velocità, qualità, prezzo ! non credo ci sia nulla di simile
super, super

Besvarelse fra VistaPrint IT
Il nostro sito web è pensato per aiutarti a trovare i prodotti di cui hai bisogno (biglietti da visita, articoli promozionali, ecc.) per creare l’identità visiva della tua attività. Prodotti, prezzi e un partner di fiducia.
Ogni volta che avrai bisogno di assistenza, noi ci saremo: puoi contattare i nostri rappresentanti per telefono, chat, e-mail o i canali sociali dal lunedì alla domenica grazie al servizio assistenza clienti esteso. Hai domande, ti serve aiuto con il design o un ordine o vuoi solo comunicarci qualcosa? Siamo a tua disposizione, contattaci.
super, super

Besvarelse fra VistaPrint IT
Da jeg bestilte stod der forventet levering D.20 og nu har jeg så fået mail om at forventet levering D.25. Vi holder dåb d.21!!!! Vi har brugt 1300kr på noget vi ikke kan bruge til noget. Jeg ringer ind for at høre hvordan det kan være at forventet leverings tiden har ændret sig. De siger at det er fordi jeg har ringet ind dagen efter og sagt at min adresse skulle ændres. (Jeg har aldrig fået ændret adressen) fordi det kunne man ikke sagde de. Men de "åbenbart" slettet ordren og bestilt igen og derfor ændre leverings datoen med 5 dage!! Desuden stod der til sidst "godkend med adresse labels for kun 28kr" men det viser sig at jeg har betalt 40kr ekstra for fragt for at få de labels med. Vi skal aldrig bestille hos vistaprint igen. Vi har alene denne måned købt for flere tusind på invitationer osv men de er så ligeglade når man ringer til dem.