Vemmelev Auto Anmeldelser 26

3,0

Nu er min bil blevet tilset af et autoriseret velrenommeret bilværksted. De ytre at de aldrig, som i ALDRIG nogensinde har set eller oplevet magen til uprofessionelt “klamp”, som er blevet udført... Se mere

Jeg har købt en brugt Fiat Punto Grande i foråret 2015. Inden levering aftalte vi rettelse af nogle få ting (døren knirkede) samt en nysyning. Bilen blev leveret til tiden. Efterfølgende har det... Se mere

1. Konstruktion og produktion

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vemmelev Auto blev startet i 1992 af Peter Larsen, som stadig er indehaver af firmaet. Det er en lille men velfungerende forretning med ialt 5 bilglade og topmotiverede medarbejdere. Vores store kundekreds sørger for at der er udskiftning på vores salgsklare biler, vi har altid 50-80 biler på lager. Vi arbejder målrettet for at du får en god oplevelse og et tilfredsstillende ejerskab, når du køber din bil hos os.

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 24 timer

3,0

KØB ALDRIG BILER FRA VEMMELEV AUTO.

Nu er min bil blevet tilset af et autoriseret velrenommeret bilværksted.
De ytre at de aldrig, som i ALDRIG nogensinde har set eller oplevet magen til uprofessionelt “klamp”, som er blevet udført på min undervogn.
De kan ligeledes se, at det er en skade der har nogle år på bagen, altså en skade der var der før jeg købte bilen.
Og som jeg ikke var blevet orienteret om, af hverken ejeren af Vemmelev Auto eller sælgeren fra Vemmelev Auto. Dette til trods for de personligt kendte den ene ejer som min bil havde haft, før mig.

25. november 2025

Besvarelse fra Vemmelev Auto

Vi tager afstand fra de påstande, der fremføres i denne anmeldelse. Ved salget i august 2022 blev alle synlige skader udbedret som aftalt, og vi havde ingen oplysninger om tidligere skader i undervognen. Vi kan derfor ikke acceptere beskyldninger om, at vi skulle have tilbageholdt information eller solgt bilen med skjulte fejl.

Vi må fastholde, at bilen blev solgt i god tro, og vi afviser ethvert krav om kompensation for forhold, vi ikke har haft kendskab til. At insinuere, at vi bevidst skulle have løjet eller skjult skade, er både urimeligt og uden dokumentation.

ADVARSEL!!

ADVARSEL!!

Denne er lagt ind på ny, da den blev fjernet pga. jeg skrev navnet på ejeren, hvilket nu er rettet til "ejeren".

Pas på med at købe bil hos Vemmelev Auto ApS!!
Jeg købte pr. 1/5-2024 en Audi S7, hvor alt var godt.
Dog viste det sig senere efter brev fra Motorstyrelsen, at bilen alligevel ikke var med fuld afgift som jeg har købt og betalt for!
Til at starte med var der ikke et problem med ejeren af firmaet, som jeg også købte bilen af, han skulle nok overføre pengene retur, dog har jeg flere gange snakket med ham og han har endnu ikke overført!
Der har nu været advokat på sagen i over en måned, og ejeren sagde også til han direkte til at starte med at han ville overføre retur, men gør intet.
DENNE ANMELDELSE ER FOR AT I ANDRE HAR MULIGHED FOR AT OVERVEJE OM I TØR KØBE VED DEM! DET ER I HVERT FALD IKKE NOK AT DER STÅR PÅ SLUTSEDLEN AT DEN HAR FULD AFGIFT!!

1. maj 2025

Vemmelev Auto Værksted

Jeg har nu gentagende gange fået lavet min bil hos vemmelev auto.

Jeg kan kun anbefale dem! Bliver altid ringet op med hvad der galt, samt et tilbud på at lave den til en fair pris.

Har kun godt at sige om Peter og hans ansatte

16. juli 2025

Besvarelse fra Vemmelev Auto

Tusind tak for din fine anmeldelse og de fem stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐ Vi sætter stor pris på, at du igen og igen vælger os til at tage hånd om din bil. Det betyder meget for os at høre, at du oplever både god kommunikation, fair priser og et godt samarbejde med Peter og hele teamet. Vi glæder os til at hjælpe dig næste gang, du har brug for os!

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, reelle mennesker holder hvad de siger, jeg er yderst tilfreds.
Kan kun anbefale stedet, da jeg gerne under andre kunder at få den samme oplevelse.

