VIP Elo Boost, Türkiye Elo Boosting endüstrisinin açık ara farkla en profesyonel hizmet sağlayıcısıdır. Yüksek kalite hizmetleri, ışık hızında sunarken sektördeki en uygun fiyatlara sahip olmayı başarmıştır. Elo Booster ve Koç kadromuz yalnızca işinde uzman ve alanının en iyilerinden oluşmaktadır. Oldukça sıkı işe alım prosedürlerine sahibiz, profesyonellik dışı hiçbir tutumla karşı karşıya kalmayacaksınız. Bütün başarısı ve profesyonel kadrosu bir yana, endüstri lideri bir şirket olarak müşteri memnuniyetinin önemini anlıyor ve bunu fazlasıyla önemsiyoruz. Müşteri haklarını savunan satın alım politikalarımız, hizmet politikalarımız ve iade politikalarımız mevcuttur. Ya size tam olarak sözünü verdiğimiz hizmeti yüksek kalitede sunarız, ya da paranızın her kuruşunu size geri iade ederiz. VIP Elo Boost olarak her geçen gün hizmet kalitemizi ve müşteri memnuniyetimizi artırmak adına çalışma ve geliştirmelerimize devam ediyoruz. Bu geliştirmeler pazarlama, bütün bilgi ve hizmet sunum sürecinin doğruluğunun yükseltilmesi, mevcut kadronun daha seçkin ve başarılı hale getirilmesi, hizmet ve iade politikalarının gözden geçirilmesi, müşteriler ile daha etkili iletişim, daha iyi hizmet desteği sunumu ve çok daha fazlasını kapsamaktadır. VIP Elo Boost olarak, devamlı daha iyiye ilerlemek hususundaki arzumuzun bir parçası olarak 7/24 çalışmayı asla bırakmadan, size bu muhteşem ekosistemin bir parçası olma zevkini sunarken, biz de mükemmelliyetçi şekilde her gün daha iyiye ilerlemenin gururunu yaşıyor olacağız.
KOZA 1 CAD. 153 / 8, 06680, Çankaya, Tyrkiet
- support@vipeloboost.com
- www.vipeloboost.com
güvenilir ve hızlılıydı şiddetle…
güvenilir ve hızlılıydı şiddetle tavsiye ederim
I am very pleased
The best eloboost page I've ever seen.They work very fast and professionally. I'm sure I will buy the service again
booster who worked for them when i…
booster who worked for them when i wanted to quit they charged back my payment , most of the boosters are not good who don't use vpn and/or might use scripts and put customers account as risk , very bad customer service aswell.

Besvarelse fra VIP Elo Boost