Virum Fysioterapi Anmeldelser 10

4,4

4,4

Efter besøg hos 5 læger fandt Virum Fys årsag til smerter.

Efter besøg hos 5 læger og de havde stillet hver deres diagnose omkring smerter i skulderen, henviste den sidste læge mig til reumatolog, der derefter henviste til fysioterapeut. Jeg kom ned til Casper, der efter ganske kort tid, sagde meget klart. Diskusprolaps i nakken, der trykker på nerven. Det er slet ikke din skulder.
Casper fik ret og jeg er nu i den rigtige behandling. TAK!

20. februar 2026

Bedste fysioterapeut nogensinde

Fysioterapeut David Stahr hos Virum Fysioterapi er en enestående behandler der sætter sig grundigt ind i sine patienters tilstand, og tager stort medansvar for at man kommer i orden igen. Jeg føler mig hensat til en anden tid hvor man ikke bare er et nummer. Hvis man vil have en usædvanlig god og alsidig behandler der samtidig er venlig og humoristisk, kan jeg give mine bedste anbefalinger. Jeg har mødt en del behandlere gennem årene, og ingen kommer op på siden af David. Flere af mine familiemedlemmer har samme oplevelse. Det eneste problem med denne anmeldelse er, at jeg måske selv får svært at få en tid igen, fordi alle vil have tid hos David.

14. februar 2024

Efter et brækket ben havde jeg brug for…

Efter et brækket ben havde jeg brug for genoptræning og kom heldigvis i kompetent 'pleje' hos Jeppe Ekman fra Virum Fysioterapi . Dels interesserede han sig for 'hele mennesket' og så var han superdygtig til at finde de rigtige øvelser og tilpasse sværhedsgraden. Det har betydet, at jeg væsentlig hurtigere end forventet kom tilbage til mit normale aktivitetsniveau - selv min læge var imponeret.
Skulle jeg en anden gang have brug for fysioterapi, så vil jeg ikke tøve med at kontakte Jeppe igen!

15. januar 2020

dygtige og reelle

Jeg har benyttet virum Fys i flere år og kan kun anbefale stedet. Efter en skulder operation har Thomas Thomsen behandlet mig. Jeg er kommet med smerter samt dårlig bevægelighed og efter behandlingen har jeg meget færre smerter og større bevægelighed. Idag er jeg så godt som smertefri og jeg kan bevæge min arm meget mere. Der bliver altid spurgt om behandlingen hjælper, da de ikke mener at jeg skal lægge penge hos dem hvis det ikke virker.
Det virker.!

25. november 2019

Danmarks bedste fysioterapi sted!

Jeg har i snart over 10 år gået hos Virum fysioterapi. Jeg har fået behandling for alt fra nakkesmerter efter uheld, rygsmerter, genoptræning efter knæoperation og min søn på 2 år har også fået behandling der.
Alle gangene har det været med stor succes og efter lidt tid har smerterne været væk. Ville anbefale alle at bruge Virum fysioterapi da der altid er god service og de sætter sig grundigt ind i ens "problem".

7. november 2019

Spild af tid og penge

Første tid på 45 min gik med “snak”, spændte muskler/sene i baglår, som man også kunne læse på henvisningen, og 5 min let massage af låret.....ingen handlingsplan eller råd eller øvelser der kunne laves hjemme. Ny tid ugen efter.
Her var hun 10 min forsinket, og jeg fik den samme “snak” som sidst, og et kopieret ark med øvelser på bold, i maskine, med elastik, med store vægte med hjem men jeg har hverken bold store vægte eller maskiner derhjemme, hvad jeg også påpegede.....hvad med relevante øvelser man kan lave hjemme? Det var så det hele ....ingen massage for at løsne op, det kunne jeg selv gøre derhjemme med varmepude!!
Hun havde først tid igen 14 dage efter men jeg kunne købe en ultralydsscanning til 600kr......
Så ...nej tak...2 behandlinger og en sludder for en sladder.
Det er ikke godt nok! Pinligt

1. november 2018
Virum Fysioterapi-logo

Besvarelse fra Virum Fysioterapi

Tak for din tilbagemelding. Vi er kede af, at du har haft den oplevelse. Du er blevet undersøgt og vejledt i henhold til de retningslinier, der er for symptomer som dine. Vi er kede af, hvis du ikke føler, at dit problem er helt afdækket, og vi håber, at du vil sige til, hvis vi kan hjælpe dig med noget og kan gøre vores arbejde færdigt.

