Jeg har nu to gange besøgt Visage hudplejeklinik i Århus. Den første gang fik jeg farvet bryn og vipper, og fik fjernet to meget gamle og generende talg knopper. Næste besøg gjaldt bare farvning... Se mere

Jeg har lige fået genopfrisket permanent make-up på klinikken i Horsens. Første gang var det et stort skridt at tage - og det er en stor tillid at vise personen, der skal udføre den. Min behandling... Se mere

Et besøg på Visage Hudplejeklinik i Kolding var en rigtig dejlig oplevelse. Jeg blev grundigt vejledt i behandling af netop min hudtype, og jeg følte der var afsat god tid, både til massage og ansigts... Se mere

Jeg har flere gange, med forskellige ærinder, været kunde ved Visage i Odense - jeg er meget tilfreds. Bente laver en perfekt permanent make-up, hun vejleder professionelt, er ærlig og sikre... Se mere

1. Kosmetikforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Visage Hudplejeklinik er en moderne klinik som samtidig besidder en meget hyggelig atmosfære.

4,8

Vild Luksus

Jeg har nu to gange besøgt Visage hudplejeklinik i Århus.
Næste besøg gjaldt bare farvning og tilretnig af bryn.
Alligevel føler jeg, at jeg har været til den vildeste luksus behandling.
Så nænsom og omhyggelig en behandling, har jeg aldrig oplevet før. Hvert eneste lille hår i mine 80 år gamle, pjuskede øjenbryn fik særpleje :) og resultatet var mærkbart en fornyelse.
Nu skal jeg helt sikkert have en fuld ansigtsbehandlig næste gang, og glæder mig til at lægge mig trygt på briksen.

14. november 2025

Fantastisk produkt og service .

Købte LCN produkt til tør hud ..da jeg har tendens til psoriasis.
Jeg har aldrig prøvet en creme, som virkede så godt, at mine ben ikke kløede næste morgen.
Helt fantastisk produkt og fantastisk service 😊

28. februar 2025

Få IKKE en spraytan hos visage

Vi var to piger der var nede for at få en spraytan. Vi bliver forsikrede om, at hverken tøj eller sengetøj vil lave mærker i spraytanen. Da vi vågner næste dag har det sat sig i store plamager rundt på kroppen, og i det hele taget var det meget grimt lagt (her havde vi været i bad for at skylle det overskydende farve af, som vi blev informeret om, at vi skulle). Farven var ujævn på kroppen, og det så virkelig grimt ud. Desuden skal det lige nævnes, at vi skulle til galla dagen efter, så derfor var det endnu værre, at det lå så grimt på huden. Vi ringede ned til klinikken, og fik besked på at komme forbi dem, så de kunne se på det.
Efter en lang forklaring om, at det var hudbarrieren i vores hud der fik resultatet til at se sådan ud, og at det faktisk var nødvendigt at bruge bodyscrub hele livet, fik vi endelig vores penge tilbage.
Måske i skulle skrive en guide på jeres hjemmeside, så folk rent faktisk ved, hvad de skal gøre ved deres hud inden en spraytan. Derudover holdt farven kun i 2 dage før den begyndte at skalle af. Det kan derfor IKKE anbefales, at få en spraytan hos visage.

5. maj 2022

Hej Caroline

Du har helt ret i, at vi burde have noget stående på vores hjemmeside omkring spraytan. Hvor der står beskrevet hvilke ting der er vigtige at være opmærksomme på før og efter man har fået en spraytan, for at man opnår et godt resultat og ikke et utilfredstillende resultat som jeres. Det beklager vi meget. Der er nu kommet en spraytan undermenu på hjemmesiden.

Vi håber i alligevel havde en god og festlig galla, da det er stor dag.

Visage Hudpleje

Jeg købte et gavekort til en…

Jeg købte et gavekort til en ansigtsbehandling i 2019 til min kone og dette skulle foregå på Frederiksberg. Pga Corona er det først blevet aktuelt nu og min kone har løbende fulgt hjemmeside, men ser nu at gavekortet er ændret til kun at gælde permanet makeup og produkter. Dette var ikke meningen og jeg har forsøgt at skrive til Visage via hjemmeside for 8-10 dage siden og intet hørt. Svindel og humbug. Jeg vil gerne advare andre imod at handle i dette svindel foretagende. Det er meget dårlig service ikke at adviserer på fx hjemmeside om ændringer.
Kommentarer og dårlige undskyldninger fra Visage er helt unødvendige da de har haft rigelig med tid til at kommenterer minmail

7. oktober 2021

Hej Jens

Du skriver du ikke ønsker at vi kommenterer på din anmeldelse, men da vi desværre ikke kan finde mailen fra dig, tillader vi os at kommentere på den.

Mailen kan være blevet slettet ved en fejl, hvilket er meget beklageligt. For havde vi læst den, så havde vi svaret igen.

