Oplev.Vordingborg Anmeldelser 13

1,9

1,9

Under middel

Vordingborg kommune ødelægger børn

Stedet der ødelægger familier og børn! 9 ud af 10 anbringelses sager i denne kommune, er behæftet med fejl, af så alvorlig karakter, at sagerne burde gå om! Kommunen håndtering er at feje ting ind under gulvtæppet, og lade folk helt uden faglig kompetance, samt noget så simpelt som livs erfaring, sidde og dele diagnoser ud, samt med baggrund i deres kontor uddannelse, sidde og psyko analysere folk, på deres adfærd, samt reaktions mønstre!! Sager bliver håndteret af kvinder med alvorlige personlighedsforstyrrelser, og ledelsen i kommunen går med skyklapper! Vordingborg kommune ødelægger børn!

28. juli 2025

nyt køkken

Jeg kan klart anbefale Brian Juhler Larsen fra Vordingborg køkken i Glostrup det har været en professionel kunde pleje hele vejen til jeg havde mit nye køkken så der skal lyde en kæmpe tak til Brian.
Mvh
Jack Hansen
Nørreby

6. april 2020

Fantastisk service 👍🏻

Jeg har købt nyt køkken hos Vordingborg køkken.
Har virkelig haft en fantastisk oplevelse med firmaet og med

Mikkel Ian Pedersen
Salgsleder/Erhvervskonsulent
Erhverv Region Hovedstaden

Det gælder både ved indkøbet og service under selve processen.

Tidsplanen Mikkel har udarbejdet har holdt hele vejen igennem.

Sms og tlf. opkald er besvaret inden for 5 min.

Mangel afhjælpning (småtingsafdelingen) er udført inden for 2 dage.

Derudover vil jeg rose for en meget høj kvalitet til en absolut fin pris.

Jeg er en glad og meget tilfreds kunde, og vil varmt anbefale til min omverden at købe deres nye køkken her.

4. marts 2020

Kæmpe stor ros og anbefaling herfra

Kæmpe stor ros og anbefaling herfra. Vi har fået et køkken, som vi er VIRKELIG glade for, og som til sit fulde lever op til vores ønsker og forventninger. Kvaliteten er i top, og prisen har været yderst rimelig.

Selve processen har også været en rigtig god oplevelse for os, ligefra vi trådte ind af døren. Vores konsulent (Anders, Odense afd.,) har hele vejen igennem gjort et kæmpe stykke arbejde for, at vi kunne få skræddersyet et køkken, lige efter vores ønsker og behov. Vi har oplevet et rigtigt godt samarbejde, med meget professionel behandling, god rådgivning, og hvor der er givet sig rigtig god tid til os.

Deres monteringsservice kan desuden også anbefales. Her oplevede vi også kun stor hjælpsomhed ift. småjusteringer, og grundighed.

Vi kan klart anbefale Vordingborg, både på baggrund af udvalg, kvalitet og pris, men ikke mindst pga. rigtig god kundeservice.

31. januar 2020

Flot køkken, man kan bare ikke opgrader med nye moduler

Vi har overtaget en lejlighed med et fint køkken fra Vordingborg Tilst afd.
efter en kort overvejelse vil vi gerne have et nyt højskab til en indbygningsovn, og i stedet for vores keramiske komfur, ønsker vi et modul til induktionsovn.

Vi henvendte os til Vordingborg Tilst afdelingen der havde installeret vores køkken for at få tegningerne så vores boligforening kan godkende ændring der passer bedre til vores behov.
Nu starter problemerne. De beklagede og fortalte at de ikke havde tegningerne over vores køkken mere, da den medarbejder som havde tegnet det, ikke mere var i firmaet og vores køkken tegninger ligger på hans computer.

Vordingborg Tilst afd. stiller derfor hos os med 2 mænd for at undersøge hvilken køkken vi har, og vores ønsker til ændring af de ovennævnte moduler.
Vi fik et skriftlig tilbud på begge moduler kr. 3.300,- inkl. moms fragt og opbæring.

Vi fremskaffede gennem vores boligforening tegningerne og tilrettet dem med vores ønsker til ændring og fik boligforeningens godkendelse til ændring.
Herefter bestilte vi de 2 nye moduler, og Tilst. afd. beder os om at komme til Tilst for at bekræfte vores ordre.

