Meget dårlig oplevelse
Jeg har desværre haft en meget ubehagelig oplevelse med Frank Jensen bag VisionByg. Jeg havde lavet en aftale med VisionByg om at de skulle stå for entreprisen i mit nye hus. Samt opsætning af mit nye køkken fra KVIK da Frank også arbejder for dem. Inden jul havde vi et møde i huset og jeg fremlagde opgaverne for ham og der blev målt op. Frank er en venlig mand at snakke med, men han overholder ingen aftaler. Han lovede at vende tilbage med pris på nedrivning af væg samt ny trappe. Jeg skrev og ringede til ham uden held. Jeg fik lovning på at væggen kunnne nedrives omkring 15 januar. Men da jeg ikke havde fået en pris efterspurgte jeg denne og ventede.. har endnu ikke fået hverken svar eller pris på noget af det. Jeg har så efterfølgende haft kontakt til KVIK vedr min bordplade da Frank havde lavet en aftale om at måle op en ekstra gang inden bordpladen blev leveret.
KVIK hæfter sig ved aftalen med Frank og jeg fortæller sælgeren om min uheldige oplevelse med ham. Sælger kontakter Frank som så oplyser KVIK at HAN har afventer svar fra mig. Det er bare ikke i orden og har sms dokumentation på at det er løgn. Det har resulteret i ekstra omkostninger for mig samt forsinkelser på 14 dage på mit renoverings projektet. Så jeg kan ikke anbefale at man bruger firmaet.