Vi er meget kede af, at dig og dine kone har oplevelsen af vi snyder. Det ønsker vi på ingen måde, at snyde nogen.

Visage Frederiksberg er lukket. I dag er det et klinikfællesskab. Inden Frederiksberg klinikken lukkede, blev der gjort opmærksom på lukningen via mail og Facebook. Tidsrummet fra det blev adviseret og til selve lukningen skete kunne vi godt have tænkt os havde været en længere periode, men dette var ikke muligt. Dette har "ramt" jer og det er vi kede af.

Vi kan desværre ikke hjælpe med en ansigtsbehandling, som det oprindelige ønske var, da Visage Frederiksberg klinikken som sagt er lukket.

Vi vil høre om din kone kunne være interesseret i at få lavet hendes gavekort om til et online gavekort, så hun kan bruge det på vores webshop i stedet ?

Hvis hun kunne tænke sig dette, så kan i ringe på tlf:75 64 43 33 - dog først fra i morgen, da der ikke sidder nogen på kontoret i dag.

Visage hudpleje

Dejligste rare sted!

Dejligste rare sted!
Jeres gæstebehandler Natasja er jeg helt vild med. Så sød og dygtig❤️🙏🏻

5. januar 2021

Hej Mette

Takker for de mange stjerner og de søde ord. Natascha har fået besked :) Mvh Visage hudpleje

Gavekort indløst, fantastisk massage af Josefine

Har i dag indløst mit gavekort hos Visage Horsens og fik en fantastisk helkropsmassage af Josefine, stor ros til hende.

15. oktober 2020

Hej Heidi

Vi takker for de søde ord og stjernerne . Det glæder os du havde en god og behagelig oplevelse hos os. Josefine har fået besked ;)
Visage

Jeg er meget glad for mine øjenbryn

Jeg er meget glad for mine øjenbryn, som Bente lavede. Øjenbrynene blev præcis som jeg gerne ville have det. ps. :-) det gjorde slet ikke så ondt, som jeg havde frygtet.

12. september 2020

Besvarelse fra Visage Klinik

Hej Hanne - Vi takker for alle stjernerne og de fine ord. Det glæder os du er tilfreds, det er det vigtigste. Så at du heller ikke synes det gjorde ondt er jo bare endnu bedre:)

FÅ IKKE LAVET PERMANENT MAKEUP AF…

FÅ IKKE LAVET PERMANENT MAKEUP AF BENTE, DET VIL DU FORTRYDE!!
Jeg endte med totalt asymmetriske rød/grå bryn.. Hun var heller ikke særlig høflig, som om det bare skulle overstås. Der findes så mange dygtige behandlere derude, så vælg en anden hvis du vil undgå at spilde dine penge på efterfølgende laserfjernelse.

19. december 2019

Hej Fie

Jeg husker dig desværre ikke lige og hvornår du har været hos mig, så jeg kan kun udtale mig generelt.

Hvis brynene er rød/grå betyder det, at du har fået lavet det før, om det er mig eller en anden behandler ved jeg ikke.
For få år tilbage brugte man uorganiske farver, som blev rødlige efter et års tid. Nu bruger man mest de organiske farver som tenderer til grå. Dette er normale og generelle tendenser ved permanent makeup.

Så hvis du har fået en opfyldning og den ikke har dækket den røde farve godt nok, har du sandsynligvis brug for en ekstra behandling, hvilket er helt normalt.
Se eventuelle andre korrigeringer og PMU billeder på min Instagramprofil her >> https://bit.ly/2N5lniX

Beklager, hvis du ikke føler dig godt nok informeret, hvilket jeg lægger stor vægt på, så der ikke opstår misforståelser.

Permanent makeup er mere komplekst som bare at tegne på papir og selvfølgelig kan der eftermåles, hvis der skulle være skævheder.

Jeg er selvfølgelig lyttende hvis man henvender sig til mig. På denne her måde, er det jo svært at erkende det egentlige problem eller gøre noget ved det, hvilket iøvrigt altid er åben overfor.

Bente & Visage Hudpleje

Dårlig kundeservice

Til Black friday ville jeg købe 2 nat-gel og 1 rens. Da jeg kom til betaling ville den ikke godtage mit gavekortnumre. Jeg ringede til flere afdelinger og hovedkontoret. En af afdelingerne kunne ikke hjælpe og de andre steder kunne de ikke besvare pga behandlinger. Jeg lagde besked på både Horsens og hovedkontorets telefonsvarer om at kontakte mig vedr. problemer med betaling i netshoppen.
Jeg ringede fra middag og til kl.18 uden held. Lidt i 7 om aftenen ringede en fra Horsens. Hun var sød men kunne ikke hjælpe. Jeg skriver til dem på Messenger. Den bliver besvaret med det samme at hun vil gi’ den videre til hovedkontoret. Mandag får jeg en opringning fra hovedkontoret at de desværre ikke kan tilbyde mig nat-Gel da de er udsolgt men jeg kan få rens til halv pris. I dag bliver jeg ringet op fra Horsens at de ikke har nogen af delene og hvis jeg bestiller er det til normalpris.
Meget dårlig kundeservice. Er ked af jeg har 2 gavekort som jeg skal bruge der. Ville helst handle andetsteds.

