Jeg benyttede et link med navnesutter fra navneparadis.dk og havde sutterne i posten allerede dagen efter.. Så jeg synes forumet reklamerer med nogle gode links og anbefalinger. Milla bruger nu kun na... Se mere

fin service og gode konkurrencer :-) at kundeservice taget sig tid til at ringe og tjekke om præmierne er nået godt frem synes jeg er super flot

1. Babyudstyrsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Voresbørn.dk er Danmarks mest besøgte hjemmeside for gravide, nybagte og garvede forældre.

3,1

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

3,1

Mest pågående og løgnagtige firma jeg nogensinde har haft "fornøjelsen" af at tale med

Jeg kan ikke anbefale nogen på noget tidspunkt at give deres telefon nummer ud til Vores Børn. I vil få opkald hver eneste dag, af pågående og løgnagtige sælgere (Nej nej jeg ringer ikke for at sælge noget... Men hvis i giver os penge får i det her ...). Uanset hva man siger til dem, og hvor klart man gør det, at man virkelig ikke har nogen interesse i dem, deres produkter, eller det helt fantastiske tilbud, som kun jeg får (Hvilket nok også er løgn), så ringer de bare igen dagen efter.
ALDRIG GIV DEM JERES NUMMER. Det er ikke det værd. Nogensinde. Selv når de ringer, og vækker ens barn, og man siger til dem, jeg har virkelig ikke tid lige nu .. "Nå men kan du ikke bare slå højtaler til" .. Jo da. Jeg er sikker på Junior sover endnu bedre så ..
Kære Vores Børn. Vil i være så venlige at stoppe med at ringe til os .. Nogensinde igen. .

16. februar 2016

TRÆLS

Først modtager jeg en gratis babybox, som ikke indeholder halvdelen af det lovede og slet ikke lever op til mine forventninger. Selvom den er gratis, må den godt indeholde mere end 2 bleer, 1 ml tandpasta (!) og 1 ml zinksalve og en kæmpe stak reklamer.
Dernæst modtager jeg en masse mails fra hjemmesider og firmaer med reklamer som jeg skal slette. Fair nok - det vidste man godt, da man skrev sig op til babyboxen.
Bliver så ringet op af en sælger fra Vores børn, som har et godt tilbud, som jeg venligt afslår, hvorefter han giver sig til at hælde skyld ud over mig, og antyde at jeg ikke bliver en god mor, hvis ikke jeg er villig til at købe hans blad. Uforskammet opførsel.
Og nu modtager jeg nærmest på daglig basis mails fra "vores børn", som jeg troligt afmelder hver gang, men fuldstændig uden held. Har idag sendt en forespørgsel til deres kundeservice, så må vi se, om det kan lade sig gøre at slippe for deres reklamer.
Mit råd til andre: Lad være med at bestille en babybox eller på anden måde komme i kløerne på "vores børn".
Gå i stedet ned i Rema1000 og få deres babypakke, den er der nemlig noget ved.

26. maj 2014

21. februar 2014

Umuligt at opsige

Har oplevet fuldstændig det samme som mange af jer andre. Takker ja til et tilbud på 3 blade + rabat på to hjemmesider. Herefter går der evigheder med at forsøge at opsige abonnementet. Jeg opsiger og betaler flere gange, men bliver ved med at få flere blade og ender til sidst med et 'pænt' brev fra inkasso på trods af medarbejderens gentagne forsikring om, at abonnementet er opsagt! For en måned siden fik jeg så IGEN betalt og opsagt abonnementet - spændende at se, om det slutter her!

13. december 2013

Sådan gør du!

Havde præcis samme oplevelse som I andre. Løsning var som følger.

Jeg ringede op til Vores Børn, og kom igennem til kundeservice, som jeg havde gjort før - men uden nogen effekt - de blev ved at sende blade.

Denne gang bad jeg kundeservicemedarbejderen om at fremsende en bekræftelse på opsigelsen - mens vi talte sammen.

Jeg har vedhæftet korrespondancen til inspiration:
--------------
Hej!
Dit abonnement er hermed sagt op.

Fortsat god dag!

XXX

Salgsassistent
Mail: xxx@susema.dk

------------
Hej XXX,

Du må meget gerne bekræfte at abonnementet er opsagt, og at jeg ved returnering af magasinet ikke længere har noget udestående med Vores Børn.

