Vi var derinde for at fejre min fødselsdag og "pre-game" inden vi tog videre. Alt i alt et rigtig godt koncept og oplevelse! Kan varmt anbefale alle spilleglade folk eller folk som er nysgerrige på de... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Limitless Virtual Reality er Danmarks – og Nordens – førende virtual reality-café. Hos os får du en unik og utrolig indlevende VR-oplevelse ud over det sædvanlige. Så tag vennerne eller veninderne med under armen, til en uforglemmelig oplevelse! Vi byder på de fedeste VR-oplevelser i København
Svarer typisk inden for 2 uger
Det var sjovt og ekspedienten var…
Det var sjovt og ekspedienten var opmærksom. Han kom flere gange og hjalp i spillet og var med til at gøre det til en god oplevelse og stod i det hele taget til rådighed. Jeg blev påvirket af spillet og han kom med stol og vand.
Sjov oplevelse
Det var en rigtig sjov oplevelse. Medarbejdere var venlige og hjælpsomme. Jeg ville tage igen :)
Vi havde en rigtig god oplevelse og…
Vi havde en rigtig god oplevelse og følte os godt vejledt hele vejen igennem. Vi prøvede spillet Atlantis, som varmt kan anbefales – det kræver både samarbejde og strategisk tænkning, hvilket gør det både udfordrende og underholdende.
Det eneste, der kunne have været bedre, var lyden i spillet. Selvom vi skruede helt op for volumen i headsettet, var lyden stadig for lav, og samtidig kunne man tydeligt høre sit eget ekko i partnerens headset. Måske kunne høretelefoner med noise cancelling være en idé til at forbedre lydoplevelsen :-)
Min oplevelse var god
Det var en god oplevelse med mit barnebarn som der prøvede to zombie spil lige være 11 år for at være spille det men ellers rigtig sjovt og rigtig god service
Sjov oplevelse
Sjov oplevelse. Drengene hyggede sig og grinede en del.
Det var super sjovt og realistisk men…
Det var super sjovt og realistisk men det var lidt for varmt
Mega hyggeligt og sjove spil med…
Mega hyggeligt og sjove spil med venner/familie!
Eneste minus var hygiejne på jeres toilet, det lignede noget der aldrig bliver gjort rent desværre :(
Vores gave til to børnebørn var de…
Vores gave til to børnebørn var de ovenud lykkelige for. Det havde et spændende og lidt skræmmende oplevelse.
Limitless Virtual Reality er et…
Limitless Virtual Reality er et fantastisk sted for sjove og spændende oplevelser. Personalet er venligt og hjælpsomt, og spillene er underholdende for både små og store grupper. Vi nød en time med forskellige spil, som både gav pulsen op og latteren frem. Baren er også et dejligt plus. Kan klart anbefales!
Sjovt og nemt
Det hele var super nemt. Lige fra booking til at komme i gang. God hjælp med at vælge spil. Venligt personale.
Absolut et besøg hver!
Fin modtagelse og hurtig start. Alt i alt en fin oplevelse.
Super god oplevelse
God oplevelse! Vi prøvede først the Blue, som var wauw. Så spillede vi skydespil og det var bare SÅ sjovt. Også selvom vi er over 60 år, så er det skønt at lege sammen.
Personalet var meget hjælpsomme i udvælgelse og før/efter hvert spil.
Kan varmt anbefale denne oplevelse.
God oplevelse
God oplevelse.
Vi var med vores 2 børn på 13 og 14 og de syntes det var sjovt. Det gjorde vi 2 voksne bestemt også.
Det var sjovt at spille sammen alle 4.
Synes konceptet er vildt sjovt
Synes konceptet er vildt sjovt, men blev ødelagt meget af at alle spillene hakkede så meget, at det var svært at spille.
God oplevelse, men stedet kunne ikke have alle stationer igang samtidig.
Vi var en familie på 4, som havde booket 4 stationer i en time, og VR Limitless havde 8 stationer, hvoraf de 4 allerede var i brug. Da vi gik igang "laggede" spillene så meget, at de slet ikke kunne spilles, og det gjaldt for alle 8 stationer.
Til gengæld var de super søde i forhold til kompensation, og da de andre 4 spillere var færdige og vi kun var 3 igang, havde vi en super god oplevelse.
Middel oplevelse
Han der fortalte os hvad der skulle ske, var meget roligt og behagelig. Men da vi gik i gang oplevede vi at spillet hakket og måtte også genstarte da en spiller ikke kunne komme ind i spillet - vil mene man kan forvente mere af et sted der tilbyde den slags. Forstod på ham der var der at det var noget med forbindelsen.
Toilettet var ikke lækkert, trænger til en meget bedre/grundig rengøring.
Men vi havde det ok sjovt. Kunne være fint med et større udvalg af spil til en gruppe på 5 og derover.
Jeg havde aldrig prøvet det før men det…
Jeg havde aldrig prøvet det før men det var en sjov og spændende oplevelse selv for mig som har år på bagen. Tiden fløj afsted mens jeg stod der og var med i et computerspil.
Fede meget forskellige spil
Venligt og opmærksomt personale og fede, meget forskellige spil. Tiden flyver med VR briller på!
Gode spil og venligt personale
Gode spil og venligt personale. De kunne forbedre sig ved at tørre maskerne bedre af, spillet var nogle steder lidt uklart, troede bare det var sådan at det var, men fandt ud af det var fordi skærmen i masken var fedtet. Så lidt ærgerligt at have set sløret igennem hele spillet. Men alt i alt en god oplevelse.