4. marts 2025

Besvarelse fra Vemmelev Auto

Tusind tak for din varme anbefaling og de flotte ord ⭐⭐⭐⭐⭐ Det glæder os meget at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse hos os, og at du oplever os som reelle mennesker, der holder, hvad vi lover. Vi sætter stor pris på din tilfredshed og på, at du ønsker at dele oplevelsen med andre kunder. Hele teamet ser frem til at byde dig velkommen igen, når du får brug for vores hjælp.

Hurtigt og effektiv ekspedition.

Henvendte mig tirsdag morgen angående en Audi Q7. Samme dag modtager jeg et yderst konkurrence dygtigt leasing tilbud og dagen efter henter jeg bilen, nylakeret og ordnet fra top til tå. Godt arbejde og kæmpe anbefaling herfra!

13. marts 2024

Besvarelse fra Vemmelev Auto

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og anbefaling ⭐⭐⭐⭐⭐ Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede en hurtig og effektiv ekspedition, og at vi kunne levere et konkurrencedygtigt leasingtilbud på din Audi Q7 samme dag. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både processen og resultatet – helt fra tilbud til afhentning af bilen, nylakeret og klar til brug. Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Pas på med bilkøb.!

Samme dag jeg kom hjem efter køb af bil her, var der en kraftig stank af benzin
(som ikke var under prøvekørsel? sikkert grundet at den var under kvart tank).
Så afsted på værksted. 3 arbejdsdage efter var en benzin slange udskiftet og problemet løst.

Uge nr 3 af ejerskab dryppede den så med olie, og skulle på værksted igen, en bundkar pakning skulle skiftes.

Henvender mig igen til forhandleren og snakkede med ejeren, som så ville finde ud af hvad det ville koste at lave, da han tænkte på at lave det selv.

Jeg oplyste ham om prisen på det værksted jeg var hos og sagde til ham, at den pris han selv ville tage for at lave det, kunne han nøjes med at betale og så skulle jeg nok betale resten, hvis det blev mere end han selv kunne lave det for.
Bare så han heller ikke skulle betale ekstra for, at en anden lavede det.
Og det måtte jeg selv bestemme sagde han.

Så det gjorde jeg så pga værkstedet ligger ved siden af hvor jeg bor og den var allerede på lift og klar til at gå i gang VS det at skulle få dem til at samle den igen, hente bilen, køre den til Sjælland fra Fyn, få nogen til at hente mig og køre mig retur når den engang var klar igen. (tid, Brotakster, brændstof osv.) Så også en hel del at spare for mig, og det hele ville bare lette min hverdag.
Jeg sagde til værkstedet at de gerne måtte gå i gang med den, eftersom det med at dele regningen var okay.

Og værkstedet ringer så til forhandleren (som i øvrigt også har eget værksted), for at få afklaring på det hele, og hvor de skulle sende hans del af regningen hen osv.
Og pludselig kendte han ikke noget til det, og havde hvert fald ikke aftalt noget med mig???. Øhh.. AHVA.??
Vi havde LIGE haft samtalen 3 minutter forinden!! Hvis jeg havde vidst jeg var blevet taget sådan bag i, havde jeg nok fundet en anden løsning.
Men eftersom det var okay med dig, at du betalte din pris og jeg betalte resten hvis deres regning var dyrere, så forventer man da ikke sådan en behandling?
Værkstedet siger endda også, at forhandleren ville lige ringe til mig, men har ikke modtaget noget opkald...

Tsk tsk. Er der da ingen i den her verden der kan have lidt respekt for andre mennesker og lade være med at scamme sådan??
Køber en bil i god tro, men på 3 uger har den allerede flere dage på værksted og regning på flere tusind kroner, og holdt en for nar (siger god for det med regning opdeles men bagefter benægter).

PAS PÅ med at handle bil her.
Du er på rø*** hvis den fejler noget. Med eget værksted forventer man jo ikke at bilerne skal på værksted så mange gange allerede.

---------
OPDATERING: (Mandag 19-09-2022)
Her tidlig Mandag morgen kl 8.25, får jeg et opkald fra Vemmelev auto som "takker" for denne anmeldelse. Og vi får en snak.
Han fortæller at han var ringet op kl 13 om fredagen d.16 af værkstedet mht hvor de skulle sende regningen hen. Og siger selv, at de skulle ikke sende nogen regning til ham. (så de talte sandt)
Fortæller mig at han ville godt lige have haft en chance for at kunne lave den selv, da han kunne gøre et billigere. (fair nok, men derfor mit forslag jo)

Så selv om jeg så IGEN fortæller at den samtale har vi jo haft, hvor jeg tilbød at han kun betalte det han ville tage for det og jeg betalte resten, så kommer jeg ikke videre.
(som om jeg slet ikke har givet ham tid til at finde ud af tingene, er det han holder fast i.)
Han svare også uden om når jeg spørger til, hvorfor han så ikke ringede mig op efter at få opkaldet fra værkstedet?
Gik næsten 3 timer til jeg hentede bilen. Har haft rigeligt med timer til at ringe mig op.
Igen bare med afvigende svar omkring han lige skulle finde ud af af tingene.

