Føj!
Uheldigvis bruger vores boligselskab disse her, så hold da nu op hvor vi døjer ofte med dem!
De har absolut ingen anseelse for, at de er omgivet af boliger og af folk, der opholder sig i eget hjem.
"Vi skaber en nemmere hverdag for vores kunder" - påstår deres hjemmeside uforklarligt. Hva'? Altså, hvor i alverden de overhovedet FÅR det fra...
De forårsager ved hvert besøg en fuldkomment urimelig larm, både i decibel (kan høres i det halve af byen!) og i tidsomfang (ork, der kan underholdes længe af helt ned til én enkelt lemmedasker med høreværn og en bladblæser). Næsten uanset hvad, de foretager sig anvender de de højst larmende instrumenter der findes. Alle ved jo, der findes stille hækkeklippere, der findes koste, der findes stille ukrudtsbrændere, der findes sågar have sakse...!
Den anden dag gik de rundt i en forholdsvist lille gårdhave og larmede helt afsindigt med ukrudtsbrænder og bladblæser i 5 stive timer! Inkl. da en ældre dame gik lige forbi på en gangsti. Ingen pli til lige at holde inde og lade hende passere. Som sagt NUL anseelse for mennesker.
Hvis de nogensinde bliver givet små projekter, uanset hvor små (en bænk med lidt planter omkring), lader de altid et eller andet være ufærdigt indtil der er gået 8 uger. 8 uger, uransageligt, er åbenbart deres absolutte yndlings- mindste-tid. De kan ikke anbefales mindre. De rocker op, gør hvad der passer dem, skrider og bon'er.
Nej, føj! De burde simpelthen ikke lades i nærheden af levende væsener - mindst af alt slippes løs iblandt boliger, hvor der hviles, kommes sig, arbejdes hjemmefra, passes børn og ældre -- osv. Hvis man vover at appelere til dem overhovedet, er de aggressive / defensive / stokdøve.
Føj!
15. juli 2024