den ringeste butter chicken jeg har fået tørt gammelt kød portionen var ikke nok til et barn og smagte stort set af intet klokkerne burde ha ringet da stedet var tomt tyveri ved højlys dag føj

1. Restaurant

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi lægger vægt på at give jer den bedste mad oplevelse indenfor indisk mad kultur.

3,4

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Velsmagende mad!

Fantastisk oplevelse! Vi har for anden gang bestilt mad, som smagte meget tilfredstillende. I år blev det deres nytårs menu - alt spillede! Maden var klar 10 min inden. Vi havde løbende en klar dialog om vores ønsker og hvad de kunne tilbyde. Det kan helt klart anbefales, især hvis i skal holde en fest eller lign. Zeshan er service minded og takket være ham bestiller vi helt sikkert igen.

1. januar 2026

Fantastisk oplevelse hos Vivah

Fantastisk oplevelse hos Vivah – 5/5 stjerner!

Jeg havde fornøjelsen af at besøge Vivah Restaurant på Amagerbrogade 100, og det var en madoplevelse, der virkelig imponerede mig. Fra det øjeblik, jeg trådte ind, blev jeg mødt af en varm og hyggelig atmosfære, hvor duften af autentiske indiske og pakistanske krydderier straks vækkede mine sanser.

Restauranten har en behagelig balance mellem moderne komfort og traditionel indretning, der gør oplevelsen endnu mere autentisk. Personalet var utroligt venlige, opmærksomme og hjælpsomme med at anbefale retter baseret på vores smagspræferencer. Servicen var hurtig, men aldrig forhastet – de tog sig tid til at sikre, at vi havde alt, hvad vi skulle bruge. Atmosfæren var meget hyggelig.

Maden var uden tvivl aftenens højdepunkt! Vi startede med Pakora Vegetar, sprøde grøntsager i en lækker krydret kikærte-dej, samt Gol Gappe, små sprøde dejkugler fyldt med krydret vand og chutney – en spændende og smagsfuld oplevelse.
Til hovedret fik vi Butter Chicken, hvor kyllingen var mør og badet i en cremet, krydret tomatsauce, og Biryani, en klassisk duftende risret med perfekt afbalancerede krydderier. Vi supplerede måltidet med en frisk salat, der gav et let og friskt modspil til de fyldige smage.

Til at fuldende oplevelsen nød vi en Mango Lassi, en cremet og forfriskende drik med en dejlig sødme fra mangoen – den perfekte ledsager til det krydrede måltid.

Portionerne var store, og priserne var meget rimelige i forhold til kvaliteten. Det var så lækkert og alt var til en pris, der matcher den høje standard på både smag og service.

Vivah Restaurant leverer en autentisk, smagfuld og hyggelig oplevelse, som jeg varmt vil anbefale til alle, der elsker indisk og pakistansk mad. Servicen er i top, stemningen er indbydende, og maden er simpelthen fantastisk. Det er uden tvivl en restaurant, jeg vil vende tilbage til igen og igen!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5 stjerner!

📍 Adresse: Amagerbrogade 100, 2300 København S
📞 Telefon: 32 57 17 00
🌍 Website: Vivah.dk
🕰 Åbningstider: Mandag-søndag: 16:00 – 22:00.

14. februar 2025

Børneportion!

Bestilte en Lamb biryani til 145kr og fik noget som lignede børne portion. Simpelthen noget svineri. Måtte lave mig en sandwich bagefter. Når man samligner med den portion man får når man betiller deres curries så er det fuldstændig til grin. Sidste gang jeg bestiller der.

23. november 2022
Vivah-logo

Besvarelse fra Vivah

Hej S.H

Vi er kede af den oplevelse du har fået.
Men vores portion plejer at være til 1 person.
Vi kan kompencere med at når du bestiller en Biryani næste gang, kan vi give en portion ekstra med.

Mvh
Vivah Restaurant

De får en stjerne fordi maden var færdig til aftalt tid!

