Verksamhetslokaler.se Anmeldelser

TrustScore 1.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag blir fortfarande jagad av verksamhetslokaler, men numera här på Trustpilot där de försöker att tysta mig med fula metoder. De har anmält mig tre gånger nu för att jag gett dem dåligt betyg. Rikti... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Akta er för detta företag, riktiga bedragare, lockbete 19 kr sen nästan 1000 kr för varje vecka annons (fälla). tusen kr för en vecka herre gud vilka rånare ??????? ingen skam..... de har ingen telef... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Resultatet blev bra och det kom ett flertal intresseanmälningar som var lätta att följa upp gav resultat. Blev bra kommunikation med intressenterna för lokalerna. Jag var inte helt med om hur d... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Exakt samma situation som alla andra. Debiteringen framstår som oklar och otillräckligt informerad, eftersom jag inte har fått någon orderbekräftelse eller kvitto trots att beloppet har dragits från m... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Penge og forsikring

Skrevet af virksomheden

Skriv till oss direkt på kundservice@verksamhetslokaler.se om du vill att ditt problem ska åtgärdas snabbt. På vardagar svarar vi inom 24 timmar. Om du skriver i helgen så svarar vi på måndag.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 46 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

16 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Omdöme

Svarar snabt

19. juni 2024

Hej Lukas,

Bra bemötande

Trevliga och proffsiga människor. Agerar snabbt.

3. juni 2024

Hej Fristad,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Riktigt oseriöst företag som scammar

Riktigt oseriöst som inte har någon ångerrätt eller något efter att de drog 500 kr från mig. Väldigt svårt att anmäla till konsumentverket då de kör med lite speciella metoder som gör att de är lagligt. Har varit i kontakt med dem och helt ärligt använd inte detta företaget, en ren scam som inte erbjuder ångerrätt för att man inte läste typ 2 långa paragrafer om att det drar 500 kr nästa dag efter 25 kr som ingen pallar läsa när de bara vill ha tillgång till lokaler.

1 år senare kontaktar de mig och fortfarande lika ohjälpsamma att lösa mitt problem tills jag påpekar alla problem de har begått och då vill de plötsligt ge tillbaka pengarna. Oseriöst.

24. april 2024

Hej Love,

Tack för din recension – låt oss gå igenom ärendet steg för steg.

Först och främst vill vi understryka att vår tjänst uteslutande är avsedd för kommersiellt bruk.

Detta framgår tydligt på alla relevanta sidor i systemet – inklusive våra användarvillkor, på beställningssidan och i bekräftelsemejlet.

Vid registrering och köp har du dessutom vid två tillfällen aktivt bekräftat att du inte är privatperson genom att markera obligatoriska kryssrutor.

Som företag förväntas man sätta sig in i vilken typ av produkt man köper, och vi lägger stor vikt vid att beskriva vårt abonnemangstjänst tydligt och transparent.

Information om abonnemanget och villkoren för uppsägning framgår uttryckligen av:

– Beställningssidan – direkt ovanför den knapp du klickar på för att bekräfta köpet
– Användarvillkoren, som du aktivt godkänner vid registrering (se särskilt punkt 7)
– Samtliga sidor på plattformen

Under abonnemangsperioden har du haft full tillgång till de tjänster som ingår, inklusive:

Vi kan se att tjänsten har använts aktivt under abonnemangsperioden.

Mot den bakgrunden är det en smula förvånande att du samtidigt uppger att du inte har varit medveten om att du haft tillgång till produkten.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller behöver hjälp med något – vi hjälper dig gärna.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Får ingen kontakt eller respons på…

Får ingen kontakt eller respons på meddelande jag skicka till supporten. Kan inte komma i kontakt med någon alla. Riktigt dåligt.

19. april 2024

Hej Jelica,

Tack för din feedback.

Vi har kontrollerat våra system och kan inte se att vi har mottagit någon förfrågan från dig till support@verksamhetslokaler.se
. Det är därför muligt att ditt meddelande inte har nått fram, eller att det skickats till fel adress.

Vi svarar normalt mycket snabbt på alla inkommande ärenden – oftast inom samma dag. Vi vill därför gärna undersöka vad som kan ha gått fel och hjälpa dig vidare så snart som möjligt.