3. december 2019

Hej

Vi er kede af, at læse at du ikke føler vi har leveret en god service.

Black Friday er årets absolut travleste dag og vi havde lynenede travlt hele dagen, så da bliver telefonen ned prioriteret.

Ved vores Black Friday tilbud var der oplyst, at de gælder så længe lager haves og dagen er som nævnt ikke en normal dag hvor man sagtens kan holde styr på webshop ordre og fysiske ordre.

Der er også ekstra belastning for nettet på sådan en dag, som desværre gør, at ting "fryser" eller man logges af.

Håber du vil give os en chance til på en "normal" dag.

Visage Hudpleje

Uønskede bryn

betalte i dyre domme for at få plukket og farvet bryn, dog uden et eneste spørgsmål om, hvad jeg, kunden, ønsker.
Hun farvede og plukkede blot som det passede hende. Efter det første farve hun puttede på mit højre øjenbryn sagde jeg om det ikke var muligt, at se farven inden eller ihvertfald have indflydelse, men det kunne jeg ikke. De var alt for mørke i forhold til mit eget ønske, så hun måtte fjerne noget af farven igen, men er stadig langt fra tilfreds med resultatet og ikke mindst, at der ingen hensyn til kunden tages. Kommer aldrig på den klinik igen.

2. maj 2019

Bente indrømmer/retter ikke sine fejl

Bente lavede mine øjenbryn, jeg betalte 4200 kr for at få tynde bryn med masser af rød farve i. Al den brune farve forsvandt hurtigt, jeg vidste ikke hun fyldte rød farve i, og det var ikke mit valg, jeg blev ikke spurgt til råds. Bente er/var ligeglad. Jeg er blevet farvet op til 1200 kr flere gange siden, farverne holder ikke, så nu står den røde farve frem. Det kan ikke nytte noget at klage eller sige sin mening hos Bente, hun gider ikke engang kigge mig i øjnene, for Bente har altid ret. Hun retter heller ikke sine fejl eller får sin ansatte til det. Så absolut sidste gang jeg vil bruge visage og kan ikke anbefale dem heller. Jeg har nu givet ca 7000 kr for røde bryn og skal farve dem op hvis jeg ikke skal have konstante spørgsmål om hvorfor jeg har underlige bryn!

1. oktober 2018

Bente laver en smuk og naturlig permanent make-up

Bente laver en perfekt permanent make-up, hun vejleder professionelt, er ærlig og sikre dig et naturligt og smukt resultat.
Jeg har fået så meget ros udefra mht til resultatet af min make-up og det ser så naturligt ud, at folk altid bliver overrasket over at det er permanent make-up!

Man bliver altid mødt af glade medarbejdere og stedet oser af velvære og ro.

Hvis du skal have lavet permanent make-up er der ingen tvivl om, at du skal vælge Bente, hun har super meget erfaring og hjælper dig rigtig godt på vej med, hvad der vil være pænt til netop dig og din natur.

26. september 2018

Erfaring i permanent make-up

Min behandling har givet mig en fin og afdæmpet form og farve, der matcher min alder, min hud og mit grå hår. Det er på ingen måde overdrevet. Derfor fortsætter jeg ved Bente/Visage, hun er super erfaren.
Pas på derude - der laves desværre for meget, som ligner dårlige karrikaturer ...

2. juni 2018

No go - aldrig igen

595,00 kr. fattigere efter en fodbehandling.... hvor mine fødder ser ud som da jeg trådte ind over dørtærsklen, det er ØV... samtidig sad jeg på en briks med strakte ben, fordi de ikke har en fodbehandler stol, med efterfølgende smerter i ryggen. Bare ikke godt nok VISAGE :-( - temmelig professionelt arrangeret og tillige dyrt sted - et af Aarhus´ dyreste.

8. maj 2018

Grå øjenbryn

Grå øjenbryn - not nice.
Jeg har fået lavet permanente øjenbryn flere gange hos Visage Frederiksberg, Nina. Hver gang er det blevet grå. Denne gang skrev jeg en klage til dem og fik et spørgsmål tilbage om behandlerens navn. Herefter har jeg intet hørt. Jeg må sige det er skuffende at man ikke en gang gider at svare og at jeg skal betale 1500 tre gange for at få grå øjenbryn - jeg ønskede mørke brune.
jeg kan derfor ikke anbefale Visage ...
kan se at de heller ikke svarer på folks anmeldelser her på trustpilot så det er åbenbart bare stilen.

24. april 2018