Verkter.lv Anmeldelser 4.169

4,8

Nezinu tieŝi kas, bet Verkter serviss man patīk. Iespējams tāpēc, ka Makita ir plaši pārstāvēta. Cenas ir tādas kādas ir, bet kopumā ir labi. Tas ko vajadzētu uzlabot ir reklāma YouTube saka, ka piegā... Se mere

Vairākkārtīgi - ātra un droša piegāde. Prece, kas ir katalogā vienmēr ir tikusi piegādāta - bez cenu izmaiņām un atcelšanas. Daudzfunkciju instruments DeWalt DCS356N (bez akumulatora un lādētāja)

Saprotama, viegla pasūtīšana. Ērtas piegādes un apmaksas iespējas. Ļoti akurāti iesaiņots pasūtīju MS. Operatīva piegāde. Paldies Verkter komandai! 👍 Par pasūtīto preci atsauksmes varēšu sniegt tika... Se mere

Mana pieredze par Verkter teicami izpildītīts iepriekšs norādītais piegades laiks, gan šim gan vienmēr visiem maniem iepriekšējiem pasūtijumiem!!! Vienīgi nepatīkama ķibele sanāca ar ražotāja no nol... Se mere

1. Værktøjsbutik
  2. Leverandør af rengøringsprodukter
  3. Entreprenørmaskinforhandler
  4. Havecenter
  5. Isenkræmmer

www.verkter.lv ir specializēts interneta veikals, kurā iespējams atrast augstākās kvalitātes ražotāju produktus profesionāļiem un mājsaimniecībām - elektroinstrumentus, akumulatora un mehāniskos instrumentus, dārza tehniku, telpu un industriālo teritoriju uzkopšanas iekārtas, instrumentu aksesuārus, virtuves u.c. piederumus par konkurētspējīgām cenām. www.verkter.lv ir interneta veikals, kas piedāvā plašāko specializēto piederumu klāstu Latvijā.

SIA "Verkter Latvia" - instrumenti mājai un rūpniecībai

60 000 produktu
Jūsu izvēlei piedāvājam elektroinstrumentus, akumulatora un mehāniskos instrumentus, dārza tehniku, instrumentu aksesuārus, telpu un industriālo teritoriju uzkopšanas iekārtas, virtuves u.c. piederumus. Iespējams, mēs esam vienīgais interneta veikals, kas piedāvā tik plašu piederumu klāstu.
Pazīstamākie zīmoli
Piedāvājam plaša klāsta MAKITA, BOSCH, DEWALT, METABO, MILWAUKEE, FESTOOL, HITACHI, KARCHER, STIGA, WAGNER, FEMI, FISKARS, FEIN, PASLODE, BOSTITCH, DREMEL, STANLEY, ESSVE, TORMEK u.c. augstākās kvalitātes ražotāju produktus.
Bezmaksas piegāde 1 darba dienā
Pasūtījumi, kuri veikti līdz pulksten 13.00, tiek piegādāti jau nākamajā darba dienā pēc pasūtījuma veikšanas, ja visas pasūtītās preces pieejamas mūsu noliktavā, turklāt, ja pasūtījumā iekļauto preču kopsumma ir vismaz 99 EUR, piegādi nodrošinām bezmaksas ar vienu no piegādes veidiem.

30 dienu atgriešanas garantija

Ja neesat apmierināti ar piegādāto preci, varat to atgriezt 30 dienu laikā no tās saņemšanas dienas.

Gadījumā, ja vēlaties atgriezt preci, lūdzu informējiet mūs par to rakstot e-pasta vēstuli uz info@verkter.lv norādot atgriešanas iemeslu. Mēs parūpēsimies par preču atgriešanu neradot risku un papildus izmaksas. Preču atgriešanas gadījumā lūdzam ievērot, ka 1) atgrieztajām precēm jābūt tās oriģinālajā iepakojumā (neattiecas uz preci, kas piegādāta ar defektiem); 2) prece tiek atgriezta pilnā tās komplektācijā un tādā stāvoklī, kādā tā tika piegādāta; 3) atgriešanas politika neattiecas uz klienta bojātām precēm.

4,8

4 t anmeldelser