Vänligen skicka ditt ärende igen eller använd vårt kontaktformulär på hemsidan, så återkommer vi direkt.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Tar betalt för att komma vidare

Tar betalt för att komma vidare, bortkastad tid om man inte är intresserad av att betala.

7. marts 2024

Besvarelse fra Verksamhetslokaler.se

Tack för ditt ändå positiva omdöme av vår tjänst.

Som privat företag måste vi tjäna pengar och det är korrekt att det kostar pengar att få kontaktuppgifter från de företag som inte har betalat för att annonsera ut sina lediga lokaler.

Tyvärr kan vi inte tillhandahålla en 100 procent gratis tjänst – då vi inte finansieras av skatt

Med vänliga hälsningar
Thomas

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bra och snabb återkoppling

Bra och snabb återkoppling, men jag förstår inte företagets affärsidé som verkar bygga på att man litegrann köper grisen i säcken.
Att köpa mer information om en lokal som man inte vet någonting om. Jag i alla fall behöver få veta grundläggande fakta om lokalen och se några bilder för att sedan få ett incitament att i så fall köpa mer information. Därefter tyckte jag nog att det var svårt att förstå hur man får informationen och om det kostar mig något. Bättre förklaringar om hur hela modellen är uppbyggd efterfrågas.
Tack annars för en bra och snabb återkoppling.

13. februar 2024

Hej Jennie,

Highly recommended company

This is a serious and respectable company. I got the friendliest and most honest help when I needed it. the person who helped me knew everything about the subject i had the contact about and i am grateful for this.

1. februar 2024

Hej Joumana,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Snacka om fega bedragare!!!

Snacka om fega bedragare!!!
Vågar ej ha telefonkontakt med sina kunder då dom vet hur många som missar informationen om deras höga avgifter och är otydliga med att man startar ett abonnemang, jag som många andra här med dålig recension för sidan verksamhetslokaler.se ville jag också bara se information för en dag för en enstaka lokal men blev tydligen med i nått jäkla abonnemang där man betalar 450kr i veckan, när jag sen ville kontakta dom för att fråga varför i helvet@ dom varit otydliga med detta och varför dom vill få det att se ut som att man bara betalar 19kr för information under ett dygn, då hittar jag inget telefonnummer man kan nå dom på och man kan heller inte banka på deras kontor då dom har sitt säte i Danmark.
Sjukt rädda för att få problem från sina användare, det verkligen SKRIIIIIKER bedragare om er jäkla lurendrejare!!!

17. november 2023

Hej Mikhail

Mycket tveksam kundrekrytering

Hela upplägget går ut på att mer eller mindre lura kunden in i ett abonnemang och om man inte accepterar vid första tillfället bombarderar de med aggressiv marknadsföring. Detta till och med efter att man har avbeställt all e-post från företaget. När man sedan inser att företaget är danskt, känns beteendet igen från andra liknande företag. VARNING! Låt dig inte luras in i detta!

16. september 2023

Besvarelse fra Verksamhetslokaler.se

Kan du kontakta oss så snart som möjligt på support@verksamhetslokaler.se så att vi kan hitta en lösning på ditt missnöje?

Vi ser fram emot att höra från dig :-)

Mvh,
Thomas

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bara detta att företaget vände sig…

Bara detta att företaget vände sig direkt till mig och önskade att få en precisering av min sökning, är bra.

11. september 2023

Hej Lars,

Bästa hjälpen till uthyrning

Personlig kontakt och mycket hög service, rekommenderar starkt!

11. maj 2023

Kära Malin,

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

snabb respons

14. april 2023

Kära Louis,

Ovanligt bra hjälp

Det var en kvinna som hette Sara som var väldigt hjälpsam. Precis en sådan som jag hade önskat hjälp av.

13. april 2023

Kära Lars,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Varning ‼️ Ville öppna info om en (1) lokal för…

Ville öppna info om en (1) lokal för 19kr
Är nu debiterad 5x 450kr

12 sidor finstilta om era villkor för att vilseleda era användare

Riktigt full gjort, ingen notering om när ni debiterar varje vecka !

Helt oseriöst, kort spärrat och polisanmält

4. april 2023

Hej Christel,

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.