Jeg har efterhånden lavet flere køb hos Vinolicious.dk og har hver gang været imponeret over deres gode kundeservice med hurtige svar det meste af døgnet. Bestilling og levering sker hurtigt og... Se mere
Tak for flere gode oplevelser, både med hensyn til service, personlig vejledning og levering. Men mest af alt i forhold til smagsoplevelser og prisniveau, der er yderst rimelig, hvis man sammenligner... Se mere
Har nu handlet et par gange hos Vinolicious og købt forskellige vine. Hver gang har det været en særdeles god oplevelse, men det jeg er nødt til at fremhæve som særlig godt, er at Vinolicious går mod... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Kundeservice har åbent alle hverdage fra 9-17
Naverland 29A, 2600, Glostrup, Danmark
- 61 42 61 52
- info@vinolicious.dk
- www.vinolicious.dk
Andre kiggede også på
Fremragende vin
Flinke og dygtige folk, der har styr på deres vin. Kan varmt anbefales.
Flot service, lækre vine
Jeg oplevede hurtige svar på mails, god pris på den ønskede vin, hurtig afsendelse af vinen med posten. Ekstra god service med levering af vinen i en trækasse, da jeg ønskede kassen til "kælderen", selvom vinen ikke som standard leveres i en sådan kasse. Handler klart igen hvis muligheden byder sig. Vil anbefale dem til andre. Kan ikke komme på noget som skulle være anderledes.
Fantastiske vine/god pris
Har nu handlet for 20 gang hos Vinolicious og der tegner sig det samme billede. Hurtig personlig svar på mine spørgsmål, nem bestilling, levering til tiden.
Kan kun anbefale af handle hos dem. God oplevelse.
Super vin, pris og service
Godt og fokuseret sortiment af vin i flere (og meget rimelige) prisklasser. Service og levering i absolut topklasse.
Vin fra passionerede folk
Jeg kan varmt anbefale Vinolicious. God vin til utroligt fair priser.
Fantastisk vin til skarpe priser
Jeg anbefaler med glæde vinolicious til alle som vil have super vin til skarpe priser. Bestillings- og leveringsprocessen er hurtig og effektiv.
Kun det allerbedste er godt nok
Fantastiske vine til fantastiske priser....det bedste sted at navigere omkring og gode beskrivelser! Hurtig levering, stor tilfredshed!
Fornem service
Godt udbud i web shoppen.
Varerne blev leveret til tiden.
Fantastisk vi og fantastisk service
Glimrende vin rådgivning, fantastiske vine og fantastisk service
Dejlig vin og perfekt levering
Vinen fra Vinolicious lever fuldt op til beskrivelsen og der er overensstemmelse mellem pris og kvalitet.
Leveringen var hurtig og effektiv.
Lækkert og bredt sortiment, leveret med en super service...
Klar anbefaling.
Godt vinsortiment, god og hurtig levering, glimrende service.