Jonas
----------
Jeg bekræfter at jeres skyldige saldo er krediteret.

xxx
Salgsassistent
Mail: xxx@susema.dk

Naturligvis vil jeg anbefale folk ikke at abonnere på så uhæderligt et firma, men er skaden sket, er dette en vej ud - uden at betale mere end de oprindelige 99 kroner.

De lovede gavekort så vi aldrig noget til - så snydt, det blev vi!

29. november 2013

Uærligt og uacceptabelt

Mundtlige aftaler med deres kundeservice er intet værd - de opsiger ikke abonnementet når man beder om det, og efterfølgende sendes der rykkere med trusler om inkasso.
Jeg vi fraråde alle at lade sig lokke til at tegne "prøveabonnement"!

8. november 2013

Dårlig service og sure medarbejdere!!

Jeg kom til at tage i mod noget som lød som et rigtig godt tilbud, nemlig et abonnement på 3 gravid blade + 2 gavekort til kun 99kr. Det fortryder jeg godt nok med alt det bøvl det har ført med.
Det starter med at jeg modtaget en bekræftelse på mail, men der dukker aldrig nogen blade op, så ringer jeg ind og finder ud af jeg ikke er i deres system. De opretter så et nyt abonnement, da det nye blad kommer på gaden og jeg igen ikke modtager noget ringer jeg ca 10-14 dage efter bladet er kommet på gaden og siger jeg ikke er interesseret længere, da der nu er gået 2,5 måned siden jeg modtog deres tilbud og ikke længere kan nå at modtage 3 gravid blade inden jeg skal føde. Nu er der så tilfældigvis et blad på vej og jeg kan ikke nå at fortryde det.. Fint nok, jeg modtager bladet, betaler og venter så på at modtage mine gavekort - de kommer aldrig. Ringer så igen igen, og den ret sure kundeservice dame sender så rabatkortet til mig, hvilket også kommer. I det samme opsiger jeg abonnementet, da jeg synes det har været for bøvlet og vil bare gerne ud. Damen siger hun gør det med det samme, og jeg spørger om jeg kan få en bekræftelse på det, hvilket hun svarer til, at hun jo ikke kan flere ting på en gang, men at jeg nok skal få en og smækker så på.
Modtager ingen bekræftelse og da jeg har læst flere dårlige anmeldelser her på trustpilot omkring opsigelse af deres abonnementer, ringer jeg da lige ind og tjekker. Får igen fat på en sur kundeservicemand, han fortæller mig så, at det intet står i deres system om at jeg har snakket med dem før og opsagt, og man kan desuden ikke få en bekræftelse medmindre man skriver skriftligt og ber om det.. Desuden skulle jeg have modtaget 4 blade allerede og have et udestående hos dem på 132 kr !!!! Jeg har kun modtaget et blad og tilbuddet lød på 99kr, hvordan dælen kan det lade sig gøre!??!!! Det ender med at han i en ret sur tone sletter mit udestående og opsiger mit abonnement - igen, hvilket jo er fint, men det ændrer ikke på en oplevelse af enormt dårlig service, fejl og medarbejdere der virker virkeligt sure, så snart det har noget med opsigelse af abonnement at gøre - mon de er vant til at snakke med mange sure kunder omkring opsigelse?! Nu håber jeg bare på det er opsagt og jeg ikke modtager mere!!!
Så til alle, husk at dobbeltjekke at jeres abonnement er opsagt!

24. oktober 2013

Bondefangeri og dårlig forretningsetik!

Vi har abonneret på Vores Børn Junior (3-8 år) i et stykke tid da vi har børn på hhv 6 og 8 år. Min kone har været glad for abonnementet, men finder pludselig ud af at vi modtager Vores Børn (0-4 år). Åbenbart har Vores Børn droppet Junior bladet og bare overført os til det nye blad uden at spørge os. I følge dem har de informeret i et tidligere blad, men vi har ikke sagt positivt ja. Det er for mig uforstående at de i det mindste ikke sender et seperat brev. Før vi opdager det har de trukket for 6 blade via PBS og dem er er vi tvunget til at modtage. Ikke noget med mulighed for at få stoppet leveringerne og få pengene tilbage! Ekstrem dårlig service og tvivlsomme metoder.

5. september 2013

SNYDERI I VERDENSKLASSE!!!

Vores børn, er kun ude på én ting, og det er at ruinere nybagte forældre og andre som er så godtroende, og abbonere på deres magasin.

Selve bladet er ok, ikke godtnok til prisen, men det kan da bruges sådan ca 10% af indholdet.

