Meget skuffende og uprofessionel håndtering fra bestyrelsen
Da vi fraflytter Vestegnens rideklub vælger hhv. formand og næstformand at disponere over vores bokse i opsigelsesperioden uden at refundere vores staldleje. Det fremgår hverken af opstaldningskontrakt eller opstaldningsregler, at bestyrelsen har ret til at disponere over boksene efter forgodtbefindende.
I vores dialog bruges dette alligevel som argument, hvilket opleves både uhensigtsmæssigt og utroværdigt. Hele sagsbehandlingen fra formandens og næstformandens side har været decideret usaglig.
Det er dybt problematisk, at vi selv skulle gøre opmærksom på, at vores bokse var lejet ud til anden side – og ovenikøbet måtte klage til Forbrugerankenævnet for at få vores penge tilbage.
Samtidig skaber det en usund kultur, når dele af bestyrelsen og enkelte medlemmer omtaler klubben som "deres". Bestyrelsen er valgt til at repræsentere alle medlemmer – ikke til at fremme egne interesser.
Den adfærd, som bl.a. formand, næstformand og kasserer har udvist, har haft så alvorlige konsekvenser, at fem medarbejdere har forladt deres stillinger indenfor det sidste 1½ år. Det er grænseoverskridende og uforeneligt med et trygt arbejdsmiljø og korrekt pasning af de 49 heste, der står på stedet.
Vestegnens rideklub er et rigtig dejligt sted. Desværre opleves det umuligt at skabe et sundt og velfungerende socialt miljø på grund af denne gruppe.