Audi Randers.
Jeg må give 5 stjerner for total mangel på service.
Under normale omstændigheder er en lånebil ifm. service og reparationer en del af Audi's serviceprogram, såfremt man har fået serviceret bilen hos Audi. Desværre er dette ikke en del af Audi Randers' kundeoplevelse.
For ca. 42.000 km (og 2½ år siden) fik mit Audi skiftet en Megatronic til den nette sum af kr. 40.000 - nu efter ovenstående km-tal og i alt for bilens 101.500 km (bilen er knap 7 år) viste sig fejl og skade på selvsamme del, evt. også gearkasse. Udefinerbar fejludlæsning resulterede i et opkald til mig efter bilens 5 dages 'ophold' på Audi Randers' værksted og en præsentation af en omkostning på kr. 132.000!!! Kulance kunne der ikke blive tale om grundet bilens alder.....??
Efter en længere samtale kunne man præsentere mig for mulighed i en brugt gearkasse... og efter yderligere 2 timer en pris på kr. 73.000.
Efter et par opkald og en flytning af bilen til en rigtig servicepartner hos Audi Risskov kunne omkostning til reparation skæres ned til mellem kr. 22.000-65.000 inkl. tilbud om kulance eller en byttehandel på en anden bil (alt. en ren handel). Samt en lånebil (og en lækker en af slagsen) uden problemer.
Audi Randers valgte efterfølgende at fremsende en faktura for fejludmåling tiltrods for manglende lånebil og velvidende om, at jeg måtte ty til en lejebil.
Nå ja.... den første større reparation af bilen for 2½ år siden resulterede i et værkstedsophold hos Audi Randers i 11 uger...
Konceptet 'kunden i centrum' må også for Audi Randers kunne tillæres.... og dog...
En klar forventningsafstemning mellem kunde og værksted forud vil være at anbefale, såfremt du måtte vælge at lægge din bil i hænderne hos Audi Randers
Jeg købte en ny VW Tiguan hos Dirksen i Skanderborg. Egentlig en fin handel. Men bilen var født med easy open af bagklap, men det virkede ikke. Jeg kæmpede med Dirksen i næsten to år, men de løste ikke problemet og frasagde sig til sidst ansvar. Så tog jeg til JAC - VW i Randers, de løste problemet, nu virker easy open.
Simpelthen det dyreste sted man finder, uden kvaliteten følger med. Man undgår ikke at gå derfra uden følelsen af man er blevet "taget ved næsen"
Min bil skulle have skiftet forrude samt forkofangeren. Jeg skulle aflevere den på værkstedet om mandagen, og blev lovet at den var færdig igen om torsdagen. Da torsdag kom, hørte jeg ingenting - jeg tog tilfældigvis derud fordi jeg have glemt nogle forskellige ting i bilen, som jeg skulle bruge. Det viser sig så, at bilen ikke er færdig! De havde ikke kunne kalibrere acc’en? Så derfor skulle jeg nu vente helt til mandag med at få min bil!
Da jeg henter den mandag må jeg ærligt erkende at jeg er rigtig skuffet. Selvfølgelig er ruden og kofangeren skiftet + de har fikset acc’en.
Men! Jeg kommer til en bil som indvendig ligner noget der er decideret løgn. Den er fyldt med skidt/ olie/ støv og silikonerester i hele bilen. Det sidder op og ned af begge døre - og det sidder endda også på armlænene i dørene. Hele instrumentbrættet er også fyldt med silikonerester! Og bunden af bilen er fyldt med sort skidt og l o r t.
Da jeg ringer til VW og fortæller hvor ked af det jeg faktisk er, over at min bil er afleveret som den er, får jeg svaret “nå”, fra en som virker ret så ligeglad. Pisse ligeglad for at sige det pænt. De ville faktisk ikke rigtig gøre så meget ved det. Så jeg måtte igang med den helt store rengøring selv!
Ikke nok med det, så er bilen også samtidig totalt tappet for sprinklervæske? Hvilket for mig virker underligt, da jeg næsten havde fyldt den helt op, inden jeg afleverede den på værkstedet. Da jeg fylder sprinklervæske på bilen, opdager jeg så også at de har klippet/ skåret af en af de lister der sidder under kølerhjelmen? Men af hvilken årsag, jeg forstår det virkelig ikke.
Hvis det stod til mig, så skulle de slet ikke have haft nogle stjerne overhovedet. Men jeg var desværre tvunget til at give dem en enkelt! 🤬 det var sidste gang min bil skulle på det værksted.
Jeg synes ikke de behandler ens bil ordentligt!
Hej folkevogn i Randers
Service har fået ny betydning efter man forsøger på at tage kontakte jer via telefon. jeg har ringet i dag klokken 12 fik at vide at det tog 5 minutter inden i Ville ringe tilbage, nu er der næste gåder en time, uden at høre fra jer.
Jeg skal måske prøve et andet værksted
Købte i 2014 en brugt Audi A6 som desværre blev leveret uden klargøring.
Ventede ellers næsten en måned på bilen, da den skulle have service og skulle klargøres !!!
I autoskade så jeg en VW Touran der blev løftet op i liften med åben kølerhjelm, fordi undervognen skulle repareres. Mekanikeren var ikke opmærksom på højden i værkstedet, og kølerhjelmen blev presset mod loftet og blev slået hårdt ned i forskærmene. Mekanikeren sænkede liften og besigtigede skaderne, der som minimum måtte være ridset. Jeg måtte selv fortælle ejeren af bilen om ulykken, for dette blev fortiet ham.
I reservedele skulle jeg bestille noget ekstraudstyr til min Audi, men oplysninger om ekstraudstyrets type og nummer kunne ikke udleveres til mig. Man ville sikre sig, at jeg ikke undersøgte priser på samme autodele hos andre leverandører.
Kan kun varmt anbefale denne bilhandler. Super god og venlig service, top-professionelt og alt i alt en rigtig god oplevelse.
Jeg har handlet her et par gange. Pris er aftalt på forhånd og bliver overholdt. Venteværelse er super fint med behagelige sofer osv.
Jeg har snakket og handlet med dem en gang -alt var perfekt og jeg fik en super service. Der har ikke været nogen problemer overhovedet.
Det er super service og dygtige sælgere som er inde i tingene - jeg kan kun varmt anbefale dem.