Det startede med jeg blev ringet op af en sælger, som sædvanlig, ikke bare opgav, og blev ved at snakke, hvorefter jeg smækkede røret på.
Så , efter 20 min. ringer han op igen, og mener at der må være sket en fejl, siden forbindelsen røg, og jeg fortæller at det var mig som lagde på, hvorefter han bliver tosset og vil fortælle mig hvordan man burde opføre sig osv. Jeg ligger på igen.

2 dage efter, ringer en dame, som fortæller at hun er blevet bedt om at ringe til mig, da jeg har været med i en undersøgelse eller lign (passer osse, men jeg skrev NEJ til Voresbørn måtte kontakte mig) , nå men hun fortæller om noget gavekort til to webshops, til KUN 99kr. og det ender med jeg takker ja tak.
Dog spurgte jeg om hvad med efter de 3 blade var sendt, og der sagde hun, der kunne hun sætte det til at opsige sig selv, så jeg KUN kom til at betale de 99 kr.

Så ringer jeg til dem, efter de 3 blade og rabarkoder er kommet, at jeg lige ville være sikker på det var opsagt. og ganske rigtig, det var opsagt.

Tænker så idag, nu jeg sad og læste ANDRES anmeldelser herinde, at nu ville jeg være 100% sikker, eftersom jeg INTET havde modtaget, som bekræftede min opsigelse.

Hmmm, får fat i noget, som mest af alt, virkede som en medarbejder fra MC Donalds, og hun fortæller mig, at jeg ikke kan opsige det, for de har allerede sendt det nye blad ud (har ikke modtaget det pt.) og at der deri ville være et girokort på 250 kr, som jeg SKAL betale, ellers ryger der rykkere på og sendes til deres advokat (siger hun nærmest somom hun vidste på forhånd jeg ville brokke mig eller de måske havde haft sure kunder i røret før) men fortæller hende, at jeg har opsagt det, og hun siger jeg ikke har opsagt noget, og det var min egen dovenskab som var skyld i jeg kom til at betale (Hvad pokkers tænkte jeg) og så spørger jeg hende om man evt. kan nøjes med at betale de 49.95 et enkelt blad koster, men nejnej, nu var jeg bundet, og først efter de næste 6 blade, vil jeg kunne opsige det.

Problemet er bare at sælgeren oplyste, at der ingen binding var og at abbomentet ville opsige sig selv, efter de 3 blad og IKKE oplyste hvilken elendig kundeservice (pr telefon) de har, og at nu var jeg bundet til at betale for de 6 ¨nye¨ blade.

SÅ PAS PÅ, de snyder så vandet driver... vil ALDRIG anbefale Vores Børn til nogeN som helst ! i skulle skamme jer !

29. august 2013

Virkelig uforskammet sælger

Jeg blev ringet op i dag af en sælger fra Vores Børn, som tilbød mig 3 blade samt to gavekort til noget forskelligt børnetøj og legetøj (ticket to heaven og lirum larum, tror jeg) for 99 kr.
Jeg prøvede at være tålmodig i de 5-7 minutter han brugte på at reklamere for de forskellige mærker, samt deres egne blade, men fortalte på en pæn måde, at jeg ikke var interesseret i tilbudet i denne omgang.
Han begynder så at spørge (på en meget nedladende og nedsættende måde) om det kan være rigtigt at jeg ikke er interesseret i mit barns velbefindende og hvorfor jeg ikke vil tage imod dette gode tilbud når det vil hjælpe mit barn til en sundere livsstil osv...
Jeg prøver at forklare ham at jeg ikke er interesseret i det nævnte legetøj og at jeg nok skal få et sundt og raskt barn selvom jeg ikke abonnerer på Vores Børn, da han afbryder mig og spørger: Sig mig, vil det sige at du ikke vil dit barn det bedste og at du er ligeglad med, hvad der er godt for dit barn?....
Jeg er simpelthen chokeret og rigtig godt og grundigt tosset! Er det sådan man sælger abonnementer hos Vores Børn? Giver folk dårlig samvittighed og en følelse af, ikke at ville sine børn det bedste hvis man ikke vil tage imod jeres 'gode' tilbud?

Fremover vil jeg ikke en gang tage imod et gratis magasin fra Vores Børn. FØJ!!!

19. juli 2013

Jeg føler mig bondefanget!

