Viby Travel A/S Anmeldelser 15

4,5

1. Rejseselskab

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Viby Travel A/S er stiftet i 1985 og har specialiseret sig i rejser til Sunny Beach i skolernes sommerferie.

4,5

Alt for mange problemer...

Jeg rejste i starten af sommerferien til Sunny Beach via Viby med to veninder - vi havde fået et tilbud på en rejse og vi ville bare gerne afsted!
Første problem opstod før vi overhovedet var kommet afsted. Vores fly blev ændret og afrejse blev rykket en dag - okay okay da, vi fik en dag mere dernede, det var så i orden. De rigtige problemer begyndte først at dukke op da vi var dernede...

Vi tre piger kom ganske godt i snak med to af guiderne, som havde regelmæssigt run på hotellerne. En formiddag var vi de eneste vågne gæster af den lille flok vi var afsted (det var som sagt lige først i sommerferien, gymnasiernes læseferie var knap nok slut), så de to guider hang ud ved poolen på vores hotel sammen med os tre piger. Efter den dag var der ikke run på vores hotel igen en eneste gang, hvilket betød vi selv måtte fixe hvad end vi havde problemer på værelset og hotellet. Da vi spurgte til hvorfor fandt vi ud af de to guider havde fået forbud mod at tilbringe tid med os og den sidste guide var rygende ligeglad, fordi... ja, what do I know? Det blev dog langt fra den eneste gang vi havde problemer med hende.
En af de sidste aftner gik det galt for os og vi var nødt til at komme på hospitalet med den ene af mine veninder. Det var tidligt om morgenen og jeg følte mig direkte til besvær da jeg ringede til den telefon vi havde fået at vide vi kunne ringe til 24 timer i døgnet hvis vi havde en nødsituation - og personligt synes jeg i hvert fald behov for hospitalhjælp er et nødstilfælde! I sidste ende endte en DUF-guide vi var blevet venner med og en fremmede dansk gut med at hjælpe os med at skaffe en ambulance og således blev det også en DUF-guide vi havde med på hospitalet i stedet for vores egen guide, som dukkede op to timer efter hvor begge mine veninder sov og jeg sad fuld af adrenalin og gloede ud i luften. Her fik jeg at vide jeg roligt kunne tage hjem og sove da hun nok skulle blive hos mine veninder, der begge havde alvorlige problemer med at finde rundt og derfor havde været afhængige af mig som "mor" for gruppen til at finde rundt. Jeg ville gerne hjem og sove, så jeg gik hjem til hotellet og faldt i søvn.
Timer senere vækkede pigerne mig. De var forvirrede over hvor jeg var blevet af og de anede ikke hvad jeg snakkede om at givne guide havde lovet at blive hos dem - hun havde været long gone da de vågnede! Senere kom hun dog hen på vores hotel før at høre hvordan vi havde det. Hende der havde været indlagt var ikke helt på toppen, hvilket blev "belønnet" med en ufrivillig tur i den (meget kolde) pool fordi vi havde "vækket" guiden midt om natten - for at få hende til at passe hendes job, altså!
Vi fandt også ud af denne guide (som var den eneste kvindelige) flere gange havde inviteret på "tøseaftner" med de andre piger fra rejsegruppen, næsten hver eneste aften dernede, hvoraf vi tre piger blev inviteret en gang.

Overall havde vi dog en rigtig god tur - så længe vi passede os selv og holdt os i nærheden af DUF-guider når vi havde brug for hjælp. Jeg ved i hvert fald godt hvem vi rejser med til næste sommer!

6. december 2012
Viby Travel A/S-logo

Besvarelse fra Viby Travel A/S

Kære Freja.

Mange tak for din anmeldelse!
Jeg er rigtig glad for, at høre, at i trods alt har haft en god og velfortjent ferie☺

Jeg kan absolut forstå jeres frustration over den manglende guide hjælp… eller i hvert fald, at det har føltes sådan for jer og det er jeg selvfølgelig rigtig ked af skulle ske for jer.
Der er ingen tvivl om, at guiderne er der for, at i som gæster skal føle jer trygge på jeres rejse!

Svaret på, hvorfor guiden ikke har været hos jer hurtigere har været svær for mig, at opstøve.
Men de har med garanti haft rigtig meget at se til og har derfor helt simpelt ikke kunne være hurtigt nok hos jer… og det er selvfølgelig IKKE ok, når man står i en nødsituation.

Det gør mig dog rigtig glad, at høre, at vores kollegaer på destinationen stod klar til, at hjælpe jer i øjeblikket.
Sådan arbejder vi også og har på samme vis mange gange hjulpet deres gæster.
Det er jo bare rigtig fantastisk, at det kan komme vores gæster til gode☺

Glædelig jul & Godt nytår.

Pernille Thomsen
Viby Travel

God service før afrejse

Jeg vil allerede godt smække 5 stjerne i røven af viby..

Vi er ikke engang taget afsted endnu, men føler satme der er styr på det hele.. Vi havde lidt problemer, men henvendte os til den online chat support. Det gav pote og alt var i vinkel..

2 dage efter ville en kammerat gerne med, VUPTI, vi skrev igen på supporten og ja, 2 minutter efter var det ordnet..

Den uge vi er afsted ved jeg med sikkerhed også bliver til et 10 tal.. Og hvis ikke, ja så kan man ikke gi' viby grunden..

Vi vil gerne sige tak her fra V.G.A "Vi går amok"
I kan tro vi glæder os til uge 30..

