Jeg har flere gange købt hos VSHOP og har været meget tilfreds hver eneste gang. Sidste gang forespurgte jeg, om leveringen kunne ske indenfor 2 dage (leveringen er lovet indefor 3-5 hverdage), da den... Se mere
Jeg bestilte en beachvolleybold og en boldpumpe online på VSHOP.DK en fredag kl. ca. 17.00. Allerede næste morgen kl. 08.00 kunne jeg afhente pakken i pakkeboksen - VILDT! Gode priser, hurtig levering... Se mere
Jeg bestilte et lændebælte som skulle kunne leveres indenfor 2-3 dage. Desværre kunne Vshops leverandør ikke levere så hurtigt. Da bæltet så landede hos Vshop 5 dage senere, afsendte de det som A-post... Se mere
Jeg har efterhånden handlet med Allan/Vshop adskillige gange vedr. udstyr til vores volleyballklub og super god, ærlig service samt en god prispolitik er kendetegnende for Vshop. Jeg kan kun anbe... Se mere
Vild med volley? Hos VSHOP.DK finder du udstyr til beachvolley og volleyball, til lave priser. Vi fører brands som Mikasa og Errea. Vi har ikke nogen fysisk butik, men giver gerne råd og vejledning via mail.
Hemmeshøjvej 11, 4241, Vemmelev, Danmark
- 25 94 29 77
- info@vshop.dk
- www.vshop.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Nem hjemmeside med godt udvalg
Nem hjemmeside med godt udvalg. Pakke leveret hurtigt og sikkert.
Hurtig service og levering
Hurtigt levering og perfekt vare!
Super hurtig
De holder bare det de lover🌞
jeg har altid handlet hos dem
jeg har altid handlet hos V-shop.
god kvalitet
god service
god pris + hurtigt levering.
Godt udvalg, gode priser og hurtig levering!
MEGA hurtig service
MEGA hurtig service - og så var i billigere end den sportsbutik vi normalt bruger, men ikke lige havde det knæbind i rigtig størrelse - så godt gået !
Lidt senere afsendelse en forventet
Produktet er helt fint men det tog et par dage mere end hvad der stod og efter weekenden, nåede lige at blive bekymret
Hold jer væk !!
Jeg har 2 gange forsøgt at kontakte Vshop for at kunne returnere min vare. Jeg skrev første gang for en uge siden og har stadig ikke fået et svar. Gør jer selv en tjeneste og hold jer væk fra Vshop!!
Hurtigt lev
god beskrivelse af produkt, som lever op til beskrivelsen
bestilte en børne beachvolley bold og beskrivelsen af bolden var præcis og god. levering kom få dage efter, så alt i alt en rigtig god oplevelse.
Mangler varer - ingen kontakt
Har bestilt vare 25.10, jeg ikke har fået endnu. Har fået ordrebekræftelse. Har prøvet at ringe et hav af gange og skrive, men der er intet respons.
Har ikke fået svar på min mail til jer…
Har ikke fået svar på min mail til jer omkring garanti på nogle knæbeskyttere som er gået i stykker efter få måneders brug, Ellers ikke oplevet problemer.

Besvarelse fra VSHOP.DK - Udstyr til Volleyball & Beachvolley