Weken geleden een lamp besteld bij Verlichtingtrends welke nog steeds niet is geleverd. De levertijd van 10–15 werkdagen is inmiddels ruim verstreken. Al meerdere e-mails gestuurd om te vragen... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Levering duurde een paar dagen langer maar alles kwam netjes aan.
Hoewel de levertijd iets langer was dan ik had verwacht (ongeveer een week), was het product goed verpakt en in perfecte staat aangekomen. Dat gaf me toch veel vertrouwen in de zorg die ze nemen.
Virksomheden har svaret
De after sales service van Verlichting Trends is echt geweldig. Ik had een vraag over een lamp die ik gekocht had, en hun team reageerde supersnel en heel professioneel. Echt een fijne ervaring!
Virksomheden har svaret
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
De after sales service van Verlichting…

Oplichters
Oplichters. Lamp besteld van 79euro, komt er na 2 weken ergens een pakketje uit China met iets plastics zonder stekker. Klantenservice uiteraard niet bereikbaar. Bestel hier niks!

Geen ster waard!
Geen ster waard!!
Waarschuwing bestel hier nooit!!

Niet bestellen daar!
Duurt intens lang voordat de lamp komt en is niet de kwaliteit die je zou verwachten voor de prijs. Retourneren kost je een bak geld omdat je zelf moet betalen.

Besvarelse fra Verlichtingtrends
Dramatisch slecht en oplichters!!
Op 18 oktober 3 lampen besteld. Na een maand gevraagd waar mijn bestelling blijft. Er kwamen na 1,5 maand 2 lampen binnen vanuit China. Deze website doet aan drop shipping en is geen winkel!
3e lamp is nooit aangekomen. Via de klantenservice geprobeerd om mijn bestelling te annuleren omdat ik gewoon de lampen niet meer nodig waren en 3e lamp nooit ontvangen. Klantenserivce gebeld en blijkt vanuit Frankrijk te zijn. Spreken geen Engels. Zodra je Engels spreekt hangen ze de telefoon op.
Ene mevrouw Sarah na zoveel mailtjes heen en weer. Doet zogenaamde procedure je aan de lijn houden om je lampen niet te retouren. Na 10 mails geeft ze aan dat niets kan retouren maar tegoed bon kan krijgen. Mensen bespaar je tijd! Je kan fluiten naar je geld. Zelden zo’n slechte service meegemaakt.
Gelukkig via American Express besteld en een melding hiervan gemaakt om te rapporteren.

Kijk uit oplichters!
Kijk uit!
Bedrijf doet de bestelling in China en het duurt soms weken tot maanden voor je een product ontvangt. Eenmaal als je alles annuleert krijg je gelijk vragen waarom, hoezo en gaat het gelijk al erg stroef en amper communicatie terug.
Dan beweren ze dat je bestelling geannuleerd is en je het geld retour zal ontvangen, dit geld ga je enkel niet ontvangen want ze beweren dan weken later na tientallen mails dat het er aankomt.
Zo plots zal je een mail ontvangen dat toch helaas de bestelling vanuit de producent(China) onderweg is en ze toch helaas niks meer kunnen doen voor je. Je kan mailen wat je wil maar je geld ga je niet terug krijgen, retourkosten naar Frankrijk zijn voor je zelf want dit bedrijf is niet Nederlands en heeft ook geen klantenservice in Nederland.
Al met al geen goed woord over voor dit bedrijf en de service. Bekijk de reviews op hun site bijvoorbeeld al, allemaal op de zelfde datum geplaatst.
Koop hier niets!

Besvarelse fra Verlichtingtrends
Chinese lamp without specs and exploding bulbs
Bought a lamp, which was clearly from China, without any specs.
Bought I bulb for it, to match temperature colour of the rest my home, and they exploded
Store didn't manage to provide specification and started to prolong the process by asking unnecessary questions

Besvarelse fra Verlichtingtrends
Absoluut niet wat op de website staat
Absoluut niet wat op de website staat! Goedkope chinese imitatie waar ze veel geld voor vragen
Reactie op het antwoord: op de website staat een robuust stuk hout, wat wij hebben ontvangen is een roodachtig geschilderd stuk waaibomen hout

Besvarelse fra Verlichtingtrends
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.