Men jeg ringer jo kl 8.15 fredag morgen d 16. til Vemmelev hvor han siger, at han lige var hjemme om 10 min, så ville han finde en pris.
(der forklare jeg ham så, at den allerede er på lift, så hvis det var i orden med ham, kunne han bare nøjes med at betale det han ville tage for det, så betalte jeg resten)
Og det bestemte jeg selv sagde han.
(Ellers havde jeg selvfølgelig ikke sagt god for det).

Han ringes så op af firmaet ca. kl. 13 (5 timer efter mit opkald) og har stadig ikke en pris klar?
Og han siger til værkstedet at han vil ringe til mig, men gør det ikke.
Afhenter bilen kl. 16 hvor jeg får besked.
ca. 3 timer efter værksteds opkaldet til Vemmelev, og 8 timer efter mit opkald til Vemmelev.
Hvor lang tid skal det tage at finde en pris??

Han kendte prisen som de andre tog for det, havde jeg oplyst ved første opkald. Og videresendt deres mail med billeder af skade og pris til ham.
Fuld opmærksom på, at den var på værksted et andet sted. Jeg har IKKE bare overrasket ham.

Og selv i samtalen her mandag, hvor vi snakker om hele situationen, så er han bare utilfreds med anmeldelsen og bortforklare tingene, frem for evt. at finde en løsning og stå ved sit ord?

Han kunne have ordnet hele problemet ved at stå ved sin aftale, men takker i stedet af, og skal nok få besvaret min fine anmeldelse.

16. september 2022

Hej Morten,
Tak for din fine anmeldelse.
Vi vil blot lige korrigere lidt i din anmeldelse, således at det er det korrekte hændelsesforløb som bliver lagt ud her.
Du kontakter os kort tid efter købet, at nu lugter bilen af benzin, vi sørger for en aftale med et værksted nær dig, og her bliver bilen hurtigt repareret, uden beregning for dig.
Næste gang du kontakter os, har du sat bilen på værksted hos Schmiedmann og bilen er på liften og du oplyser at bilen spilder olie.
Vi informerer dig om at vi skal vide hvad der skal laves og til hvilken pris.
Den information sender du på e-mail og inden at du modtager svar fra os,
ringer Schmiedmann direkte til os og spørger hvortil at de skal sende regningen, hertil må vi svare at det må være mellem dig og schmiedmann.
Vi har på intet tidspunkt afvist dig eller afvist at udbedre eventuelle opståede fejl på køretøjet.
Værd at bemærke er også at vi her taler om en bil af ældre dato og samt at bilen har kørt mange kilometer, så fejl kan opstå, dog skal bilen være i orden.

Virkelig god service og altid…

Virkelig god service og altid imødekommende medarbejder! Kan klart anbefales 💪🏼

10. maj 2022

Besvarelse fra Vemmelev Auto

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling ⭐⭐⭐⭐⭐ Det betyder meget for os at høre, at du oplever både god service og imødekommende medarbejdere. Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os til at byde dig velkommen igen, når du får brug for vores hjælp.

Super god service og hurtig hjælp 😇👍…

Super god service og hurtig hjælp 😇👍 mange tak for det.

7. december 2019

Besvarelse fra Vemmelev Auto

Tusind tak for din fine anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐ Det glæder os meget at høre, at du har oplevet super god service og hurtig hjælp hos os. Vi sætter stor pris på din tillid og takker for de flotte ord – vi ser frem til at hjælpe dig igen, når du får brug for det.

Har for en lille måned siden købt bil…

Har for en lille måned siden købt bil hos vemmelev auto, super fin behandling, kan kun sige godt om dem 👍👍👍

2. december 2019

Besvarelse fra Vemmelev Auto

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de positive ord ⭐⭐⭐⭐⭐ Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med købet af din bil hos os. Vi sætter stor pris på din tillid og anbefaling – og vi ser frem til at hjælpe dig igen, når du får brug for det.

Super værksted

Super værksted, søde og imødekommende ansatte. Det helt sikkert et sted jeg vil komme igen 🙏🏼🚗

9. december 2018

Besvarelse fra Vemmelev Auto

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling ⭐⭐⭐⭐⭐ Det glæder os meget at høre, at du oplever os som et super værksted med søde og imødekommende ansatte. Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at byde dig velkommen igen, når du får brug for vores hjælp 🙏🏼🚗

God service og god behandling

God service og god behandling , har solgt min gamle bil og købt en ny og hele forløbet gik rigtig godt .

