Fantastisk virksomehed
Fantastisk virksomehed, hvor de ansatte brænder for deres arbejde!
Special Pædagogisk vikar bureau
Slotsbryggen 14A, 4800, Nykøbing Falster, Danmark
Fantastisk virksomehed, hvor de ansatte brænder for deres arbejde!
Vikaren Nu ApS ledes af de 2 dygtigste, kompetente, empatiske og strukturerede ledere/direktører, jeg nogensinde har stiftet bekendtskab med.
Ved første konsultation/samtale om vagter samt ved ansættelse, var de gode til at tydeliggøre hvad de stod for. Mange gange, er virksomheder og deres folk gode til at smørre tykt på, når de gerne vil "sælge varen". Jeg må ærligt indrømme, at de har kunne leve op til dét og meget mere.
De formår at leve op til det kerneydelserne, de lytter til medarbejderne, justerer og flytter gerne rundt på egen tid, for at imødekomme medarbejderens ønsker hver især. Det er over alle forventninger!!
Jeg er helt og aldeles fan af, at være med på deres hold.
Mange varme hilsner
Maja
3 gange er jeg blevet oprettet i deres system. Hver gang får jeg af vide de ikke har noget, sidste gang ringe de til mig og siger de har et job, jeg skal så komme derind til samtale hvilket jeg så gør. 4 dage efter ringer jeg selv tilbage for at høre mere om det job, jeg får så bare af vide at det ikke var aktuel alligevel. Det er det dårligste vikar selskab jeg længe har oplevet og jeg føler mig så til grin. Jeg fraråder alle at melde sig ind i Vikaren dk det er kun dårlig oplevelser man får hos dem.

Besvarelse fra Vikaren Nu ApS
Som medarbejder kan jeg fortælle at det er det bedste job jeg nogensinde har haft, altid glade chefer og kollegaer samt kunder. Vi er altid klar til at springe til og hjælpe hvor vi kan. Jeg er vild med det!
I forbindelse med et hårdt og opslidende sygdomsforløb, havde vi brug for hjælp til hverdagens mange gøremål og var så heldige, at finde frem til Vikaren nu, der kunne tilbyde lige det vi havde brug for - og mere til. Vi fik hjælpe til rengørring og generel støtte i vores svære situation - og fik også tilbudt hjælp til at hente datteren fra skole, lave mad og en masse andet.
Alt sammen med fokus på os og vores behov. Og så har de rent faktisk tid. Tid til en snak om det der var hårdt og til at sikre sig, at tingene er som de skal være.
Samtidig var de fleksible når behovene ændrede sig og i en ellers utryg tid, var det fantastisk at opleve denne tryghed og have nogle mennesker, der var på vores hold og både kunne og ville hjælpe.