2,8

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Schlechte Erfahrung mit VINVI

Ich habe bei VINVI ein Produkt bestellt, aber es wurde nie geliefert. Trotz mehrfacher Kontaktaufnahme mit dem Verkäufer und Bestätigung von DHL, dass das Paket geliefert wurde, habe ich es nicht erhalten. Der Verkäufer ist unkooperativ und gibt sich nicht die Mühe, das Problem zu lösen.

Ich rate anderen Käufern, vorsichtig zu sein, wenn sie bei diesem Verkäufer bestellen.

5. februar 2026

FINGER WEG....BILLIGSTE CHINA WARE

Nicht kaufen,hochwertig ist hier nur die Verpackung. Billigste China Ware.Bei online Käufen hat man ein 14.tägiges Rückgaberecht, welches man hier umgeht mit dem Argument...wurde ja benutzt.Wie soll ich mir eine Meinung über das Gerät machen, wenn ich es nicht nutzen darf? Und wenn es so toll wäre,wie sie sagen,warum sollte ich es dann nicht behalten wollen? Also Finger weg,hier wird nicht gespart, nur drauf gezahlt.

10. januar 2026

Ik ben zo blij met de dermaglow

Ik ben zo blij met de dermaglow! Niet alleen met het apparaat zelf, maar met de hele ervaring. Toen ik een probleem had met de levering, stond de klantenservice direct voor me klaar en werd ik geholpen door een echt persoon i.p.v een chatbot die er niets van begrijpt. Toen ik mijn Dermaglow ontving, heb ik hem meteen gebruikt en na een aantal weken regelmatig gebruik merk ik echt verschil. Mijn huid oogt veel frisser!

12. marts 2025

Aanrader

Toppp ervaring! Ik heb gisteren mijn bestelling ontvangen en ik ben superenthousiast. Ik had een Derma glow besteld als cadeautje voor mezelf en ik ben er superblij mee. De prijs-kwaliteitverhouding is ideaal. Ik bestel er binnenkort nog meer als cadeautjes voor mn moeder en zusje.

23. november 2024

Wat een eerlijke webshop

Nadat ik de reviews over deze webshop had gelezen was ik bang om te bestellen maar ik wilde zo graag deze product hebben toch maar besteld ik moet eerlijk zeggen levering was snel mijn emails werden netjes beantwoord echt gewoon een warm welkom met een brede smile van mij naar vinvi toe dames bedankt voor de fantastisch product dat ik bij jullie heb mogen kopen en ga zo door ik ga zeer zeker weer bestellen bij vinvi en vinvi is zeer zeker geen OPLICHTERS.

22. november 2024

Ontzettend Slecht!

NOOIT MEER! Wat een dramatisch slecht bedrijf. Weet niet waar te beginnen: leveren niet wat ze beloven, arrogante klantenservice (die dreigt met advocaten) en producten die ook nog van slechte kwaliteit zijn. Kijk vooral even verder zou ik zeggen.

17. oktober 2024
Vinvi-logo

Besvarelse fra Vinvi

Beste Cindy,

Allereerst excuses voor de late reactie. Je hebt de notificatiemelding voor deze review uitgezet, hierdoor ontvingen wij geen bericht van je review en vandaar dat we nu pas reageren.
We vinden het nogmaals vervelend dat je de actie verkeerd hebt geïnterpreteerd. Maar ik wil je oprecht op je hart drukken dat het hierbij echt gaat om 2 producten die je zou ontvangen en geen 4. Ik heb je persoonlijk tot 2 keer toe gesproken over dit probleem. Daarbij heb ik zelfs screenshots gestuurd van je eigen winkelmand en daarbovenop de bestelbevestiging die je per mail van ons hebt ontvangen. Deze screenshots tonen beide een aantal van 2 aan. Om dus te zeggen dat het geen wat wij stuurden iets anders was, is niet eerlijk. Daarnaast zijn er veel van deze broekjes verkocht en hadden we de website echt wel aangepast als we ditzelfde signaal vanuit meerdere klanten kregen te horen.

Nadat we in een eindeloos welles-nietes verhaal kwamen en je dreigingen begon uit te spreken over dat we oplichters etc zijn en je stappen tegen ons zou ondernemen, hebben we het contact inderdaad verbroken. Dit omdat wij op een normale manier in gesprek willen.

Ten slotte betreuren wij het oprecht dat je ons hier publiekelijk uitmaakt voor oplichters. We zijn een hardwerkend team dat op een eerlijke manier met klanten omgaat. Ben je ontevreden? Dan stuur je de producten terug en krijg je netjes je geld terug. Ook jij!

Het valt me op dat je in andere reviews ook regelmatig uitspraken over oplichterij doet bij andere bedrijven. Houd er alstublieft rekening mee dat het gebruik van sterke woorden zoals 'oplichterij' een grote impact kan hebben. We begrijpen dat je teleurgesteld kunt zijn, maar we moedigen je aan om je feedback op een constructieve manier te delen, zodat we samen naar oplossingen kunnen zoeken.

Vriendelijke groet,

Ines