Vi var derinde for at fejre min fødselsdag og "pre-game" inden vi tog videre. Alt i alt et rigtig godt koncept og oplevelse! Kan varmt anbefale alle spilleglade folk eller folk som er nysgerrige på de... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Limitless Virtual Reality er Danmarks – og Nordens – førende virtual reality-café. Hos os får du en unik og utrolig indlevende VR-oplevelse ud over det sædvanlige. Så tag vennerne eller veninderne med under armen, til en uforglemmelig oplevelse! Vi byder på de fedeste VR-oplevelser i København
Svarer typisk inden for 2 uger
Mega sjovt team event
Mega sjovt team event. Desværre var nogle controllere defekte så de ikke kunne bruges i spillet.
Det var en super oplevelse for de 6…
Det var en super oplevelse for de 6 teenager vi havde med ind. de ungemenesker der arbejdede i butikken var super søde og meget hjælpsome.
Vi kommer helt sikkert igen
Super underholding
Super underholding
Sjov og anderledes underholdning, med en masse sjove muligheder. Det er både sjovt for kvinder, mænd og børn. Vi var på besøg i Nørregade.
Var afsted med min datter
Var afsted med min datter. Vi havde en virkelig sjov time. Vi var på luftballon rundfart og dræbte en del zombier.
Vi er ikke VR specialister, men følte os godt hjulpet og guidet af personalet.
Det sjoveste mine forældre i 60'erne havde prøvet længe.
Jeg tog hele familien under armen og havde en skide sjov eftermiddag med alverdens VR spil. Mine forældre, begge i midt-slut 60'erne, var så positivt overraskede og måtte indrømme at det var det mest sjove de havde prøvet længe.
Vi tog diamant-pakken, og den 1,5 time fløj afsted.
Grunden til at I får 4 stjerner, er at der var lidt bøvl med udstyret for nogle af os. Både var der nogle spil der ikke fungerede på en af maskinerne, og så var der nogle af os som oplevede at controllers løb tør for strøm midt i et spil. Det kunne godt ha' fungeret lidt bedre, men det ødelagde bestemt ikke vores oplevelse.
Fed oplevelse
Fungerede fint nok
Fungerede fint nok, desværre var lyden dårlig da det skrattede i headset og nogle mikrofoner var lave så det var svært at høre hinanden. Den ene af mine kontrollere virkede ikke fra start så der gik lidt tid før den blev skiftet. Vi var flere der mistede forbindelsen flere gange, så man skulle dreje rundt om sig selv før man kunne spille videre. Det var knap så godt.
Første besøg men bestemt ikke det…
Første besøg men bestemt ikke det sidste. Fin oplevelse med god introduktion. God aktivitet til 14 årig i vinterferien.
God modtagelse
God modtagelse, god instruktion og vejledning igennem spillene.
4 stjerner skyldes at software/grafik godt kunne opdateres.
Men fed oplevelse.
Virkelig sjove og medrivende for hele familien
Virkelig sjove og medrivende interaktive film som hele familien kan deltage i. Sjovt at kunne spille både sammen og mod hinanden. Kan varmt anbefales som et famile arrangement
Må prøves igen
Super fed oplevelse. Meget flink medarbejder at hjælpe os igang. Al pengene værd
Svarer ikke telefonen og vender ikke tilbage
Første gang jeg ringede var jeg nr. 3 i køen og endte med at bruge 25 min. som nr. 1 i køen, uden held. Jeg lagde derfor på og skrev til dem, at de gerne måtte ringe når de havde tid.
Anden gang gik jeg fra at være nr. 3 til at være nr. 1 på 30 min. Men efter 1 time og 15 min. lagde jeg på.

Besvarelse fra Limitless Virtual Reality
Fed aften med familien
En fantastisk måde, at dele en oplevelse med min store børn og svigerbørn på i indre København.
God modtagelse af den unge mand der var på arbejde denne tirsdag eftermiddag, god forklaring og gennemgang og under hele oplevelsen opmærksom og hjælpende. Det bliver ikke sidste gang vi besøger stedet.
Prøvede for første gang VR med et…
Prøvede for første gang VR med et escape room agtigt spil - Atlantis - som var utroligt sjovt og engagerende som en fælles aktivitet for vores lille virksomhed på 6 personer.
Kan meget anbefales som en firmaevent 🙂
Meget fin introduktion/instruktion til…
Meget fin introduktion/instruktion til spillene, og mega spændende og sjovt…også for en morfar 😜
Super sjovt
Super sjovt, vi tog 55 min, det passede ret godt til at få prøvet flere spil. Det er sjovt at være i samme spil hvis man flere personer.
Men meget svært at få kontakt til stedet, både Per mail og telefon (virker ikke)
Medarbejderen var rigtig tålmodig og…
Medarbejderen var rigtig tålmodig og god til at forklare de forskellige spil. Der var dog en del i spillet som ikke virkede helt optimalt med udstyret desværre, men vi havde en sjov oplevelse alligevel.
Virkelig sjov oplevelse.
Virkelig sjov oplevelse.
Min mikrofon på VR headsetter virkede dog ikke.
God tid med min sønt dræbe…
Jeg havde det sjovt med at dræbe zombier sammen med min 13-årige søn. Helt klart anbefalelsesværdigt.