Vindelev Ramme Anmeldelser 16

4,5

4,5

Fabelagtig rådgivning og super produkter

Fabelagtig rådgivning på telefonen og ekstremt hurtig produktion på værkstedet med efterfølgende levering. Det er altså service som i gamle. Meget imponeret og vil stærkt anbefale andre at handle kunstartikler her.

19. november 2024

Topkvalitet

Vindelev blindrammer sælger supergode rammer. Igennem mindst 20 år som jeg har købt rammer hos Vindelev Blindrammefabrik, har jeg ikke modtaget en eneste som har været skæv. Og der er altid høflig og venlig betjening. Topkvalitet til en god pris. De har min bedste anbefaling.

23. januar 2024

Humor, viden og service

Humor, viden, service
Jeg er endnu aldrig gået fejl af min køb hos Vindelev Blindrammefabrik - hverken lærreder, maling eller al mulig andet i deres lille butik. Her mødes jeg af humor, viden og service - og hvad Henrik måske ikke lige ved, det finder han da bare ud af.
Kan kun anbefale at køre ud til dette dejlige sted - eller alternativt bestille online. Det er en dejlig og positiv oplevelse.

24. oktober 2023

Autentisk lille forretning med store…

Autentisk lille forretning med store muligheder!
Altid personlig, jordnær og ærlig service. Ved “haste” bestillinger er de simpelthen bare effektive og imødekommende. Jeg er fast kunde og MEGET tilfreds hver gang!

2. februar 2022

Nok de bedste lærreder du kan købe i Danmark

Kompetent og personlig service. Min oplevelse er at der ikke bliver sparret på holdbarhed og kvalitet. Træet slår sig aldrig med tiden. Lærredet er meget hårdt strammet op. Kvaliteten på lærredet er helt i top uanset, hvilken type du vælger. Dvs stærke lange fibre, ingen knuder og fejl i vævningen, og så er det altid grundet rigtig godt.

6. april 2021

Jeg lavede en lille ordrer, og så ved betalingen, at de gerne ville have et sted, hvor de kunne sætte varen, hvis jeg ikke var hjemme. Jeg skrev så, det kunne ikke lade sig gøre, da jeg boede i et område, med rigtig mange mennesker. Men jeg ville være hjemme, bare de lige gav mig besked dagen før.

Dagen før (altså i fredags) fik jeg så en besked på min telefonsvarer, at varene ville være hos mig mandag med GLS.

I dag har GLS så været her og aflevere varen.

Det kalder jeg rigtig fin service, og det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos dem.

13. august 2018

Mangelfuld kundeservice ved reklamation.

Jeg købte 5 poscatusser på Kreative dage i slutningen af oktober 2017. Da jeg kom hjem opdagede jeg at den ene var defekt. Jeg skrev en mail, og fik hurtigt svar den 1/11 om at de ville sende en ny tusch. Jeg så dog aldrig noget til den nye tusch. Midt i november skrev jeg derfor en mail igen, men fik ikke noget svar. Først den 27/11 fik jeg så en mail fra GLS om at Vindelev Blindrammefabrik havde sendt en pakke til mig. Denne pakke blev så væk i GLS' system. Jeg fulgte proceduren, og skrev en mail til Vindelev Blindrammefabrik 7/12. Heller ikke denne mail har jeg fået nogen form for svar på, så her 2½ måned senere har jeg stadig kun en defekt poscatusch og følelsen af en kontakt der startede fint, men endte med at være en temmelig mangelfuld kundeservice.

13. januar 2018

Jeg bestilte passepartout arker, og i min samtale med Henrik, hvor jeg gave besked om at jeg skulle bruge dem i samme uge, var det først efter min bestilling på deres webshop, at jeg opdagede at deres leveringsperiode er op til 8 dage ( hvis jeg husker rigtigt) Men ingen tale om det! jeg fik min bestilling lynhurtigt hjem!

Tak for super vejledning og hurtig levering!

26. september 2017

Har du brug for professionel …

Har du brug for professionel vejledning, til dine køb, så kan du roligt købe dine ting hos Vindelev Ramme! Her får du en super betjening af Henrik, som ejer virksomheden. Henrik er vokset op med virksomheden, som Faderen grundlagde. Der findes ikke bedre rådgivning inden for dette område, noget sted i dette land.
Iøvrigt så bliver varerne også leveret, hurtigt og sikkert!
Hilsen en tilfreds kunde!
Mvh
Klaus

8. september 2017

Mine vare dukkede ikke op men

Mine vare dukkede ikke op, ringede til dem og fik en god service. De var søde og venlige og beklagede mange gange. Nu håber jeg varerne kommer :-) det gjorde de har aldrig haft problemer siden 👍

11. december 2014

Service og viden

For kunstnere er denne virksomhed lidt af et slaraffenland. Den har alt hvad hjertet kan begære. De fører kun materialer de selv tror på er i orden, Jeg har brugt nogle af deres akryl studiefarver til et udendørs maleri på en mur. den holdt i næsten 10 år i Thy, hvor vejret ikke skåner tingene.

Hold selv styr på hvad du vil bruge af penge, ikke fordi det er dyrt, men fordi de har mange interessante ting.

Henrik er god til at finde de oplysninger man har brug for, og finde ud af hvad det er for et produkt der har de egenskaber man eftersøger. er i øvrigt en god underviser..

Hvis der er en ting man ringer, og siger at det haster virkeligt meget, kommer det næste dag. Selv når der først bliver ringet kl 15, har jeg oplevet at få det næste formiddag. Haster det ikke, og de har det på lager, kommer det som regel inden for en uge

Her 6. december 2022 holder den her anmeldelse. De ved hvad service er; - og igen super hurtig levering!!!

3. november 2011

Er dette din virksomhed?