1. Spiltjeneste
  2. Kasino
  3. Videospilbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Spil på avancerede danske spillemaskiner online og vind store pengepræmier

3,3

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

Ingen stjerner

Ingen stjerner
Grotesk spilleside...aldrig om jeg gider spilde min tid på noget så dårligt som det her...det er til at kaste op over... forretninger med spillemaskiner giver 100 gange flere gevinster...svindel åbenlyst

25. februar 2026

Hej Kim

Efter at have læst din anmeldelse her samt de 19 andre 1-stjernede anmeldelser af danske spillesider, som du har skrevet, vil jeg anbefale, at du overvejer, om spil om penge er noget for dig. Det lyder bestemt ikke sådan.

Spil skal være underholdning og give nogle sjove timer – ikke være en så tydelig kilde til frustration og negativ stemning.

Angående dine grundløse beskyldninger vil jeg understrege, at vi med dansk spillicens er kontrolleret af Spillemyndigheden og lever op til alle gældende love og regler på området.

Jeg vil anbefale, at du lukker din spillekonto hos os og kontakter StopSpillet.dk på 70 22 28 25. Her kan de hjælpe dig med de negative oplevelser.

Mvh,
admin, vindstort.dk

Rigtig god spille side,hvor du kan…

Rigtig god spille side,hvor du kan spille med for 5 øre efter de store potter..
Hurtig udbetaling som regl samme dag også søndag :)
God support som gir svar indenfor kort tid..
Gratis lodtrækning om 100kr 3 x om ugen og bonus ved
større indbetaling..
Har spillet på siden starten :)

1. marts 2025

Besvarelse fra Vindstort.dk

Mange tak for din anmeldelse Peter. Super at høre fra brugere der har været med i så mange år.

God spilside.

Har spillet der i mange år, altid god support og gode spil.

3. februar 2025

Besvarelse fra Vindstort.dk

Mange tak for din anmeldelse. Vi er altid super glade for at høre at vores brugere er tilfredse, og så over en mangeårig periode gør det endnu bedre.

Jeg skrev og fortalte dem at deres…

Jeg skrev og fortalte dem at deres maskiner ikke overholdte lovgivning på et simpelt område, der hedder at et ur altid skal være synligt på spillemaskiner med licens fra spillemyndigheden.. og hvad gør de? Lukker min konto.

Pinligt. Kort og godt.

6. marts 2024

Tak for din henvendelse.

Alle vores maskiner overholder lovgivningen. Dette er kontrolleret af Spillemyndigheden, som hvert år godkender spiludbuddet på vindstort.dk.

Efter vi modtog din henvendelse til vores support, undersøgte vi din påstand om, at uret ikke var synligt. Vi testede dette på de fleste browsere, men kunne ikke genskabe fejlen med det manglende ur. Vi har desuden aldrig tidligere modtaget en klage om dette i de mere end 13 år, vi har kørt disse spil. Derfor konkluderede vi, at problemet skyldtes opsætningen på dit system.

Som du korrekt nævner, står det i kravene, at uret skal være synligt. Dette er bl.a. for at sikre, at spillerne ikke mister tidsfornemmelsen under spillets afvikling. Derfor måtte vi desværre konkludere, at vi ikke kunne levere vores produkt til din opsætning på en ansvarlig måde og dermed blev nødt til at lukke din spilkonto.

Super Side

Siden og spillene er fine nok. Og Sjove er de også.
Spiller herinde ganske tit og deres % er en af de absolut højeste indenfor klassiske automater på nettet. 88% Rent på alle Automaterne, på alle satser.

Der er en Rigtig god Atmosfære og folk er flinke på siden i chatten, Supporten er rigtig god og hjælpsom.

Prøv den! Det en Super god side.

15. august 2022

Besvarelse fra Vindstort.dk

Mange tak for din anmeldelse.

DANMARKS dårligste spille side

LAD være med at spille på denne side virker meget utroværdigt at det er de samme profiler der vinder lige meget hvor de spiller på dette sted de har nogle maskiner hvor du kan få direkte udbetaling har spillet et stykke tid på den de kalder sølvpilen dus og guldminen dus disse maskiner giver ingen gevinster koster en formue at kører features op og når du endelig får spil giver de ingenting de skulle måske også lade nye spiller vinde lidt så kunne det være de fik flere spillere. Ved ikke hvordan de har fået godkendt dette sted måske over en flaske brændevin lol

11. februar 2016

virker som et utroværdigt spille side

har igennem et stykke tid spillet på denne side deres maskiner giver en rigtig dårlig udbetaling på deres spillemaskiner de giver næsten ingen spil og jackpot kan ikke rammes oplevede en gang på bar fik jackpot chance den stoppede et par sec på jackpot derefter gik den vider og gav 200 kredit den tid jeg har spillet på denne side har det kun været de samme spiller der vinder noget der så vindstort kan man godt tillade sig at sige er lige som bageren slår for store brød op så derfor 000000000000 stjerner herfra til denne spil side da det virker meget utroværdigt de få gevinster deres maskiner giver desværre skulle give 1 stjerne

8. juli 2014