Reddet fra smerte helvedet.

Jeg lå sidste år i september i et frygteligt smerte helvede da min diskusprolaps rørte på sig efter års pause. Kunne hverken sidde stå eller gå uden kramper og voldsomme føleforstyrrelser ned i benene. Medicin m. m hjalp ikke og fik en akut tid inden 3 dage( ringede en fredag) og havde ikke vilde forhåbninger om at kunne hjælpes på nogen måde. Fik en fys som ikke alene formåede at kunne lægge mig ned hvilket var umuligt på det tidspunkt, men også få fjernet kramper allerede den første behandling. Efter anden behandling nogle dage efter kunne jeg trække vejret dybt uden ryggen gik i spontan krampe og efter blot en uge kunne jeg gå mere end 200 meter uden det tog halve timer at komme frem. I dag 8 mdr senere har jeg det meget bedre, det er stadig en kamp på nogle punkter men ved også godt det tager tid at træne en diskusprolaps rask, eller så rask som den nu selv vil. Tak For alt den hjælp. Jeg ved jeg ikke kunne have klaret det uden.

28. april 2013

Jeg blev snydt

Onsdag d. 26/10 henvendte jeg mig telefonisk til Jer ang. henvisningen fra min læge, Christian Freitag, Holte lægehus.
Jeg kunne først få en tid mandag d. 31/10 kl. 08:30, men efter lidt pres fra min side, kunne jeg komme allerede fredag d. 28/10 kl. 07:30, men tiden om mandagen blev bibeholdt.

Fredag bestod ”behandlingen” i, at jeg skulle gentage de oplysninger I i forvejen havde fra lægehenvisningen, derefter blev der sat et kryds på ballen og givet ca. 10 minutters let massage (Lærke).

Jeg mødte op om mandagen 5 minutter før aftalt.
Der var kun én behandler tilstede, som var igang med en behandling.
Mens jeg ventede kom en anden klient, denne modtog [navn fjernet] og startede behandlingen af.
Da mødetiden var blevet overskredet, spurgte jeg denne hvad der var galt, siden jeg var blevet ignoreret (der blev end ikke sagt godmorgen).
[navn fjernet] slog op på computeren og kunne ikke se, at jeg havde en tid denne dag.
Han fandt derefter en tid til mig onsdag d. 2/11 kl. 12:30 hos Lærke.

Onsdag kl. 08:48 blev jeg ringet op af [navn fjernet], som medelte mig at jeg ikke kunne blive behandlet p.g.a. sygdom.
Jeg gav udtryk for min utilfredhed og meddelte ham, at jeg ville opsøge en tidigere bekendt Thai fysiurgisk massør og at yderligere henvendelser ville være nytteløse – og afbrød forbindelsen.

Behandlingen om fredagen var virkningsløs og de foreslåede ”øvelser” kendte jeg (og havde brugt) i forvejen.

Hjemmesiden har intet link til brug ved henvendelser som denne.
Hjemmesiden har ingen prisliste.

Jeg er spændt på hvad de vil taksere denne "behandling" til.

6. november 2011
Virum Fysioterapi-logo

Besvarelse fra Virum Fysioterapi

Til Torben Gerdes Wegge

Vi beklager meget, at du har måttet vente forgæves hos os den omtalte dag. Vi behandler 50-60 patienter om dagen, og det sker heldigvis yderst sjældent, at der sker fejl i vores booking. Denne gang gik det ud over dig, og det er vi kede af.

Med hensyn til behandlingen, har vi gjort, hvad vi umiddelbart kunne. Vi tilbød dig en akut tid udenfor klinikkens officielle åbningstid, og Lærke tilbød at møde tidligere.
Du blev undersøgt grundigt, og en del af det er, at der stilles en række spørgsmål, som sammen med lægens oplysninger danner baggrund for behandlingen. Lægen ved, at vi er uddannet til at undersøge og henvisningens omfang er derfor kun retningsgivende.
Der kan være situationer, hvor patienten er meget smerteforpint og/eller utilpas, og hvor vi må træde varsomt -hvor et forsøg på lindring må være det første, inden en egentlig problemløsning kan finde sted. Vores behandling er altid præget af respekt, og vi drøfter derfor ikke den slags på internettet. Man er altid velkommen hos os til en snak på to-mands-hånd.

M.h.t. priser følger vi sygesikringens overenskomst med Danske Fysioterapeuter.

God bedring
På klinikkens vegne
Pernille Mørch

Vis anmeldelser på alle sprog. (10 anmeldelser)