Vildmarks.dk Anmeldelser 707

4,9

Bestillingen af varen og leveringen gik rigtig fint. Men returingen af varen, tog rigtig lang tid p.g.a. Post Danmark, hvorfor anmeldelsen tidligere var dårligere. Men varen er endelig kommet frem (ef... Se mere

Gavekortet var lavet som et fint dobbeltkort med illustration. Der fulgte desuden kuvert med. Sammen med resten af min bestilling ankom pakken nogle få dage efter bestilling. God service. Kan kun anbe... Se mere

Ringede til butikken angående størrelse på et jagtsæt, og fik hér god vejledning. Jeg bestilte tøjet mandag og afhentede det tirsdag. Tøjet passer godt i den anbefalede størrelse, så jeg er godt tilfr... Se mere

1. Jagtbutik

Vildmarks er en netbutik, som har specialiseret sig i at tilbyde et bredt udvalg af jagttøj og jagtudstyr. Vildmarks er grundlagt i 2007 af personer med en brændende interesse for jagt, hvilket sikrer, at vi altid kan tilbyde vores kunder den bedste rådgivning og service.

4,9

Hurtig levering, super tilfreds

Vildmarks havde præcis den thermo-kande jeg ville give i gave. Var spændt på om den kom til tiden, men ingen problem. Bestilte tirsdag og afhentede om torsdagen, så jeg er super tilfreds.

25. februar 2015

Hej Palle
Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en nem og sikker oplevelse - det er det vigtigste for os her hos Vildmarks

God service!

Jeg fik tilsendt en forkert varer, men fik hurtigt god service i det jeg fik returportoen retur og hurtigt tilsendt den korrekte vare.

24. februar 2015

Hurtig ekspedition og rigtig god service. God kvalitet til prisen.

Jeg bestilte et sæt rosto premium, en skydevest, et patronbælte og en vildtgalge. 2 dage senere havde jeg pakken.
Jeg er ny jæger og det budget jeg vil bruge på jagt, forsøger jeg at holde nede på et lavt niveau. Jeg skulle have mig et sæt tøj plus lidt andet som næsten ikke er til at undvære. Jeg besluttede mig for at handle hos Vildmarks.dk da jeg havde fået dem anbefalet af en kammerat. Man får rigtig meget for pengene hvis man køber et af deres tøj sæt. Det er en hel pakke med undertøj fleece vanter kasket bandana osv. Det tiltalte mig. Jeg købte et sæt rosto premium. Tøjet er fint til prisen taget i betragtning de andre ting man får med. Jeg synes bare at jeg godt ville ofre lidt mere da jeg havde prøvet det. Jeg kunne ikke helt forlige mig med velour stilen. Jeg ringede til vildmarks en sen eftermiddag for at få lidt anbefalinger til hvad jeg så skulle vælge i stedet. Jeg fik en god snak, og valget faldt på et sæt thorn. Jeg sendte det første retur. Bestilte det nye sæt og betalte differencen via bankoverførsel. Det var onsdag aften, den nye pakke kom fredag! Der blev jeg ikke skuffet. Det virker til at det er en rigtig god kvalitet til prisen. Sættet består af en sæt tyndt undertøj, et sæt tykt undertøj (rigtig fedt), en tyk fleece (rigtig fed), jakke, bukser, vanter, bælte, kasket, bandana, myggenet. Jeg har været ude at prøve tøjet samme dag som jeg fik det. Jeg er allerede meget glad for det. Og så er det faktisk ret pænt. Jeg kan nemt finde på at bruge det til andre udendørs aktiviteter end lige jagt. Jeg har mange år på bagen med frilufts/vildmarksliv. Deraf har jeg stødt på en masse udstyr og beklædning. Det bedste tøj er meget dyrt, det ved vi. Med tøj fra Jahti Jakt, synes jeg man får lidt mere en man betaler for. Glæder mig til at se hvor lang tid det holder.

16. februar 2015

Hej Torben
Tak for din anmeldelse - jeg bliver altid rigtigt glade for at høre positive historier fra vores kunder.

Super fin service

Købte et par støvler som en julegave, og da de desværre ikke passede i størrelsen, var det bare at returnere det første par - og vupti - så modtog vi et par nye :-)

7. januar 2015

Hej Pia
Tusind tak for de rosende ord, og fordi du tog dig tid til at bedømme vores virksomhed.

Tilfreds med at handle hos Vildmarks.dk

Modtog grejet efterfølgende dag. Forventninger (forhåbninger) absolut indfriet mht. kvaliteten på Jaktia-produkter

6. januar 2015

Hej Peter
Tak for din kommentar - vi bliver altid rigtigt glade for at høre positive historier fra vores kunder.

Super nemt og billigt.

Det er super nemt og billigt at handle der. Købte et par hunde halsbånd som dog kun holdte 20 min. Så var begge hunde unden halsbånd på resten af jagten. Plastik låsen er simpelhen for tynd i materialet. Hvilke måske også afspejler sig i prisen. Godt de gamle ikke var kommet på forbrændingen endnu. Så lad vær at købe halsbånd hvis du har hund i størrelse hønsehund. De er ikke stærke nok..

4. januar 2015

Hej Hans
Det er med stor beklagelse hvis du har fået et produkt som ikke er i ordren, men det kan jo ske. Du kunne havde sendt os en mail på info@vildmarks.dk eller kontaktet os på 29867474 så vi havde en mulighed for at hjælpe dig, da det er første gang vi har hørt om at de ikke kan holde i låsen. Vi vil nu foretage nogle test selv, da vi ikke ønsker at leve nogle produkter hvor der kan rejses tvivl om kvaliteten.
Mvh
Flemming Mortensen

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. Dejligt at få sine varer så hurtigt i en travl tid. Alt fungerede perfekt.

Hej Janne
Mange tak for de rosende ord - dem er vi rigtigt glade for.

Fantastisk service

Hurtig levering. Super varer. Lever fuldt op til forventningerne. Meget service minded. Vil klart handle der igen.

Hej Bettina

Ingen problem

Jeg bestilte varen og den kom 2 dage efter

Hej
Tak for din anmeldelse ... :)