Jeg er altså ikke typen der skriver en dårlig anmeldelse så snart det mindste er galt! Jeg vil gerne finde løsninger, frem for at fare i flint!
Men jeg føler mig virkelig snydt!
Jeg blev for lang tid siden ringet op af sælger og fik et eller andet godt tilbud, som jeg sagde ja tak til. Jeg skulle betale et beløb og så fik jeg bladene + en eller anden ekstra ting, som jeg har glemt hvad var.
Derefter kunne jeg opsige abbonnementet når jeg ville.

Jeg opsagde mit abonnement i december 2012, men modtog flere blade, og derefter opsagde jeg det igen i februar 2013.
Jeg blev dog ved med at modtage flere blade, og jeg troede måske det var en slags reklame eller lign. Men pga sygdom, der gør mig uarbejdsdygtig, og som påvirker mig meget i dagligdagen, fik jeg aldrig gjort noget.
I dag modtog jeg rykker, og ringede derfor og gjorde opmærksom på at jeg var frameldt.
Jeg får at vide at jeg har opsagt abonnement, men fordi jeg efterfølgende havde betalet dem nogle penge jeg skyldte dem, så var jeg pludselig tilmeldt igen(??!!?), Fordi den indbetaling havde over-rulet den afmelding? Hvordan filan kan den det??
Derudover har jeg afmeldt mit abonnement "for sent". Dvs at jeg har fået første blad i en række af seks, så derfor kan jeg ikke afmelde dem?? Og det skulle stå i betingelserne..
Sjovt for det fortalte sælgeren så ingenting om! Mærkeligt (? eller knap så mærkeligt vil jeg mene, for så ved de vel folk ikke gider købe bladet!)
Gad vide om de mon ikke satser på folk ikke læser de alen lange betingelser og derfor regner med de kan få flere penge ud af folk ved ikke at oplyse dette ved telefonsalg?

Jeg er så vred! Jeg kommer aldrig til at købe dette blad igen! Hverken i løssalg eller per abonnement Jeg føler mig snydt af en pengemaskine!

Hende jeg talte med var sød at fjerne rykkergebyret, men det ændrer ikke på at vi ikke har råd til at betale alle de blade, som jeg aldrig fik oplyst ved tlf salg, at man ikke kunne afmelde når som helst, men var stavnsbundet til at købe pr halve år!
Havde jeg vidst dette VED jeg med 100% garanti, at jeg aldrig havde købt abonnementet in the first place. Det er nemlig sådan noget jeg ikke gider!

Jeg kan bestemt ikke anbefale et abonnement på dette blad!

5. juli 2013

Ingen moralske skrubler!!

De tjener penge på at narre folk. Man er bundet til at betale for en hel periode, hvis man ikke afmelder hurtigt nok efter ens tilbudspakke.. ØV!
Tvivler på det er sådan de får kunder en anden gang!!!

7. maj 2013

Bondefangeri! Pas på!

Jeg fik pludselig en inkasse trussel fordi jeg havde glemt min regning. De havde sendt rykkere til en gammel mail jeg ikke bruger mere, men det er jo selvfølgelig min fejl. Jeg snakkede dog med dem, de slettede rykkergebyrerne og jeg betalte det oprindelige beløb. Pludselig fik jeg brev fra en advokat at jeg skulle betale de rykkere og sagsomkostninger. Efter en masse henvendelser til Vores Børn uden at kunne få et ordentlig svar på hvad de havde gang i, fik jeg brev fra advokaten at han undskyldte meget og bladet havde stoppet sagen!

Jeg mangler et gavekort på 250 kr der var en del af mit abonnement, men jeg gider slet ikke kontakte dem igen for at få det.

29. april 2013

Abonner IKKE på Vores Børn.

Kan desværre ikke give 0 stjerner.

Kan se, vi ikke er de eneste med samme problem.

Så en advarsel til alle, der overvejer at abonnere på Vores Børn... LAD VÆRE!!!

