Vejle Cykle-Central Anmeldelser

4,8

Usædvanlig god service i forbindelse med valg af el-cykel. Fokus på at finde den optimale cykel i forhold til mine ønsker og behov.

Min hustru og jeg har købt hver en El-cykel. Vi fik god, seriøs og faglig vejledning inden købet. Vi fik neutral præsentation af forskellige cyklers fordele og ulemper, så vi uden pres fra forretninge... Se mere

Fantastisk personale og butik. Kommer ind en sen eftermiddag, alle medarbejdere er optaget i værkstedet og handlende i butikken, alligevel blev vi mødt med smil, en medarbejder der sagtens lige ku... Se mere

8 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Et værksted der virker!

Et værksted med superkræfter, der går meget længere end bare at skifte et dæk - vi havde været prisgivet uden din hjælp! Det er 1,5 år siden, en sommerferie langt væk hjemmefra, men her er vores KÆMPETAK for indsatsen en lørdag, hvor værkstedet faktisk var lukket. Og så synes vi stadig, du skal have mere optimal arbejdstid;-)

20. december 2023

Jeg oplevede nogle hverdagshelte

Jeg kom ud til en punkteret ladcykel en kedelig onsdag morgen, hvor jeg skulle aflevere min dreng i institution. Sent på eftermiddagen ringer jeg til cykelhandlere for at få en aftale om at skifte slangen på plads - men ingen vil reparere den, med begrundelsen at det ikke er et mærke de fører.

Så får jeg fat i Vejle Cykel-central. De er venlige, fleksible, og foreslår på eget initiativ, at hvis jeg kan pumpe ladcyklen, og få den ned til dem senest 10 minutter i lukketid (kl. 16:50), kan de fikse den samme dag.

Slangen blev altså fikset af venlige og vidende folk med rekord fart.

Og nu har jeg læst anmeldelserne igennem her på Trustpilot, og at de kun har 3,7 stjerne i gennemsnit pt. (15.11.23), må skyldes, at de kun har 25 anmeldelser. 68 % er 5-stjernes anmeldelser, og langt de fleste på 1-stjerne er enten gamle, mærkeligt ubegrundede, eller nogen der brokker sig over, at man faktisk skal betale en løn til dem.

De 3,7 har tidligere holdt mig fra at bruge dem. Men giv dem et skud! Jeg har i hvert fald kun godt at sige.

15. november 2023

Fremragende…

Jeg købte en Gazelle ultimate C5 elcykel hos Vejle Cycle-Central efter en venlig og yderst kompetent vejledning fra både Hans og Martin. De har et stort udvalg af elcykler. Hans var endda så rar selv at fragte cyklen til min bopæl i Fredericia. Super. Og efterfølgende gav de gode råd om både cykel og en attraktiv forsikring. Alt i alt en virkelig god oplevelse.

30. maj 2023

Fantastisk service

Fantastisk service!
Min el-ladcykel har været til service check hos Vejle cykel-central. Bremserne fungerer nu igen.

Efter afhentning punkterer jeg desværre og kører retur til dem. De flytter rundt på et par bookinger og får fixet mit dæk.

Jeg kan varmt anbefale Vejle cykel-central. Min cykel er nu 100% køreklar igen😊

30. maj 2023

Pinlig service

Hvilken oplevelse,
Vores ladcykel pev, og her fik de den ind for og fixe den.
De finder så ud af at det låsen der gik på så et arbejde for 5 min.
Reservedel 30,- time løn 300,-
For 5 min. Arbejde og så tillod i jer lige og pumpe dækkene op.

Vi cykler hjem på den og senere på aftenen er det total fladt, vi har haft cyklen i over 2 år og aldrig oplevet den flad.
I vil ikke komme og lave det. I mener det blot uheldigt det sket…lad være med det, det noget pjat

Stå indenfor det istedet, og tag action og reparer det dæk. I jo kommet alt for meget luft i dækket..

28. april 2023

Vedholdende og omhyggelige!

Jeg afhentede en ladcykel som havde haft problemer med en bremse. Cyklen var fixet, men efter en uge kom problemet igen.
Venligt og omhyggeligt personale tog sig af sagen igen og var vedholdende indtil problemet var løst.
Super god oplevelse.

4. juli 2022

Fedt med god rådgivning

Har lige en fantastisk oplevelse jeg gerne vil dele, Dejligt at opleve en ærlig, reel og kompetent rådgivning. Mine to 16 årige meget høje drenge manglede nye cykler. Efter grundig og god rådgivning fandt vi de rigtige cykler men butikken havde dem desværre ikke i den helt store størrelse. Da fabrikken ikke kunne levere (først om et år) brugte butikken meget energi på at finde en anden cykelhandler der havde dem på lager. Nålen i høstakken blev fundet og vi endte med 2 glade drenge på de rigtige cykler, i den rigtige størrelse. Jeg kan kun give butikken mine varmeste anbefalinger.

18. juni 2022

God købeoplevelse!

Jeg har netop købt en elcykel ved Vejle Cyklecentral efter god, grundig og ikke mindst kyndig vejledning. Rigtig god oplevelse!

24. maj 2022

Efter at have brugt dem i et år nu

Efter at have brugt Vejle Cykelcentral i over et år nu, hvor efter hver gang blev min cykels tilstand værre og værre. Små ting som er alment under et eftersyn blev ikke foretaget og min kædes tilstand har ødelagt mine gear nu. Jeg har betalt større summer for alt dette bøvl og når jeg konfronterede ejeren fik jeg blot sure miner og ikke pæne ord med på vej ud.
Så fremover vil jeg advare alle imod denne cykel forhandler/værksted. Priserne er langt over andre cykel handlere, både i butik og på værksted.
Kompetence er ikke et ord de må være særlig bekendte med.
Fri cykler fremover.
Tak herfra, efter at have betalt flere tusinde kroner til Vejle Cykelcentral. Godt jeg fik kyndigere vejledning,hjælp, smil og fantastisk god kompetent service hos Fricykler i Vedelsgade istedet. Der får man endda en låne cykel imens din cykel reperares.. vil råde alle til at se efter alle andre værksteder og cykelhandlere end den i gormsgade....
Føj for en service el rettere mangel derpå.
Mvh.Laila Jespersen, sidste ordre nr: 24765

10. maj 2022

Giver 5 velfortjente stjerner fordi:

Giver 5 velfortjente stjerner fordi:
Har lige købt Gazelle elcykel som jeg er yderst tilfreds med. Kvaliteten er i topklasse, og den lever fuldstændig op til mine forventninger.
Det vigtigste af alt at fremhæve er den yderst professionelle vejledning. Jeg har ikke kunnet cykle i mange år pga nakkesmerter, men med den rette hjælp og vejledning er det lykkes. Det er trygt at få en sådan vejledning som afspejler mange års professionel faglig erfaring hos personalet.
Vi har købt cykler til hele familien gennem mange år, og altid mødt venligt, imødekommende og ærligt personale.
Vejle cyklecentral har et stort udvalg af cykler, men er også gerne behjælpelige med at fremskaffe efter specielle ønsker og behov.
Jeg kan varmt anbefale at købe samt få serviceret familiens cykel hos Vejle Cyklecentral.
Mvh Mette Riber Jørgensen

7. maj 2022

Super service og venligt personale

Har købt en cykel hos Vejle Cykle-Central og jeg var meget tilfreds med cyklen, men også den service jeg fik. Da jeg ikke selv ved så meget om cykler, var det rart at blive taget i hånden ift. hvilken cykel der ville være bedst til mig og mit behov.

Kan helt klart anbefale

6. maj 2022