Nu var prisen pludselig steget med mere en kr. 1.000,- for de kunne alligevel ikke sælge de 2 moduler til tilbudsprisen, og vi skulle nu også forudbetale pengene, derud over havde de også den klausul, at det ikke var sikkert at de kunne levere modulerne i den farve som passede til vores køkken, men så kunne vi senere få vores pengene tilbage.

Det lyder som en and, hvorpå jeg spurgte hvorfor skal jeg betale for noget som måske alligevel ikke passer til vores køkken. (Sådan var reglerne nu engang)
Jeg har aldrig hørt lignende, og mener det er en alvorlig kritik og dårlig service og samtidigt skal vi også lægge penge ud for firmaet.

Vi kan altså ikke ændre vores køkken med nye moduler.

Finn Eriksen

16. februar 2017

Positiv oplevelse hos Vordingborg i Kolding

Stort ros og tak til Stefan Egeskov fra Kolding for hans kanon god service og hjælp til at finde vores drømme køkken.
Vi har været på jagt efter vores Ny køkken i over et år i forskellige steder. I et besøg i Kolding Vordingborg fik vi en god snak med en dygtigt sælger Stefan Egeskov hvor vi fortalte ham om vores special krav og ønsker til nyt køkken. Efter længere tid blev vi ringet op af Stefan (som havde husket os) og blev tilbudt på et Nyt køkken som passede perfekt til vores krav og hus . Vi stålede på Stefan, vi sagde ja og der har vi ikke fortrudt .
Endnu en gang Tak for Stefans indsats og vi anbefaler Vordingborg i Kolding til jeres næste køb af nyt køkken.
Tilfredse kunder Jasmin og Medina Puzic

13. februar 2017

Fantastisk oplevelse!!!

Vi har for nyelig købt køkken ved Vordingborg køkkener, og vi kan ikke sige andet end vi er meget tilfredse. Fra vi trådte ind i butikken på Kirstinehøj og til vi endeligt fik vores køkken op har vi kun mødt samarbejdsvillighed fra deres side. Det var ikke en kamp mellem sælger og køber, men derimod et tæt samarbejde. Vi fik fra starten en god relation med vores sælger Anders Forsingdal, som hurtigt forstod, hvad vores behov og ønsker var, hvilket han gik meget målrettet efter at imødekomme. Efter hvert møde havde vi en rigtig god fornemmelse og vi følte os bestemt godt behandlet hele vejen igennem processen.
Vi kan kun anbefale Vordingborg til andre :)

6. januar 2017

Sussie Backer i Glostrup Megastore er Mega!

Jeg har købt køkken af Sussie flere gange og hver gang har både opmåling, købet og levering været super. Vælger man at lade hendes montør sætte op, er der også garanti for arbejde til tide og ingen snavs efter endt arbejde. Her er faktisk en høflig håndværker der rydder op efter sig inden pladsen forlades. Fem stjerner til Sussie herfra!

28. november 2016

ALDRIG MERE VORDINGBORGKØKKEN

74.000 kr. på 15 minutters besøg i Glostrup Erhvervscenter. 3 måneder skulle der gå før jeg kunne benytte mit køkken tilfredsstillende. Kæmpe salgsfejl 1,5 manglende bordplade kun rå udsigt til rockwool. Manglende afslutninger på paneler, store huller i dørkarme. INGEN tager ansvar. En udbændt sælger der konstant ringer fra flere forskellige telefon nr. jeg har brugt SÅ meget tid, håndværkere har ringet utallige gange, VVS, snedker, maler, gårdmand, Frank VordingborgKøkken. Intet lykkedes, dokumentation med TYDELIGE fejl, og alligevel stod de på nakken for at syne noget med SÅ grimt håndværk. Slutteligt skriver jeg til Robert chef for Erhvervskøkkener, han fejer mig fuldstændigt af banen, og synes han lukker sagen ved at "forære" mig bordpladen incl. montering som plaster på såret. Den havde Kim gårdmand taget over regnskabet i bebyggelsen. Men hvad blev jeg kompenseret med. DET ER MIG DER BETALER. Jeg har ALT korrespondance. VÆLG IKKE VORDINGBORG KØKKEN. En stadig utilfreds kunde.

18. november 2016

Er dette din virksomhed?