1. december 2018

Besvarelse fra Vemmelev Auto

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling ⭐⭐⭐⭐⭐ Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både salget af din gamle bil og købet af din nye. Vi sætter stor pris på din tillid og er glade for, at hele forløbet gik rigtig godt. Vi ser frem til at hjælpe dig igen, når du får brug for det.

Den hidtil bedste service vi har fået!

Den hidtil bedste service vi har fået hos en bilforhandler. Virkelig flinke og servicemindede folk der stræber efter at give dig den bedste oplevelse med dit bilkøb. Vi vil klart benytte lejligheden til at anbefale Vemmelev-auto til andre folk der skal have ny eller brugt bil. I øvrigt er de hos forhandleren super fair med priserne og det må siges at være vigtigt ;-)

5. september 2018

Super godt værksted

Super godt værksted, har altid fået en kanon service,
Især når man er sent hjemme fra arbejde og bil enten skal til reparation eller service, så er man fri for at holde fri, og kvaliten er bare i top, så det er absolut et Auto værksted jeg anbefaler.
Lars Rasmussen...

23. februar 2018

Gennem mit firma har vi netop fået…

Gennem mit firma har vi netop fået leveret vores 3 kassevogn på under 2 år fra Vemmelev Auto. Alle 3 gange har vi haft lidt forskellige ønsker til udstyr som alle er blevet opfyldt, vores biler er alle leaset til en yderst fornuftig pris og vigtigst af alt, leveret inden for ekstrem kort tid. Hos WhiteParts.dk kan vi kun sige tusind tak for en fantastisk indsats når vognparken skal udvides.

20. februar 2018

Bestilt en ny(brugt) bil

Bestilt en ny(brugt) bil. Bilen blev leveret som aftalt. Havde efterfølgende nogle spørgsmål. Ringede til Vemmelev Auto og fik at vide at jeg kunne komme der ud, når det passede mig bedst Fik den nødvendlige hjælp.
Min bil blev ret hurtigt efter at jeg havde købt den, påkørt og fik ridset hele den ene side. Vemmelev Auto klarede det meste og fortalte mig hvordan jeg skulle forholde mig i situationen. Bilen blevet lavet, da det passede mig bedst.
Rigtigt rart med et godt værksted hvor bilen kan blive lavet, når det passer i min kalender.
Kirsten

20. februar 2018

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk, han er en fusker og har ingen problemer med at sætte nedslidte dæk på og udsætte en for den fare, så det første man kan gøre er at købe nye vinterdæk, hos en ny forhandler!
FØJ FØJ!!!

3. maj 2017

Manglende afregistrering trods talrige påmindelser

Peter tog vores gamle bil i bytte i en handel som vi grundliggende var godt tilfreds med. I de efterfølgende uger minder vi ham 2 gange om at han skal omregistrere den gamle bil. Efter 8 måneder modtager vi en p-bøde på den solgte bil og vi kontakter Vemmelev Auto, som lover at bringe forholdet i orden. Efter yderligere 1 måned modtager vi så afgiftsopkrævning på den solgte bil, og det viser sig at omregistreringen endnu ikke er foretaget.
Det er simpelthen for sløvt!

4. september 2016

Overholder aftaler

Jeg har købt en brugt Fiat Punto Grande i foråret 2015.
Efterfølgende har det vist sig, at strømstikket skulle rettes til, så det virkede hele tiden samt sideruden have nyt kabel. Disse ting blev rettet på halvårsgarantiden uden problemer.
Alt i alt en god handel med Vemmelev Auto.

25. august 2015

Besvarelse fra Vemmelev Auto

Tak Christina fordi du gav dig tid til at anmelde os her på trustpilot det er vi rigtig glade for.

Christian

Super god service og overholdelse af aftaler

Jeg købte sidste år en Peugeot 407 stationcar (2007) hos Vemmelev Auto.
Hele købsforløbet foregik uden nogen form for problemer:
1. Bilen blev leveret til FDM for gennemgang inden købet VA
2. Vi kunne afhente bilen som aftalt i fineste stand og har nu kørt knap
et år uden nogen problemer
3. En kort reminder omkring afmeldelse af min gamle bil sikrede at
denne proces også forløb uden problemer

Alt i alt en god og tryg handel uden problemer!

15. maj 2012

Hej Søren

Tak for din fine anmeldelse af os her på trustpilot, det er vi rigtig glade for.

Christian