Dårlig virksomhed
Hold jer væk fra Viborg caravan center Viborg.
Vi købte en brugt camping vogn hos dem D. 01/06 - 16
Vi hentede vognen den samme dag, og så vi kommer hjem åbner vi vinduerne i vognen, da der er pænt varmt.
Vi opdager at det ene vindue er hejse ophænget i stykker, så vi bestemmer os for, at tjekke alle vinduerne. Det må jeg indrømme at vi ikke gjorde da vi så vognen.
Vi åbner det store vindue som sidder i spise enden. Vi åbner det max 4-5 cm, så lyder der et knasen og i samme sekundet står min mand med ruden i hånden.
Vi kontakter Viborg-caravan Center, og min mand spørger om de har tjekket vinduerne efter, dette svarer Paw som er indehaver, og ham som solgte os vognen, at det havde man ikke, man havde kun tjekket for revner i ruderne. Min mand fortæller så om de to rundet, og vi aftaler at vi skal komme med vognen.
Dette gør vi fredag d 03/06-16, og her bliver vi slemt overrasket.
Hejseophændet på den lille rude laver de, men det store vindue som er faldet af, vil de ikke.
Paw ser på de stumper som vi har tager med, da vi ikke har noget at skjule. Ud fra de stumper kan Paw sige, at det ikke er mørnet, så vi har brugt vold til at åbne vinduet. Hvis man skulle bruge vold for at åbne et vindue, så må det jo være i stykker, da det ikke kræver ret meget at åbne et camping vindue, tænker jeg bare.
Min mand fortæller at det har vi ikke. Vi har åbnet vinduet som man nu åbner et vindue i en camping vogn, og da vi åbner det ca 4-5 cm knaser det, og vi står med det i hånden. Paw får sagt i mellem linierne at vi er fulde af løgn. Det er ikke rart at føle sig som en løgner, når man lige har brugt 22.000kr i deres butik.
Men Vibrog-caravan center vil ikke lave den rude, så vi må køre hjem igen.
Dette er vores første vogn, så vi var så glade da vi fik dem, og vi fortalte også Paw, at vi netop handlede ved en forhandler, da vi ville være sikre på en vogn som var i orden.
Der fik vi en slem overraskelse.
Så hold jer fra dem. Og det bliver en kamp nu at få dem til at erstatte den ruden, men jeg opgiver ikke.
De er venlige og søde, lige til de får deres penge, så vender de.
Har også skrevet en mail til dem, men jeg har intet hørt. De er fuldstændig ligeglade.
Så vi står med en vogn, som vi skulle have brugt på ferie. Synes det er rigtig øv, at de vil have dårlig omtale pga en rude.
Men vi har knoklet for den vogn, så det gør rigtig ondt det her.
Og ferien... Tja
6. juni 2016