De får en stjerne fordi maden var færdig til den aftalte tid! Jeg bestiller 2 gange bytter chicken, 1 stærk og 1 medium...jeg bestiller pizza, og fortæller at der skal creme fraiche dressing på den ene pizza, og det eneste han siger i røret er “ja ja”.
Jeg henter min mad, og spørger om jeg får det jeg har bestilt, og her svare han også bare arrogant “ja ja”
Til min store skuffelse hørte han jo ikke efter da jeg afgav min bestilling!!! Ingen dressing på den ene pizza, og 2 gange butter chicken i samme bøtte???? Hvordan det, når den ene skulle være stærk og den anden medium???? Ringe service!

26. maj 2018

Nogen kan bare ikke tage imod kritik.

Nogen kan bare ikke tage imod kritik.
Bestilte Chicken pakora, chicken karachi og chicken korma.
Alt mad var lunken da jeg fik det, Jeg havde bestilt Karachi ekstra, ekstra stærk, men det var glemt, Pakora var der i en hel pose kun et stykke der var kylling i, resten var tør støvet dej.
OK, kedelig oplevelse, men det blev værre, da jeg ringede ned og klagede, magen til arrogance: Først spurgte han om jeg var dansker og så begyndte foragten over for mig: Hvad han skulle gøre ved det(maden)? Råbte ud i rummet at der var én der klagede over maden, med en stemme der fortalte at jeg var en idiot. Jeg blev ikke mødt i min klage andet end han erkendte at pakoraen var rester, men ellers blev jeg blankt afvist. Alt hvad jeg sagde blev råbt videre i køkkenet, hvorfra jeg blev hånet tilbage, på dansk, sikker for at jeg skulle høre det, da de normalt kommunikerer på pakistansk..
Jeg giver én stjerne fordi jeg ikke kan give nul. Man må forvente mere at et takeaway der klart ligger i den dyre ende prismæssigt.

24. februar 2018

Rigtig lækkert....

Vi spiste der lørdag d. 26.11.2016 kl. 21.30.....

På trods af tidspunktet var de stadig i fuld gang, servicen var rigtig god og portionerne var store. Ventetiden var rimelig.

Vi bestilte butter chicken, chicken spinach og naan brød. Lidt for meget smør i butter chicken efter min smag, men alt afhænger jo af øjnene der ser :-) og det var jo butter chicken.....

Vi har været her før og kommer helt sikkert igen, ikke mindst pga servicen :-)

28. november 2016

Super lækkert mad

Vi er en fritidsklub på Amager der engang imellem forkæler os med lækker indisk mad. Efter at have prøvet alle stedet på øen, er alle enige om at Vivah klart er det bedste sted.

26. maj 2016

Nogenlunde

Skulle ønske kunne give en bedre anmeldelse. Var forbi i går og bestilte Tandoori kylling med ris. Kyllingen var helt uspiselig, kødet var helt tørt og hårdt. Meget tydelig det var blevet stegt tidlig på dagen, også varmet op igen da jeg bestilte den. Det syns jeg er for dårlig til en ret der koster næsten 100kr, da havde jeg regnet med det var frisklavet. Bestilte også en kop the og bad om varm ingefær. Den kunne jeg hellere ikke drikke, den var ikke lavet ordentlig som man plejer i Indien; med honning og citron. Dette var kun varmt vand og man kunne så vidt smage ingefæren. Eneste jeg kunne spise her var risen. Håber indehaveren vil forbedre sine routiner. Hele restauranten kan løftes og mange ting kan forbedres, det hele virket lidt "billig". Til samme pris kan man få et måltid længere af helt anden klasse længere op ad Amagerbrogade. Vil dog ikke generalisere udifra min ene oplevelse, det er muligt dette var et enkelttilfælde. Måske jeg kommer igen og prøver en anden ret. I så fald vil jeg give en ny anmeldelse.

14. februar 2016

Bedste indiske mad

Helt fantastisk mad og god service! Man er altid velkommen og bliver mødt med godt humør. så laver kokkene rigtig god mad - jeg kan især sige at deres Korma og biryani er rigtig lækker.
Kan kun sige man bliver nød til at købe sin mad her :)

5. september 2015

Jeg har sammen med mine 3 gode venner lige oplevet en dejligt måltid på Vivah på amagerbrogade. Maden var rigtig god, det eneste der var endnu bedre var den fantastiske service vi fik af den venlige tjener der var på arbejde. Han var meget udadvendt og veltalende, rigtig godt humør og fantastisk charme :)
Hilsen Sophie fra Telmore

17. april 2015