Party on rockstars!

10. juli 2012

Super fed oplevelse - som helt klart skal gentages

Min veninde og jeg havde en fantastisk tur, med et hav af oplevelser!
Alt gik som det skulle, og der var en masse gode arrangementer mht. fede fester. Der var gang i den 24/7! Der var rigtig gode tilbud på mad steder og drinks i baren osv.
Desuden havde vi nogle rigtig gode guider, som sørgede for at alle var tilfredse, og var klar på at feste med os. De var altid glade og hjælpsomme.
Det eneste "negative" var at vores selskab Viby Travel blev slået sammen med Ung Rejs, uden vi vidste det - så de tilbud vi havde købt os til, passede ikke helt på Ung Rejs' tilbud. Men dette blev ordnet, sådan så vores tilbud indgik som nogle lignende tilbud. Så alt blev ordnet alligevel :-)

Dette var helt sikkert ikke den sidste tur!

21. januar 2012

første, men ikke sidste gang!!

Mig og min veninde havde en super fed ferie, til Sunny Beach da vi rejste med Viby Travel i sommers. Det var nogle utrolig søde guider, og de hjælper en, alt det de kan. utrolig god service!
til sommer rejser vi med Viby igen, ingen tvivl om det!

11. januar 2012

Super!

Det var nok den fedeste ferie for mig endnu. Vi var meget tilfredse med rejsen, og især med guiderne som virkelig gjorde alt for at vi skulle have så fed en ferie som muligt. Vi skal helt klart afsted igen!

6. januar 2012

Vi havde den bedste ferie!

Vi havde den bedste ferie man kunne ønske sig. Rigtig lækkert hotel med gode service. Fantastisk sted med ALT hvad man ønsker sig - fest, farver og sol.
Vores guider var rigtig venlig og gode til at få os med på de forskellige ting b.la. kan pubcrawl varmt anbefales - god måde at opleve Alanyas natteliv på for første gang.
Helt klart et sted vi vil besøge igen :)

26. november 2011

Viby er et fantastisk rejsebureau

Jeg kan stort anbefale at rejse Viby . Guiderne er
Super på rejsen , og de sørger virkelig for at du får den fedeste oplevelse nogensinde :) de allesammen super og snakke med , og festglade mennesker er de :)

Super service !

Jeg har rejst med Viby to år i streg og har været yderst tilfreds med det. rigtig gode guider, som virkelig ved hvad de har med at gøre.
Jeg rejser med glæde med dem igen !

25. november 2011

HELT IGENNEM EN UNIK OPLEVELSE!

Rejsen med Viby har været one-of-a-kind! Hotellet og festerne var rigtigt godt, og man mærkede klart, at guiderne var med på at fyre den af sammen med os gæster..!
Derudover vil jeg gerne understrege, at jeg er 25 år, og det betyder bare, at rejsen med Viby er alsindig, og ikke bare kun for de alleryngste på 16-18 år.

25. november 2011

Fantastiske guider, mindre god standard overordnet på festerne

Ferien var helt perfekt; hente i lufthavnen med et smil.
Guiderne var der hele tiden; ved poolen, stranden, festerne og ikke mindst kom de til os på værelserne for at sikre alt var iorden.
Teamet af guider virkede næsten perfekt.

Eneste klage er at der skal styr på de tilbud man køber hjemmefra fx VIP kort, for at man ikke skal diskutere med de lokale om tilbud/goder. Samt flere tilbud om fx fodbold på strand mm, hvor tidspunkterne skal informeres, og man skal evt vises lidt rundt efter intro mødet.
Samt det er træls man ikke må score jeres lækre guider ;)

23. november 2011

Intet mindre end perfekt ferie

Har kun haft gode oplevelser med Viby. Under opholdet var der styr på alting og der var hele tiden synlige guider vi havde mulighed for at snakke med, hvis vi havde lyst - hvilket var super rart.

Fest og glade dage!

Jeg rejste i 2010 med en veninde til Sunny Beach. Jeg havde aldrig hørt om Viby Travel før, men fandt det via. google. Vi tænkte, las os da prøve! Det var super fedt! Fantastiske guider, men højt humør og de var altid til at få fat på. Fede arrangementer og jeg synes personligt det var til fair priser. Kan klart anbefales.

Gennemført ferie!

Viby travel arrangerede den bedste ferie for os. Vi var 7 piger som tog afsted til Sunny Beach i sommeren 2010, og havde den sjoveste tur. Bestillingen og betaling af rejsen var super nemt, og var der problemer eller man havde spørgsmål vedrørende rejsen, var Viby's kundeservice utrolig flinke til at hjælpe os. Guiderne på destinationen var glade, hjælpsomme og brugte kræfterne på at gøre os tilfredse. Kan kun anbefale andre unge at rejse med Viby travel, da de gjorde vores ferie helt speciel.

23. november 2011

den fedeste ferie nogensinde!

Min veninde og jeg bestilte en rejse til Golden Sands, Bulgarien af Viby rejser, som vist er blevet til ung rejs nu.
Men vi fik utrolig meget hjælp og viby var meget gode til at svare hurtigt, så det skal de have ros for.

Desuden skal guiderne dernede også have ros, fordi de var med til at gøre vores ferie endnu bedre, eftersom de holdt mange fede fester og fordi de var til rådighed 24 timer i døgnet.

Det var ikke første gang jeg var i Golden Sands, men det var helt bestemt den bedste tur, fordi vi valgte det rejse selskab vi gjorde!

12. juli 2011