Vestbyens Cykelhandel Anmeldelser

4,2

Afleverede min elcykel i går , bremser for og bag + justeret gear . Færdig i dag . Bedste service . Bedste cykelmekaniker i Aalborg . Tusinde tak . Kan meget varmt anbefales .

Skulle have ny cykelsaddel og blev mødt af venlig og serviceorienteret medarbejder. Fik gratis påmonteret ny saddel og informeret om, at den kunne returneres, hvis ikke den levede op til forventninger... Se mere

Skulle have beskåret forgaflen og have nyt styrbånd på min racercykel. Bemærker en underlig stemning, da jeg afhenter cyklen, men tænker ikke nærmere over det. Inden første tur bemærker jeg,... Se mere

Nu har jeg brugt dette sted i et års tid når noget går galt med cyklen, og jeg har igen og igen en super oplevelse. Idag havde jeg en endnu bedre oplevelse: Jeg skulle ikke betale en krone for ju... Se mere

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

98 12 38 51

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

4 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

SUPER SERVICE...

Gik der ind for bare at kigge lidt rundt efter MTB op til 15.000,-
Pga. god service/råd og vejledning gik jeg derfra en cykel rigere og mere end 20.000,- fattigere, men med en god fornemmelse...

Kan kun anbefales ..:-)

16. december 2015

Kanon service

Jeg er kommet dernede i flere år. Altid kanon service og imødekommende bemanding. Har købt flere cykler dernede, fået skaffet dele hjem og lavet alverdens ting fra simpel service til opspænding af hjul og service på forgafler.

Kan varmt anbefales. Især deres dag til dag service som er lynhurtig. Købte en cykel kl 9.30 og hørte hvor hurtigt de kunne have den klar, da jeg super gerne ville køre på den til arbejde. Kl 11.00 var den klar og jeg var afsted.

4. december 2015

Den bedste

God service, eneste problem er den at der mangler plads.
Jeg får klaustrofobi når jeg afleverer min cykel, men er altid glad når jeg henter den igen !.

24. september 2015

Dejlig butik

Købte en lækker ny racercykel for snart to uger siden. Cyklen er fantastisk og det var oplevelsen i butikken også. Jeg vil anbefale alle at handle her, da de yder sublim kundeservice og har et stort udvalg.

23. juli 2014