Nu har vi haft en kamp med Vores Børn, uden resultat, så vil lige gøre obs på det herinde, så ingen andre kommer i samme situation. I forbindelse med min søns fødsel bestilte (og betalte) vi et ½ års abonnement på Vores Børn. Da det var gået ringede vi og opsagde abonnementet. Måneden efter fik vi endnu et blad samt et girokort. Ringede derind og sagde, vi havde opsagt det. Det mente de så ikke, vi havde, men de ville så gøre det nu. Vi var ikke interesseret i bladet, så bad om at få tilsendt en returkuvert. Måneden efter kom der endnu et blad og en regning for både dette, det sidste, samt en rykker. Vi ringer ind igen, og forklarer, at vi altså har OPSAGT og IKKE ønsker flere blade. Det fortsætter i 4 måneder, og hver gang siger de, at nu er vi opsagt. Til sidst ender det med en regning på 500,-. og 6 blade, vi ikke ønsker. Vi spørger om de vil have dem retur, de er stadig i emballage, men vi får beskeden, at dem skal vi bare smide ud for de kan alligevel ikke bruge dem til noget. Det ender med, at vi noget tid efter får en regning på 1.200,- for blade og rykkergebyrer. Ringer derind igen igen igen ..... og får denne gang at vide, vil skal indsende bladene, ellers kan de jo ikke vide om vi har brugt/læst dem. Vi nægter at betale, da det er en klar fejl fra deres side af, og det er nu sendt til inkasso. Kan nu ikke andet end at betale for deres fejl, ellers ender jeg i rki, og det ønsker jeg ikke :(

Vi føler os godt og grundigt r*vrendt af Vores Børn. Hvilket er er rigtig ærgerligt, for det er et godt og spændende blad :(

29. april 2013

dårlig service!

Jeg har læst magasin voresbørn mini og junior flere gang,men sidste oplevelse er meget ringe!
Jeg bestilte på netten noget med 3 magasiner og gavekort til ticket to haeven på 250 kr. og betalte 99 kr.Det vidste sig også at det er kun rabatkort hvis man køber til 500 kr.
Læs godt betingelse,det stå med meget småt!
Da jeg skal opsige abonamment på bladet hjemmesiden virkede ikke(magasinservice.dk)!
Derefter jeg har for fat i kundeservice oxygen.dk men det ingen forsåelse for deres fejl på hjemmeside,de vil afmelde abonnament men jeg skal betale for 2 blad,nej det vil jeg ikke.
Jeg skrev med deres kundesevice [navn],men ingen forståelse.
Nu har de sendt rykker!
De vil ikke indrømme sin egen fejl,ellers jeg var glad for voresbørn magasin men det her er uhørt!

6. maj 2012

Snyd og bondefangeri

Lad være med at bestille et gratis blad på nettet at vores børn, selvom der står i betingelserne at man ikke forpligter sig til ydrligere køb, så sender de et nyt blad måneden efter og så SKAL man betale for det. Har ringet til kunderservice 2 gange, men det er ligesom at snakke med en robot, de fatter ikke en skid og er blevet hjernevasket med hvad de skal sige. Meget træls oplevelse og meget ærgeligt for det er ellers et godt blad som jeg har været glad for at læse, men det er slut nu ellers bliver det kun som udlån på bibliotket.

5. december 2011

Umuligt at opsige abonnement hos "Vores børn"

Jeg fraråder alle at tegne abbonemet på VORES BØRN eller VORES BØRN JUNIOR

Jeg sagde ja til et 6 mdrs prøveabbonenemt/intro-tilbud på Vores Børn Junior, som jeg dog straks opsagde, da jeg modtog det første blad (bare for en sikkerheds skyld!).
Deres online afmeldelse (magasinservice.dk) virkede tilsyneladende ikke, så jeg ringede istedet til kundeservice (oxygen.dk) og fik her at vide, at alt nu skulle være afmeldt.
Men da prøveperioden udløb, modtog jeg endnu et nyt blad og en ny regning. Jeg ringede og fik at vide, at den skulle jeg blot lade være at betale, og så ville det ikke komme flere blade. Men det gentog sig måneden efter og måneden efter igen - og hver gang ringede jeg!
Så kom der pludselig en truende rykker-skrivelse og da jeg ringede til kundeservice, nægtede man et hvert kendskab til at jeg skulle have kontaktet dem tidligere og de beskyldte mig således for at lyve. De fastholder, at jeg både skal betale rykker og abonnement og hvis jeg ikke gør det, vil der bare blive lagt flere rykkergebyrer oveni !!
På trods af gentagne opfordringer, har de ikke skriftligt bekræftet, at abonnementet nu er opsagt.
Kundeservice er uforskammet og uvillig til at indrømme at de kan tage fejl - hvis ikke min henvendelse var noteret på deres computer, så havde den aldrig fundet sted!
Da jeg bad om at blive stillet om til en ansvarhavende, blev dette nægtet.

Denne anmeldelse gælder både voresborn.dk, juniormag.dk og oxygen.dk som er websteder for samme produkt.

7. juli 2010

Er dette din virksomhed?