Vladneag Anmeldelser

19 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Jeg havde en super fin oplevelse med…

Jeg havde en super fin oplevelse med Vlad, både med kommunikationen inden vores foto aftale, og efter . Vlad er tålmodig, behagelige at være sammen med, og har fået fanget nogle rigtig skønne billeder af min hund og jeg .

3. maj 2026

Smukkeste billeder og super tålmodig og rolig

Fantastisk tålmodighed og rolig fotograf
Vlad er virkelig sød og tålmodig! Havde super photoshoots med ham og min hund.
Han var rolig i og god til at finde sjove, smukke og anderledes vinkler.. Også i redigerings processen, var Vlad rolig og hjælpsom.
Giver Vlad de varmeste anbefalinger og vil helt sikkert bruge ham igen, når der skal tages billeder af vores hvalpekuld lige om lidt.

21. februar 2026

Super tålmodighed og venlig fotograf

Vlad er virkelig sød og tålmodig! Havde 2 photoshoots med ham og min energiske unghund. Det ene i studie og andet i hundeskov. Han var fleksibel og rolig i hans arbejdsmåde. Og efter da der skulle redigeres var han også super venlig omkring hele processen. Han lavede enda lidt rabat(♡) da vi havde så mange gode billeder men jeg ikke havde råd til dem alle.
Kan kun anbefale ham! Hvis jeg får brug for flere billeder er det ham jeg kontakter igen ihvertfald:)

12. september 2025

Besvarelse fra Vladneag

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse 🥰
Det var en stor fornøjelse at arbejde med dig og din skønne, energiske superstjerne – både i studiet og i hundeskoven. Jeg er rigtig glad for at høre, at du følte dig tryg gennem hele processen, også under redigeringen.

Tak for tilliden og de varme ord – det betyder virkelig meget for mig. Du er altid mere end velkommen igen, hvis du får lyst til flere billeder i fremtiden 😊📸

Professionel fotograf

Jeg var så heldige at vinde at en konkurrence, så vi fik aftalt et tidspunkt der passede. Der var sat rigtig god tid af til fotograferingen, så det blev taget i hundens tempo og på dens præmisser. Vi fik utrolig mange flotte billeder, som både fangede hendes og efterårets smukke farver. Jeg er meget tilfreds med billederne, som er et evigt minde.

26. oktober 2025

Besvarelse fra Vladneag

Det var virkelig en fornøjelse at fotografere din hund, og jeg er glad for at høre, at du oplevede, at der var god tid og ro, så fotograferingen kunne foregå på hendes præmisser. Det betyder meget for mig.

Jeg er også rigtig glad for, at du kan lide billederne!
Tusind tak for de fine ord og for tilliden 🐾🍂📸

Mega dygtig fotograf

Mega dygtig fotograf, der har mange gode ideer og tager nogen virkelig gode billeder! Havde min 8 måneder gamle hvalp med - mest for at give hunden oplevelsen, men det er ikke sidste gang, at vi skal på shoot med Vlad! Han er virkelig god.

25. oktober 2025

Besvarelse fra Vladneag

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det gør mig virkelig glad at høre, at både du og din skønne hvalp havde en god oplevelse. Det var en fornøjelse at fotografere jer og din hund, og jeg er så glad for, at du kunne lide billederne.

Jeg glæder mig allerede til næste gang vi ses til endnu et photoshoot! 🐾📸

Trygt sted at komme med sine hunde

Jeg deltog med 2 hunde til julefoto-event som Vlad havde arrangeret. Det var en rigtig god oplevelse for både hundene og jeg!
Vlad er meget tålmodig og nu hvor jeg har set resultatet, så kan jeg også med garanti sige, at han også er super dygtig og kompetent.
Uanset hvilken type hund man har - stor eller lille... hvid eller brun.. forsigtig eller energisk.. Så sender jeg mine varmeste anbefalinger her fra

22. november 2025

Besvarelse fra Vladneag

Tusind tak for din utrolig fine anmeldelse! Det betyder virkelig meget for mig, at både du og hundene havde en god oplevelse til julefoto-eventet.
Det var en fornøjelse at fotografere dine skønne hunde, og jeg er så glad for, at du er tilfreds med resultatet. Tak for de varme anbefalinger – de varmer mere end du tror! 🥰✨

God og sjov oplevelse

Vi har været til et fotoevent med Vlad med vores to hunde og har fået taget de fineste billeder. Vlad var stille og rolig og gav sig god tid, så vores hunde kunne føle sig trygge og komfortable foran kameraet. Alt i alt en god og sjov oplevelse – både for os og for hundene.

22. november 2025

Besvarelse fra Vladneag

Tusind tak for de fine ord!
Det glæder mig virkelig at høre, at både I og hundene havde en god og tryg oplevelse. Det betyder meget for mig, at der er ro og tid til, at hundene kan være sig selv foran kameraet — det er sådan de bedste øjeblikke opstår.

Jeg er rigtig glad for, at I blev glade for billederne, og det var en fornøjelse at fotografere jer og jeres to skønne hunde.
Tak fordi I valgte mig! 🐾✨

god oplevelse

Virkelig god oplevelse fordi der var god tid og mulighed for at ønske, hvor man gerne ville have taget sine billeder.

19. september 2025

Besvarelse fra Vladneag

Tusind tak for din søde anmeldelse! 😊
Jeg er rigtig glad for at høre, at du havde en god oplevelse. Det betyder meget for mig, at du følte dig godt tilpas under fotograferingen.

Vis anmeldelser på alle sprog. (20 anmeldelser)